香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

第8回31/3(星期二) 夜探梅子林

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

昨晚跑得很開心...食到第一粒梅子....開心到訓唔著XD

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

OOO~~~ 食完一粒梅子 回程時跟住BATBAT 及前進兄跑.
    雖知兩位勁人越跑超快. 掉低左我同火仔.... 鳴鳴鳴 ~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-19 11:41 發表
    OOO~~~ 食完一粒梅子 回程時跟住BATBAT 及前進兄跑.
    雖知兩位勁人越跑超快. 掉低左我同火仔.... 鳴鳴鳴 ~~~~" />" />

係囉~掉低人地唔理

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-2-19 11:49 發表

係囉~掉低人地唔理

火仔,你明明跟住我地呀,都冇掉低你....
    活活,妳好明顯係渣流灘啦!留左力...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-19 11:58 發表

火仔,你明明跟住我地呀,都冇掉低你...." />" />
    活活,妳好明顯係渣流灘啦!留左力..." />" />

我咪就係咁樣喊住追上黎囉~

升級   100%

該用戶從未簽到

batbat同前進好似俾野上左身,愈跑愈快...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-2-19 12:09 發表

我咪就係咁樣喊住追上黎囉~

你都好呀 .....追到
    我簡直追到浴哭無淚 .......... ........ 想

升級   56.85%

該用戶從未簽到

非常開心琴晚識到咁多新跑友,仲嗒咗兩粒梅添!
    多謝藍田之友! wongc ctse 送活活,茄mill,火仔同我一程.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-2-19 12:56 發表
    多謝藍田之友! wongc ctse 送活活,茄mill,火仔且同我一程.

係喎~多謝 wongc ctse 送我地一程

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-2-19 12:59 發表

係喎~多謝 wongc ctse 送我地一程

X2 ... 吾該曬 WONG CTSE .........

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 田中雅茂 於 2009-2-19 12:56 發表
    多謝藍田之友! wongc ctse 送活活,茄mill,火仔且同我一程.

X2

多謝 WONGC CTSE送我地一各程, 真係唔該晒!
    THANKS !

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩...位位都係跑得之人, 去程和米高兄, 慢子兄沿途護架 , 陪伴倫皇左右, 跑到去馬場段, 漆黑一片 , 倫皇話是日賽馬可能關閉街燈, 即刻取出手電記得有個電筒功能, 以免單車友見唔到我地發生意外, 好彩過左雙橋馬鞍山段有番街燈, 跑到去學校位, 大班人集齊人馬沖上梅頂 , 可惜大圍兄已經快到不知所踪 , 諗住計吓時睇吓用幾多時間沖上頂, 大圍兄話我按錯錶, 明明係梅子路口位按錶(唔計條途中隧道位,直頭係馬路位開始), 上到梅子閘口位按停, 用埋中午食飯既力先可以8分正上到去, 其他C兄約多30至45秒內上哂黎, 冇理由計錯架...多謝沿路一齊jog返落去既田中兄, 一齊吹水慢jog , 駛到原本陰深沉靜既梅子路熱鬧起來 , 沿路追上快腳集團, 好彩到左划艇會追到sue C姐, 仲一齊跑完河畔段 , 到左晝舫等齊人腳, 直奔沙田運動場, 回程中見一位C兄遠遠狂奔 ..利害...心諗今日都未發功, 睇吓被他已經放離左200米, 試試可否加油追趕, 去到沙燕橋先有所接近, 原來係堅兄...正在玩變速備戰賽事, 互片一輪 先可以係運動場前追過, 不過已經死左大半 , 入到場見runrun C姐已到場慢jog等開飯, 一餐6餸晚飯才40元正, 唔知堅兄駛唔駛補貼, 咁平都得?  多謝特別蒞臨沙田食梅既斧山7劍及SSP小隊成員, 仲有倫皇, 米高兄及慢子兄, 歡度了一個愉快既晚上.

p.s. 原來認識米高兄咁耐, 今次先第一次一齊跑, 有機會真係要走多幾轉先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-2-19 13:07 發表

X2

多謝 WONGC CTSE送我地一各程, 真係唔該晒!" />" />
    THANKS !

mill .. 你隻腳咩事丫..我在 ssp 條 thread 見到你話食完梅隻腳有 d 唔妥

升級   45.45%

該用戶從未簽到

只是感觸這裡在一年之間轉變之快,從前一定想不到此刻可以搞到咁有系統的約跑活動。
    在澳洲逢星期三都會有一班人跑步的活動,想不到返到來都可以維持這個習慣,實在很幸福。
    另外,很高興在飯局中同火仔兄吹水,並能認識諸位。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-19 14:06 發表
    p.s. 原來認識米高兄咁耐, 今次先第一次一齊跑, 有機會真係要走多幾轉先.

係lor~ 識左咁耐,係度吹左水咁耐,今次才是我第一次出席約跑活動

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

嬌嬌,
    是$40呀
    那裡餐餐都是差不多$
    好抵的,要多d來呀
    回家再數過d$是岩數的.跟sue學習過的

Kin in Running

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-19 14:06 發表
    多謝沿路一齊jog返落去既田中兄, 一齊吹水慢jog

嬌兄言重!還望日後多多指教.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

圍圍,
    跑完一次又下次
    下次幾時呀

沙田10k想試路
    有無得想想

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-19 14:43 發表
    嬌嬌,
    是$40呀
    那裡餐餐都是差不多$
    好抵的,要多d來呀
    回家再數過d$是岩數的.跟sue學習過的

嬌嬌:
    昨晚$40算貴左少少啦....
    之前食開個間,次次埋單都係$3x咋~~~