香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊閒聊地帶

升級   0%

該用戶從未簽到

今早6點幾已出左官塘。但對大脾實在太痛跟本無可能跟你地去行山。故只好放棄。
D$$ 我會問你羅。放心喇。。。。

升級   97%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-15 19:49 發表

今早6點幾已出左官塘。但對大脾實在太痛跟本無可能跟你地去行山。故只好放棄。

活活,真係冇錯呀,大脾實在太痛太痛啦..........嗚嗚..........

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-15 19:39 發表

哈哈....呢舖唔知會唔會嚇親第一次join既YamYam呢?

圍圍ching,
今日第一次行,真係有d驚驚哋..,個膝頭真係有d 攰,啱啱先敷完冰咋,不過真係好感謝各ching/ctse 嘅照顧,係度特別多謝catcat,因為佢昨天已經跑完引死渡(好鬼攰),為咗我..佢好攰都嚟(因為我第一次參加活動..),唔想淨返我一個女仔....thank you so much

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 快活人 於 15-3-2009 19:49 發表

活活:你又腳痛咩?唔係又整親馬?小心保重喎!

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 CatCat 於 2009-3-15 20:24 發表

我估活活同我一樣,去完星期五邪神果度特訓,隔一日o的肌肉勁痛,我今日連行平路都唔得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CatCat 於 2009-3-15 20:24 發表

活活 ctse 星期 5 享用過邪神兄既美味特餐所以雞肉酸痛...

CatCat ctse 有無興趣在星期 5 一齊特餐 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 YamYam 於 2009-3-15 20:21 發表

圍圍ching,
    今日第一次行,真係有d驚驚哋..,個膝頭真係有d 攰,啱啱先敷完冰咋,不過真係好感謝各ching/ctse 嘅照顧,係度特別多謝catcat,因為佢昨天已經跑完引死渡(好鬼 ...

YamYam ctse... SSP 星期三會有聚會丫.... 你來不來丫?
    小妹會之後同大家一齊 dinner...  
    希望可以見到你丫~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-15 19:49 發表

睇黎星期五邪神傳左唔少功力俾大家喎~~ 從kinkin口中得知大家練左鴨子神功~~~唔知仲有咩呢~~~
    咁結果有邊個去行澗呀~~~
    玩木獨舟既團友如何?係咪人人都2星喇???幾時3星呀?距離出海既日子越來越近了

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-15 20:40 發表

YamYam ctse... SSP 星期三會有聚會丫.... 你來不來丫?
    小妹會之後同大家一齊 dinner...  
    希望可以見到你丫~ " />" />

ee ctse...星期三我唔嚟跟大家跑喇...今日啱啱行完山澗兼3級嘅山路...我諗都要透番幾日先得嘞!!!  下次有活動再跟你見見面....

升級   0%

該用戶從未簽到

今日第一次跟joejoe行澗,先知道行澗是什麼一回事,但原來呢一回事對我來講一d都唔陌生,回想起其實小弟仲係o靚仔既時候已經通山走,經常流連於類似既石澗捉蝦捉蟹,估唔到而家又會玩返細佬時期玩既野,真係好笑。
    行石澗(丹桂杭)果part真係好舒服,因為我換左對拖鞋同短衭來行,所以隨時可以澗水行,果種感覺真係正,如果到左夏天可以游埋水仲正.....
    到離開石澗回程,大部份其實都係一d普通既山路,只係有一段勁落斜既碎石路都幾難行,被部份團友形容為3級,加上我今日只係著左對退役跑鞋,所以都唔敢去得太盡慢慢行.....

睇相:

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-15 20:43 發表

睇黎星期五邪神傳左唔少功力俾大家喎~~" />" /> 從kinkin口中得知大家練左鴨子神功~~~唔知仲有咩呢~~~" />" />
    咁結果有邊個去行澗呀~~~" />" />
    玩木獨舟既團友如何?係咪人人都2星喇???幾時3星呀?距離 ...

報告迪迪:
    今日行澗隊員有catcat隊長、joejoe、波波、chchan、YamYam同埋我呀!
    星期六我地獨木舟係1星咋.....不過我已經報左3月尾2星,諗住4月頭報埋3星,我都想快d可以出海玩呀~

升級   15.26%

該用戶從未簽到

圍圍ching....我d 醜態比你登晒報喇.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 YamYam 於 2009-3-15 21:23 發表
    圍圍ching....我d 醜態比你登晒報喇....." />" />

有咩? 邊個係妳呀? 我都認唔到既!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-15 21:28 發表

人家係女仔來 gama~ 你俾各跑友睇0左佢張相.....

一陣引晒 d 男跑友過來~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 YamYam 於 2009-3-15 21:23 發表
    圍圍ching....我d 醜態比你登晒報喇....." />" />

ctse... 著牛仔褲行山咁強~
    牛仔褲行山唔太合適~

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-15 21:28 發表

哎...真係慘..無la la 做咗頭條醜態 ...你post 咗上嚟會影響長跑網嘅形像架...

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-15 21:33 發表

ctse... 著牛仔褲行山咁強~ " />" />
    牛仔褲行山唔太合適~

仲要比ee ctse 認出tim...哎...以後都唔使見人喇....  
    知道...不過今次係小妹第一次嘅山澗之旅,所以無行山裝備,下次我會準備定家嘞...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oh-man 於 2009-3-15 20:28 發表

我估活活同我一樣,去完星期五邪神果度特訓,隔一日o的肌肉勁痛,我今日連行平路都唔得

正是。 我琴日已經開始痛。今日行得十分吃力地去搭車。出到官塘個心15,16去吾去好
    但我連坐BUS 都吾甘坐。因一坐低個人要用9牛2虎之力先可以起身。   
    所以最後決定搭車返家去。
    明晚去JOG下鬆鬆對腳希望快D 無甘痛

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍~~D 風景好靓呀~~~
    下次一定要JOEJOE攪多一次先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-3-15 19:59 發表

活活,真係冇錯呀,大脾實在太痛太痛啦..........嗚嗚..........

我連HIP位都痛+個腹部有小小痛.
    邪神叫去慢JOG會快好D 架WOO....