香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

3.21網友約跑 - 日落南生圍(20.2k) 歡迎齊齊食晚飯.

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

佢係驚我ja! 呵呵!

下次小弟會小心放劍!

或者你都過埋黎一齊傾r!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-22 01:29 發表

佢係驚我ja! 呵呵!" />" />

下次小弟會小心放劍!

或者你都過埋黎一齊傾r!" />" />

我怕同你地傾,跑唔夠5k 會脫水...

升級   85.33%

該用戶從未簽到

此活動升格為頂級....好正,好熱鬧,期待下一次.

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-22 00:54 發表 parco ching, 如果冇記錯, 我記得影果時, 我的左手邊好似係明渠, 回旋處至南生圍果段, 呢段!已經好黑, 希望幫到你

等我幫 ctse 補充下~~
ching 在圖中位置便會找到了~~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-3-22 01:29 發表

佢係驚我ja! 呵呵!" />" />

下次小弟會小心放劍!

或者你都過埋黎一齊傾r!" />" />

呵呵~ 我地一於整個跑步吹水會啦~ 發揚邊跑邊吹水0既精神~
快 d 踢班口水多過茶0既人入會啦~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenleung 於 2009-3-22 01:47 發表

我怕同你地傾,跑唔夠5k 會脫水...

咁睇少自己!!?? 我覺得你極有潛質成為跑步吹水會0既尊貴會員0架!!

升級   41.4%

該用戶從未簽到

It's really enjoyable!

Thanks very much for all the helpers (including bike route leaders, photographers and water suppliers)!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

尋日順利地完成20k,因獲派優差,可以殿後,雖然熱d,但都很輕鬆。大大第一次跑20k,感覺良好,佢亦好高興認識各位ching, ctse,特別叮叮噹、runrun、nc、nancy、anson等。尋晚只因小女發燒,所以我們要飯局要早走,唔好意思。

尋日約跑非常成功,很多謝叮叮噹扯頭攬,無佢就無今次的活動。跑完仲擺番三圍,真是壚冚。我們玩得非常開心,全因為一班無私的2公,你們無得跑,都出晒力幫我們完成,又出水、又出車、又引路、又打氣、又影相、又出錢,講開錢,尋日又飲水,又食糖,都未計數,點樣比番錢呀?

升級   41.95%

該用戶從未簽到

好高興能為眾跑友服務,亦要多謝大家合作,才讓此約跑順利完成
    其實今次做2弓之餘,自己都有獲得好處,可以乘機操車
    入南生圍俾我爆到av 3x,好少踩到咁快!

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹在今次約跑遇上了幾件不幸的事情
    不過最後都可以到達南生圍...

多謝叮叮噹 ctse 搞呢個約跑

升級   0%

該用戶從未簽到

Kandis..唔該晒呀...條時光隧道..我會去找找...
    superimac...你圖中個處我知有條疑似隧道...都是綠色...
    唔好意思...小弟無啦啦要找隧道...

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝攪手叮叮噹, cfchan, Anthony, kenneth, 還有support team -   , 攝記組, 打氣組 , 參與的跑友, 豆豆, 吹水會, 很多很多...   不能盡數.

舉行一個咁大型的約跑活動真係唔簡單, 您們啊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-3-22 09:56 發表

咁睇少自己!!?? 我覺得你極有潛質成為跑步吹水會0既尊貴會員0架!!

跟你哋學多廿年或者得

ching 真係轉咗頭像wor...係咪要改口叫你 "B-fing" 哥?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 kandis 於 2009-3-21 23:54 發表

x2  

自拍了少量相片, 請見諒!

http://picasaweb.google.com.hk/kandisdis/DHALxK02#

kandis 師姐都影我唔錯啦~
    你尋日架單車座位較得咁低, 對腳今日有無唔舒服呀!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenleung 於 2009-3-22 14:17 發表
    ching 真係轉咗頭像wor...係咪要改口叫你 "B-fing" 哥?

當然啦~   琴日跑緊時都吹到話要轉0架啦~

(咦~ 係喎~ "B-Fing" 0岩音 d 喎~)

升級   0%

難過

原帖由 BHa 於 2009-3-22 21:38 發表

當然啦~ 琴日跑緊時都吹到話要轉0架啦~

(咦~ 係喎~ "B-Fing" 0岩音 d 喎~)

B哥哥改名叫Briefing哥?
    咁以後開跑前預時間你briefing吓!

升級   76.8%

該用戶從未簽到

多謝長跑網各位師兄師姐統籌這次南生圍活動. 我們在七點前後陸續回到天水圍運動場, 跟著繼續去美心吹水. 希望在不遠將來可以再跟你們一起跑步.
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-22 22:05 發表

B哥哥改名叫Briefing哥?
    咁以後開跑前預時間你briefing吓!

呵呵~ 開頭我都諗住食字叫 Briefing 0架~
    不過諗死你地會咁樣搞 gag 法, 次次都叫我做簡介~
    但我路盲又多口水, 一定帶你地遊花園遊到傻了~

升級   0%

難過

原帖由 BHa 於 2009-3-22 22:22 發表

呵呵~ 開頭我都諗住食字叫 Briefing 0架~
    不過諗死你地會咁樣搞 gag 法, 次次都叫我做簡介~
    但我路盲又多口水, 一定帶你地遊花園遊到傻了~

B哥哥,
    B Fing係咪嚟架!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-22 22:27 發表

B哥哥,
    B Fing係咪嚟架!

BeeFing 純係襯一襯 laughing 哥熱潮0者~ 無乜特別意思0架~ 0岩翻 d 音就算了~