香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sopangyu
打印 上一主題 下一主題

2009.3.29 - 第三屆吐露港10公里賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-29 23:03 發表
另外多謝馬王ching在跑道上同我打氣,
其實聽到有ching ctse為自己打氣, 心裡面真的很溫暖啊!

我都報一報成績先, 但今天我的時間做得很差," />" />
大會時間 :   52 : 23
個人時間 :   51 : 14

哈哈.....大家互相鼓勵真係會跑得精神d架

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

我都報一報成績先, 但今天我的時間做得很差," />" />
    大會時間 :   52 : 23
    個人時間 :   51 : 14

Mill Ctse,

The time was not bad lah.  I completed the same race in 54 mins+ last year tim.

Nice to give U five during the race!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

我發現雪花姐著咗7兄上身喎!

登錄/註冊後可看大圖

升級   48.67%

該用戶從未簽到

多謝咁多位師兄師姐冒雨打氣及拍照!

今場都依然跑得唔係幾好, 慢過上次8/3沙田, 步速好亂, 時快時慢
    大會時間: 43:59
    個人時間: 43:42
    初次著跑網戰衣失利
    希望下次跑得好d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 30/3/2009 18:51 發表
    我發現雪花姐著咗7兄上身喎!

登錄/註冊後可看大圖

係喎,快到飛起啦!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 上水馬王 於 2009-3-30 16:05 發表

哈哈.....大家互相鼓勵真係會跑得精神d架

你講得啱呀馬王兄

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 blurmax 於 2009-3-30 16:27 發表

Mill Ctse,

The time was not bad lah.  I completed the same race in 54 mins+ last year tim.

Nice to give U five during the race!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

謝謝blurmax ching鼓勵, 下次我會更加努力的.

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

嘩 ! 有成千人玩喎 !
    (我今年唔喺香港, 如果唔係, 我都想參加.)
    跑第一嘅好勁, 快第二第三有四分鐘喎 !)   

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜哂白頭佬ching & 梁兄奪獎而歸..
    仲有恭喜哂各位在此賽事中PB的ching & ctse...
    冒雨比賽都能跑得咁快,厲害...
    仲有多謝各位到場打氣的義工 & 攝記呀..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-3-30 18:59 發表
    多謝咁多位師兄師姐冒雨打氣及拍照!

今場都依然跑得唔係幾好, 慢過上次8/3沙田, 步速好亂, 時快時慢
    大會時間: 43:59
    個人時間: 43:42
    初次著跑網戰衣失利" />" />
    希望下次跑得好d

天雨路滑,下次再o黎個 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

好羨慕咁多位ching ctse 造出pb...
    恭喜晒!