香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

3.21網友約跑 - 日落南生圍(20.2k) 歡迎齊齊食晚飯.

關閉 [複製鏈接]

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-21 23:41 發表
小弟不材 , 原本帶了傻瓜數碼相機, 但到場後見個個攝記義工的強力裝備, 小弟唯有即時收檔,
未能為各位拍照, 只能出點綿力向大家立喊加油, 請見諒  

x2  

自拍了少量相片, 請見諒!

http://picasaweb.google.com.hk/kandisdis/DHALxK02#

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-21 23:55 發表

犀利﹗幾時影?

登錄/註冊後可看大圖

回程,路過,唔知位置...........
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-21 23:55 發表

犀利﹗幾時影?

登錄/註冊後可看大圖

好似時光隧道呀~

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-22 00:02 發表

回程,路過,唔知位置...........

可能係朗河路通往十八鄉路的行人小徑,因為以小弟推算,沿途只有該位置會有此等景物

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 orce 於 2009-3-21 20:50 發表
    原來叮叮噹遘既20k長課就係呢個團
    幾好玩咁bor, 下次有機會我又join下先

係啊!我冇跑足全程,後段轉踩單車支援,變左玩陸上兩項.
    有時間上嚟睇吓,一齊跑步,一班人約跑好好玩!

升級   0%

該用戶從未簽到

犀利﹗幾時影?

登錄/註冊後可看大圖

Kindis...
    急問..請教..請指點迷津..
    此位置在何處...
    小弟真係想到此處一遊..
    謝謝...

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-22 00:24 發表

Kindis...
    此位置在何處...
    謝謝...

.......我去找找地圖....

題外話: BHA ching, 可以通往異次元嗎??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-21 22:56 發表
    我都翻到黎喇~

真心 thank you 各位搞手, 義工出錢出力~ 令到成個活動搞得極成功呀~
    另阿 ee 0係終點後0個支水真係好重要呀~ 當時我已到達渴死邊錄了~

B兄

今日小弟好幸會搵到個朋友仔一齊跑,一齊吹水!
    下次再吹過! 最衰後尾趕住走去飲,如果唔係同你跑埋個半程!

小弟去到飲個度都已經9點啦!即刻開席呀!

是次再次多謝咁多位二公,同咁多位兄弟姊妹!
    小弟今日反得好開心!
    希望下次再反過!

升級   0%

該用戶從未簽到

我又講下今日感受先...
    食完中午回家途中..已感非常炎熱(是翳焗)
    突然收到Ken兄來電...水呀..水呀...我要水呀...
    得..我就掉個頭...車箱水去運動場先...
    之後時間無多...小弟都要趕回家準備一下...
    去到南生圍尾段...大概十幾分鐘後...
    就見到先頭部隊殺到..我就舉機影啦..影完..位C兄同我講句..吹水...
    我又R晒頭..咩事呢..之後得知有天水圍吹水會參與...

各跑友們..陸陸續續來到...小弟亦影下停下又影下...
    小弟不才..今天大概影到9成跑友..剩下的一成..唯有下次再補飛..Sorry..
    之後影下合照及各跑友們陸續回程...
    小弟亦起程殺回運動場再回家...再去池記開大餐...
    最後...多謝主辦單位及出心出力各跑友們是日安排...
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-22 00:33 發表

題外話: BHA ching, 可以通往異次元嗎??
    另可能通往麥高維治0既腦入面0架~ 到時你可以 "上佢身" 了~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-22 00:34 發表

B兄

今日小弟好幸會搵到個朋友仔一齊跑,一齊吹水!
    下次再吹過! 最衰後尾趕住走去飲,如果唔係同你跑埋個半程!

小弟去到飲個度都已經9點啦!即刻開席呀!

是次 ...
    呵呵~ 下次約跑一定要 book 定你拍拖跑先~ 真係跑 / 吹得勁開呀呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-22 00:38 發表
    呵呵~ 下次約跑一定要 book 定你拍拖跑先~ 真係跑 / 吹得勁開呀呀~

大家咁話!

升級   2.33%

該用戶從未簽到

回復 790# 的帖子

今次約跑攪得好好,很感謝各位幫忙..

今日我狀態不好了,跑到7K折返,

攪到人人都以為我跑到好快添

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-22 00:24 發表

Kindis...
    此位置在何處...
    謝謝...

parco ching, 如果冇記錯, 我記得影果時, 我的左手邊好似係明渠, 回旋處至南生圍果段, 呢段!已經好黑, 希望幫到你

升級   100%

鬱悶

原帖由 洛虎添 於 2009-3-21 23:26 發表
    頭10.1K -> 55'56"56(頭段最後跑下停下)

之後跑到12k位置就上車, 之後係第17K位置下車再跑到原第18K位置就抽下抽下搞到最後要行返黎(尾段決定唔計時)

btw, 濕度係96.1%

添兄,多啲參加約跑,開頭唔好跑咁快,跑跑吓就可以越跑越遠架啦!
    你今次開頭真的跑快咗,我在5K第一個站見到你是第一批過,
    就已經担心你會在後段很容易爆的了!
    下次來參加4.12新界東跑梅子林啦!

升級   100%

鬱悶

多謝主辦單位及各Ching Ctse籌辦是次活動,
    我雖然沒有跑,但可以感受一吓你們跑步的歡樂氣氛都令我開懷不已。
    還有南生圍的風景很美。

期望下次再能參與。

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位ching/ctse 搞呢次約跑,呢次認真跑得好開心,仲有咁多義工影相,真係有少少以為自己係跑緊比賽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-22 00:41 發表

大家咁話!

法蘭兄同b兄的確好吹得,我跑你哋隔離,差啲俾你地啲口水浸親
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenleung 於 2009-3-22 01:22 發表

法蘭兄同b兄的確好吹得,我跑你哋隔離,差啲俾你地啲口水浸親hgjD103" />" />hj

唔怪得跑跑0下唔見0左你地~ 原來驚我放飛劍~