香港長跑網  - 長跑長友

樓主: oscar
打印 上一主題 下一主題

oscar跑步記錄

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2011-2-21 08:22 發表
CCM完畢,2011渣打全馬正式開操
1/19    ccm後休息了兩天,也沒有做過什麼恢復跑.....,怎樣也不太好,要跑一跑勞動下才行。慢跑了數圈,然後跑了個
          4k,每k5',再慢跑多數圈,感覺不太好,舊患那組肌肉 ...

Oscar 兄,  先多謝你倍小弟渣馬跑咗大大話話有1xk, 一路都唔敢加快, 好彩有你做我臨時pacer, 先可以平安完成....剛剛係你之後少少...達標完成!  

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2011-2-22 11:30 發表

stephenyau兄,其實係你有傷在身......否則.....點會响我後面呢!今年雖然因為病令到個身体狀態未係最好,但可以同幾個跑友拍住跑咗唔小時間!多謝你上前主動同我打招呼!因為我平時好少JOIN各區約跑, ...

Oscar兄, 太汗顏了...! 不要被我既外表騙倒啊!  我已經係一個超齡跑手而跑齡更不足4年, 其實之前一年前我亦是一個病者(足足病咗都有最少半年), 但真的加入了tko大家庭才有了很大的康復!  今次雖然跑得比較保守, 但在有傷在身而能夠完成第一次的比賽(之前未曾參加任何跑步比賽/山賽), 又是第一全馬兼達標sub330, 已經很滿足了!  不過因已經在外地工作而星期日便要回去botswana(南非西北面的國家), 要到八月中才回來.  回去後都會join在那裡四月的馬拉從, 再之後便準備明年的厦馬(一月份)了.
星期三亦會和tko各chingctse相聚兼特訓(吃晚飯), 聽聞當晚最少會出現2x支提子汁以慶祝tko各跑手達90%pb成功(包括小弟因係第一次). 希望ching到時能一起出席.  我亦已安排一好友兼是我其中一位教練elton ng 來臨tko 分享一些拉筋和跑步有關的創傷之廖理.

祝長跑長有長開心!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   31.95%

該用戶從未簽到

謝謝你, 都叫做有個名師指點...! 佢亦幾錫小弟同都叫做聽教聽話才有d改善...同可以一起tkochingctse分享吓d動作心得同拉筋.

那兒以數據統計都叫做愛滋病十分嚴重, 但都是上一代同係偏遠d既地區.  最主要係這個家很遲獨立(1966年) 和發展(約2003), 而家已經唔同哂, 基本係乜都有(電信, 電視, 互聯網).
公司在那裡將起一大型玻璃厰, 小弟負責管理當地的物流和一切運作.
711MF 該用戶已被刪除

升級   31.95%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 711MF 於 2011-2-22 16:22 發表
OSCAR 借BLOB一用

在此恭喜史SIR 渣馬跑出好成績...
OH....7兄, i miss you so much!!!!! 星期三你一定要來倍我飲杯......

完成了第一個比賽兼全馬.....下次回來跑厦馬....!!!! 一齊加油...!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   7.05%

該用戶從未簽到

Oscar~有冇去相簿區睇我放上去既相呀~
影得你~ok喎~仲有張合照~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

奧兄,我同阿蕉都有同你打氣架...
見到你o個陣,平兄緊隨你背後...
我覺得你跑得好輕鬆但又好認真喎...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   58%

該用戶從未簽到

犀利!又病,又hea 都咁快。
唔怪得我係你後面食塵!

升級   0%

該用戶從未簽到

Oscar 真是很易認,在橋上看一眼已經可以大声叫你。

Hea 到咁都跑sub 330 真係激死人。不过下次真係要食飽D,安全D既。

升級   0%

該用戶從未簽到

奧兄真係好勁,次次都係準備極度不足,又傷又病之下都跑出佳績,舊年好似無gel,結果拎住條蕉跑左30k!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

你成日好夜練完習先瞓都可能降低免疫力呢!