香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

4.12 網友約跑 - 復活梅子比腳大會 (post#1已加入沿途快拍,post#2出席跑手名單)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

雪花姐,跑完都腳軟啦,係屯門市中心行緊返屋企時,摸到褲袋有條匙,幾乎想暈,要我再出沙田,諗吓都想死...嘻嘻...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-4-12 22:56 發表

" />" />" />" /> 咁就惨了……我會為你禱告的了··平兄!

小華哥,今日見到你心情好靚喎....謝謝你的禱告..

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-12 22:37 發表

sue ctse:
    試腳跑到呢個時間都唔錯呀,跑完對腳有冇咩返應呀?
    希望妳快d完全好返,又可以出來掃獎。

大圍兄, 多謝哂.
    一路都唸係試跑, 所以冇去到盡, 其實要搏的話, 都應該搏到個獎嫁, 嘻嘻
    btw, 為保小腳, 都係聽ching話, 俾佢多少少休息, 所以缺席比腳大會, 見諒.
    家陣腳仔, 都係有痛, 但每次跑完感覺都俾上次好, 希望快d好番啦,
    總緊要有得跑就好開心喇.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-12 23:17 發表

大圍兄,梅子林果真非同小可,小弟雖然有加跑引水道來回果程,幾好跑,難度不太大,但係跑回程落山果轉,全是下斜路,越跑越感得甘,因為諗到跑上來真係好甘吓,你地仲經常唔止食一粒添,真厲害.

平兄:
    我通常都係一粒起,兩粒止唔會太傷身既,所以我都好佩服停雲ching可以連食五粒梅子。

升級   5.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-12 23:17 發表

大圍兄,梅子林果真非同小可,小弟雖然有加跑引水道來回果程,幾好跑,難度不太大,但係跑回程落山果轉,全是下斜路,越跑越感得甘,因為諗到跑上來真係好甘吓,你地仲經常唔止食一粒添,真厲害.
    老細,講D野比你聽,早2年前跑這個越野賽,剛落斜路這個梅子林,旁邊有個女子從後趕上,原來是超級勁人梁影雪,當時心想不可能慢過她,立即提升腳力,沖落去,都比我沖贏她,但對鞋?????快報消了

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

各位Ching Ctse,
    傻瓜機照片,水準欠奉,敬請收貨。

http://picasaweb.google.com.hk/runrun9663/200941202?authkey=Gv1sRgCPDMucW-jqvh1wE#

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-4-12 23:38 發表
    老細,講D野比你聽,早2年前跑這個越野賽,剛落斜路這個梅子林,旁邊有個女子從後趕上,原來是超級勁人梁影雪,當時心想不可能慢過她,立即提升腳力,沖落去,都比我沖贏她,但對鞋?????快報消了

蔡兄,,勁呀,跑贏梁影雪,報銷一對鞋,都好化算...
    我都講樣俾你知,今天跑完梅子林回程時,俾個妹妹仔界左,追極都追唔到..但係我就快佢返終點...嘻嘻...因為大家都跑錯路,不過佢就錯得嚴重D..

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 亞平 於 2009-4-13 00:11 發表

蔡兄,,勁呀,跑贏梁影雪,報銷一對鞋,都好化算...
    我都講樣俾你知,今天跑完梅子林回程時,俾個妹妹仔界左,追極都追唔到..但係我就快佢返終點...嘻嘻...因為大家都跑錯路,不過佢就錯得嚴重D..

邊個妹妹仔夠膽界你呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-13 00:16 發表

邊個妹妹仔夠膽界你呀

好細個...蕉仔...好勁..係梅子林已經互界,到回程沙田河畔就唔夠佢跑啦...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

各位唔好意思呀,今日趕住返屋企餵兩隻大帝,所以包尾跑完,無同大家打招呼就要急急腳走人。

小妹第一次跑山,現在回想返個幾百級樓梯真係怕怕,但今次跑完,起碼對段路有個概念,希望426可以唔駛咁緊張去跑啦~~

仲要多謝大圍 的安排,(仲要包尾咁睇住...真係多謝晒)仲有runrun ctse 的靚相呀,希望你早日康復啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-4-12 23:58 發表
    各位Ching Ctse,
    傻瓜機照片,水準欠奉,敬請收貨。

http://picasaweb.google.com.hk/runrun9663/2009412#

RUNRUN師姐,雖然尚未睇相,但先再次多謝你先,希望你快D可以跑番!

升級   0%

該用戶從未簽到

RUNRUN師姐,冇左張全家福相喎....係唔係忘掉左整上來?

升級   100%

鬱悶

原帖由 亞平 於 2009-4-13 01:22 發表
    RUNRUN師姐,冇左張全家福相喎....係唔係忘掉左整上來?

係呀!平兄真係明白我。
    因早上的復活跑跟梅子林比脚大會共同用一張memory card,
    分folder時攪錯咗,現在的才是完整的梅子林比脚大會相片 :

http://picasaweb.google.com.hk/runrun9663/200941202?authkey=Gv1sRgCPDMucW-jqvh1wE#

升級   100%

開心

原帖由 runrun 於 2009-4-13 02:11 發表

係呀!平兄真係明白我。
    因早上的復活跑跟梅子林比脚大會共同用一張memory card,
    分folder時攪錯咗,現在的才是完整的梅子林比脚大會相片 :

http://picasaweb.google.com. ...

再要多謝一次runrun師姐付出時間為我們拍照,衷心感激。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Anthony 於 2009-4-13 09:14 發表

再要多謝一次runrun師姐付出時間為我們拍照,衷心感激。" />" />hkjhk

乘易

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-4-13 09:43 發表

乘易

鄭生,昨日好高興認識你!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-4-13 09:59 發表

鄭生,昨日好高興認識你!

ME TOO 時間許可的話,一定入屯門與平哥走番一轉

升級   44.2%

該用戶從未簽到

首先當然多謝攪手大圍兄啦 !! 琴日好彩回巢時有你陪跑.....唔係都幾難捱 !

thanks ~洛奇CHING 早段照顧小妹 !
    thANKS ~RUNRUN 2公拍照 !!
    thanks ~ ANTHONY 兄介紹個好位比我擋雨...

謝謝各位分享,  ~ 小妹第一次跑山...其實有一半係行山..4.26比賽見 !

升級   25.26%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐,  我今日會同朋友仔去探下路, 不過唔係好識路, 請問條路易搵嗎?
    有咩要注意呀?
    唔該曬咁多位.

升級   100%

開心

原帖由 鄭國柱 於 2009-4-13 09:43 發表

乘易

鄭兄,很高興能與鄭兄一起跑步。鄭兄真犀利,早上賽完10k,下午衝梅子林段斜路仲一路領放,真是佩服。看來師兄年紀應較我大,仍有這樣的體能,小弟真甘拜下風。有無興趣入嚟屯門元朗約跑?30/4荃灣至屯門的「青公一夜情」報左名未呀?