香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

3.21網友約跑 - 日落南生圍(20.2k) 歡迎齊齊食晚飯.

關閉 [複製鏈接]

升級   56.32%

該用戶從未簽到

感謝各方好友的支援,成個約跑基本上都好唔錯,想跑入南生圍都期望左好內囉,今日大霶,同潮濕以為唔會好跑,但跑落又唔錯喎,支持多的約跑活動,最好多的有景又好跑的路線提出啦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

我都要多謝出水又出力影相踏單車的咁多位2公,
    更加要多謝叮叮噹NC的防晒啊!
    重有壞人師兄的補給水, 無你我都去唔倒終點呢!

升級   29.67%

該用戶從未簽到

升級   61.67%

該用戶從未簽到

今日第一次同大家跑!真係好開心,期待下次活動!!!

升級   6.6%

該用戶從未簽到

多得各位ching & ctse配合同支援,先至令今次約跑咁順利,謝謝!

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 亞平 於 2009-3-21 22:21 發表
    返左來啦~~~今天真係勁多人~~~回程時過左博愛天橋冇耐跑錯左路入左市中心,好彩有2個元朗友帶路,左穿右插,半行半跑,終於都回到終點.
    感激發起人叮叮噹師姐連同 Cfchan兄,Anthony兄安排是次約跑,感謝parco清水+糖果+影 ...

x2

另多謝平兄陪行

升級   56.32%

該用戶從未簽到

想問下有冇朋友同我一樣今大頭蝦,唔記得還locker條鎖匙呢,rtr07rytr要返多去一次啦

B

升級   0%

該用戶從未簽到

我都翻到黎喇~

真心 thank you 各位搞手, 義工出錢出力~ 令到成個活動搞得極成功呀~
    另阿 ee 0係終點後0個支水真係好重要呀~ 當時我已到達渴死邊緣了~

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 新軍人生活 於 2009-3-21 22:56 發表
    想問下有冇朋友同我一樣今大頭蝦,唔記得還locker條鎖匙呢,rtr07rytr
    你大件事了!! 應該好快有飛虎隊破門而入~ 你快 d 拎搶還擊啦~

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

雖然天氣又濕又熱跑得辛苦,但風景好靚,乜都抵番晒。
    另多謝咁多位支援的師兄師姐

升級   61.67%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-21 22:58 發表
    你大件事了!! 應該好快有飛虎隊破門而入~ 你快 d 拎搶還擊啦~

快d叫解放軍幫手~~

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-21 22:21 發表
    返左來啦~~~今天真係勁多人~~~回程時過左博愛天橋冇耐跑錯左路入左市中心,好彩有2個元朗友帶路,左穿右插,半行半跑,終於都回到終點.
    感激發起人叮叮噹師姐連同 Cfchan兄,Anthony兄安排是次約跑,感謝parco清水+糖果+影 ...

x2 ,thank you更多位2工!
    小弟今跑得十分開心,!,跑完重可以beer beer,正上加正!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

頭10.1K -> 55'56"56(頭段最後跑下停下)

之後跑到12k位置就上車, 之後係第17K位置下車再跑到原第18K位置就抽下抽下搞到最後要行返黎(尾段決定唔計時)

btw, 濕度係96.1%

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 洛虎添 於 2009-3-21 23:26 發表

之後跑到12k位置就上車, 之後係第17K位置下車再跑到原第18K位置就抽下抽下搞到最後要行返黎(尾段決定唔計時)

添哥, 唔緊要嫁, 下次再黎過啦

升級   74.8%

該用戶從未簽到

今日天氣都唔算差, 係去程焗左D, 但入到博愛已經開始有風, 加上有壞人兄補給水, 之後一路跑感覺都好正, 風景又好, 回程仲可以同蘭茜一齊拍住返
    好多謝各2公, 單車支援, Parco爸既水同糖, Cfchan兄,Anthony兄安排同帶路, Dee 兄, Sue 兄,ee , MayMay, 晴朗兄, Kennth 兄同幾位未知名Ching幫忙影相 .
    代7嫂特別多謝: 晴朗兄單車支援等到最後及Parco爸救命糖 先可以跑畢全程.

升級   56.32%

該用戶從未簽到

唔緊要啦,長跑長(有)啦,下次一定比今次好既rtr08rytr

升級   54.9%

該用戶從未簽到

T兄:well done丫! 多d去跑到史下史下,總有一次會有個滿意的成績既,加油呀!!!

升級   56.32%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-21 22:58 發表

今我要快的著草啦,yrty03yty

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

小弟不材 , 原本帶了傻瓜數碼相機, 但到場後見個個攝記義工的強力裝備, 小弟唯有即時收檔,
    未能為各位拍照, 只能出點綿力向大家立喊加油, 請見諒

升級   100%

該用戶從未簽到