香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.15 香港十公里挑戰賽 (前稱Nike 10公里挑戰賽) 集合位置 post 2

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

你報名時已經揀0左 size... 到時佢跟番果個 size 俾你

升級   64.74%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-9-17 14:11 發表

你報名時已經揀0左 size... 到時佢跟番果個 size 俾你

.....點解.....我上網報名時唔覺有哩項?????
點算好~~~~

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

.....點解.....我上網報名時唔覺有哩項?????
    點算好~~~~

Don't worry!  The organizer will contact U and ask for ur size later.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   53.68%

該用戶從未簽到

報名表係沒有問size的.

我記得上年好似係取號碼布那天先會問你著乜size衫.

....

另當天沒時間去.要在接著的office hr去田總(大球場奧運大樓)自己去取.

升級   45.6%

該用戶從未簽到

Then 8Nov will be very busy.
    AM = 香港長跑會第 32屆半馬拉松
    PM = Collect HK10K stuff

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-9-17 14:11 發表

我都唔覺有size揀 但係本身其實冇Nike衫(得褸同褲)所以我都唔知自己咩size.. 想貼身少少就m, 想鬆身就l 估係咁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 warren 於 2009-9-17 14:47 發表
    報名表係沒有問size的.

我記得上年好似係取號碼布那天先會問你著乜size衫.

....

另當天沒時間去.要在接著的office hr去田總(大球場奧運大樓)自己去取.

去cwb拎好似好過去tst... 唔駛過海車費平d 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2009-9-17 17:06 發表

果日上午係咪都可以拎. 咁如果我得我早上去拎. 咁可以唔駛咁多人去拎.. 

升級   61.67%

該用戶從未簽到

網上及郵寄報名申請現已額滿。
    田總仍接受親身報名。

http://www.hkaaa.com/hkaaa/event/event/Year2009/HK10K_09/PressRelease/170909_HK10knotice.pdf

升級   81.05%

該用戶從未簽到

今日我朋友見網上full左, 3點幾去田總報一個人都無, 得d staff係度吹水

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報到系統

1. saki
    2. KENNETH
    3. Parco爸 (150蚊買多件衫著)
    4. laputa99
    5. Lex
    6. Blurmax
    7. 亞嬌
    8. smchan2
    9. 最強幻像 (今年要pb)
    10.慢子
    11. B
    12. batigaol (又買件nike tee )
    13. 菲菲
    14. randyip
    15. Sealion
    16. fatalex
    17.苯蕉(剛剛係網上報左名)
    18. scchu
    19. wadee
    20. Warren
    21. 喪Ken
    22. Ning
    23. TerrySze
    24. 坑口公牛
    25. palm3tong
    26. jogging_cat (啱啱寄咗,唔知有冇得玩呢?)
    27. 街坊鄭(舊年件衫送了給老朋友,買衫時候又到了)
    28. ironman23
    29. ironman23 老爸
    30. econecon
    31. 亞平
    32. lynnling
    33. 金井仔
    34. 龍龍(7點都報到, 未好返晒都報左先)
    35, Freeman
    36. Terence (成10點鐘都重報到,以前一早就滿。)
    37. Hobbywet
    38. 神童威威
    39. eddiebuzz
    40. 蝦肥 (10:30pm都重online報到,以前一早就滿。)
    41. Billy (11:xxpm都報到, 今年無左nike個名真係少人玩左???)
    42.paulsiu
    43. wongc
    44. wongc 大人 (大人舊年跑到上左車, 今年話要報仇喎)
    45. 平嫂 (已忘記了舊年的痛)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 mymarathon 於 2009-9-17 23:08 發表
    田總仍接受親身報名。

http://www.hkaaa.com/hkaaa/event/event/Year2009/HK10K_09/PressRelease/170909_HK10knotice.pdf

佢係唔係老點既......
    琴日先有得download 表格, 今日咁快就郵寄收表 full ?
    雖然我無跑, 但覺得有d 攪野.....

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 Ning 於 2009-9-17 17:06 發表

Collect which 10k stuff lei ? Which match ??
    Thanks !

原帖由 mymarathon 於 2009-9-17 23:08 發表
    田總仍接受親身報名。

唔知我擒日寄信, 報到名嘅機會大唔大呢 ?
    謝謝 !

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 得得地 於 2009-9-18 01:29 發表

Collect which 10k stuff lei ? Which match ??
    Thanks !

唔知我擒日寄信, 報到名嘅機會大唔大呢 ?
    謝謝 !

你在郵箱/郵局收件前定之後寄???

如果是之前還有希望, 之後(特別是截件時間是下午)恐怕田總仲未收到你的信..............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-18 01:23 發表

佢係唔係老點既......
    琴日先有得download 表格, 今日咁快就郵寄收表 full ?
    雖然我無跑, 但覺得有d 攪野.....

15號已經可以download 表格啦...

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 saki 於 2009-9-18 01:31 發表
    你在郵箱/郵局收件前定之後寄???
    如果是之前還有希望, 之後(特別是截件時間是下午)恐怕田總仲未收到你的信..............

我係星期三下午寄, 收信前寄,
    根據郵筒引述, 收信前寄, 第日會收到.

希望佢截人, 截到我嗰日都俾玩啦 !   

升級   100%

開心

原帖由 肥哥哥KC 於 2009-9-18 01:33 發表 15號已經可以download 表格啦...

咁即係有d 人可以偷步寄?

升級   1.35%

該用戶從未簽到

尚餘少量名額, 請親臨本會或以郵寄報名
    By hand or by post still available with limited quota

http://www.hkaaa.com/hkaaa/event ... 909_HK10knotice.pdf

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-18 11:28 發表

咁即係有d 人可以偷步寄?

可留意此處 Post 112
    9/15中午已有師兄post上來  是真的可以9/15填好後即寄....

不過我都是9/16網上報..報唔報到都隨緣無所謂...反正同期好多賽事選擇...

升級   100%

開心

原帖由 Parco爸 於 2009-9-18 11:45 發表 可留意此處 Post 1129/15中午已有師兄post上來  是真的可以9/15填好後即寄.... 不過我都是9/16網上報..報唔報到都隨緣無所謂...反正同期好多賽事選擇...

只係有d奇怪佢既報名方法...
    其實佢係唔係屬會佔大多數比賽人數, 留好少位俾公開伸請既人呢...