香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sopangyu
打印 上一主題 下一主題

2009.3.29 - 第三屆吐露港10公里賽

關閉 [複製鏈接]
711MF 該用戶已被刪除

升級   97.05%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

另外多謝馬王ching在跑道上同我打氣,
    其實聽到有ching ctse為自己打氣, 心裡面真的很溫暖啊!

我都報一報成績先, 但今天我的時間做得很差,
    大會時間 :   52 : 23
    個人時間 :   51 : 14

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

恭喜白師兄和梁兄奪獎而回!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-29 23:03 發表
    另外多謝馬王ching在跑道上同我打氣,
    其實聽到有ching ctse為自己打氣, 心裡面真的很溫暖啊!

我都報一報成績先, 但今天我的時間做得很差," />" />
    大會時間 :   52 : 23
    個人時間 :   51 : 14

mill 姐, 今日天氣唔好, 太濕啦, 其實唔易跑
    最重要係享受比賽過程同比賽帶來既回憶
    睇番d 時間, 你後勁好好, 我就越跑越慢

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 schnix 於 2009-3-29 23:33 發表

mill 姐, 今日天氣唔好, 太濕啦, 其實唔易跑
    最重要係享受比賽過程同比賽帶來既回憶
    睇番d 時間, 你後勁好好, 我就越跑越慢" />" />

好開心最後可以同schnix一齊傾吓計,  這是我們第一次正式交談, 希望日後大家多一點機會出來比賽見見面.
    今次雖然我們未能得獎, 你說得對呀! 享受比賽過程同比賽帶來既回憶才是最重要呢!

唔好咁講啦!  以後大家一齊努力啦 ,
    但今天
    起步時我和TKOching真的排到最尾呀! 所以起步時間比人家遲了一點.

升級   100%

鬱悶

原帖由 shogikin 於 2009-3-29 21:02 發表
    來玩完
    回程用了邪神教的新跑法
    很輕鬆跑回沙田
    之後回家zzzzz
    睡得足,狀態一流
    明天想去鄧記跟wong sir操操
    又想去zzzzz了

Kin in Running

Kin Kin,

邪神教的新跑法係点

升級   0%

該用戶從未簽到

衷心多謝!running-sue, runrun, kinkin, 瘋狂兄,重有幾位ching ctse咁大雨都黎影相同打氣,辛苦晒!" />" />

今日係起點一起步就見到sue姐攞住個大聲公大叫"長跑網加油"" />" />" /> 真係醒神!不過我覺得sue姐應該屬於跑道上,

祝sue姐傷患早日康復!

最開心係跑到最後200米 kin兄,瘋狂兄陪小弟跑了一段路,又見終點幾位ching ctse不停打氣,真係非常感動!" />" />

小弟係長跑網最後一個返到終點, 大會時間 :1:08:11   個人時間 :1:07:30

升級   0%

難過

原帖由 shogikin 於 2009-3-29 21:02 發表
    來玩完
    回程用了邪神教的新跑法
    很輕鬆跑回沙田
    之後回家zzzzz
    睡得足,狀態一流
    明天想去鄧記跟wong sir操操
    又想去zzzzz了

Kin in Running

歡迎, 山長水遠入嚟, 真係夠誠意.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 29-3-2009 22:56 發表
    大會時間Offical time: (40:02)   chip time: (39:58)

恭喜7兄sub40' ...都話7兄sub40' easy汁啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜...白C兄及Leung兄...企凳仔...雨中賽辛苦各位跑手喇.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

恭喜7兄sub40' ...都話7兄sub40' easy汁啦.

X 2 - 7 Ching is really fit!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜咁多位 c 師  c 姐在下雨天都造出好成績

嘻!小弟因昨早起牀時仍下雨所以沒來打打氣了。

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩!成績都出埋,效率一流!!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Fa Chi,

The result was released in the afternoon yesterday.

Marathon Pro is always the champion in result releasing.

Thanks hkrunners.com for the results in PDF format :

http://www.hkrunners.com/files/09tolo10k_overall.pdf

http://www.hkrunners.com/files/09tolo4k_overall.pdf

http://www.hkrunners.com/?q=node/2439#attachments

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-3-30 11:29 發表
    Fa Chi,

The result was released in the afternoon yesterday.

Marathon Pro is always the champion in result releasing.

係咩,唔怪得呢個比賽咁多勁人玩~~

同一個system,點解有D 比賽可以咁耐至有result 既~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 boloup 於 2009-3-29 22:55 發表
    上水馬王你好,之前有一個post叫做"寂寞一公里"
    有成感而發,因此參與長跑綱,
    今天回程時你問我如何,雖然只是簡單一句,
    巳感受到人與人最珍貴的東西

boloup兄,大家一齊跑一齊交流十分開心,期望下次比賽再見到師兄~