香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.15 香港十公里挑戰賽 (前稱Nike 10公里挑戰賽) 集合位置 post 2

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報到系統

1. saki
2. KENNETH
3. Parco爸 (150蚊買多件衫著)
4. laputa99
5. Lex
6. Blurmax
7. 亞嬌
8. smchan2
9. 最強幻像 (今年要pb)
10.慢子
11. B
12. batigaol (又買件nike tee )
13. 菲菲
14. randyip
15. Sealion
16. fatalex
17.苯蕉(剛剛係網上報左名)
18. scchu
19. wadee
20. Warren
21. 喪Ken
22. Ning
23. TerrySze
24. 坑口公牛
25. palm3tong
26. jogging_cat (啱啱寄咗,唔知有冇得玩呢?)
27. 街坊鄭(舊年件衫送了給老朋友,買衫時候又到了)
28. ironman23
29. ironman23 老爸
30. econecon
31. 亞平
32. lynnling
33. 金井仔
34. 龍龍(7點都報到, 未好返晒都報左先)
35, Freeman
36. Terence (成10點鐘都重報到,以前一早就滿。)
37. Hobbywet
38. 神童威威
39. eddiebuzz
40. 蝦肥 (10:30pm都重online報到,以前一早就滿。)
41. Billy (11:xxpm都報到, 今年無左nike個名真係少人玩左???)
42.paulsiu
43. wongc
44. wongc 大人 (大人舊年跑到上左車, 今年話要報仇喎)
45. 平嫂 (已忘記了舊年的痛)
46. 花子阿DEE (希望多D 人著網衫跑~~ ^^)

升級   0%

該用戶從未簽到

咁又唔太清楚...都無去考究...
好多師兄話上年網上2小時就爆...
但今年又晚上11點都報到..
或且有關機構在名額分配上調整左掛...
查實..無所謂啦..報到咪跑..報唔到慳番...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-18 11:54 發表
46. 花子阿DEE (希望多D 人著網衫跑~~ ^^)

花公子..你著我著...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-18 11:59 發表

咁又唔太清楚...都無去考究...
好多師兄話上年網上2小時就爆...
但今年又晚上11點都報到..
或且有關機構在名額分配上調整左掛...
查實..無所謂啦..報到咪跑..報唔到慳番...

我都係咁話 報唔報到係跑友都係會跑架啦

雖然我只係報左呢個,但係我係係星期三早上八點半報,我諗機會都幾高卦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-18 12:00 發表

我都想有件 長跑網,萬歲!!!!!!!!!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-18 12:00 發表

小弟由今年一月CCM 到而家未試過一個比賽唔係著網衫~~
著啦著啦,大家都著~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-18 12:07 發表

我都想有件 長跑網,萬歲!!!!!!!!!!!!!!

Econ 兄訂左未?? 到時應該收到貨啦喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-18 11:53 發表

只係有d奇怪佢既報名方法...
其實佢係唔係屬會佔大多數比賽人數, 留好少位俾公開伸請既人呢...

唔奇怪...屬會既人全部都係田總註冊成員.. 當然有 higher priority
如果你想早 d 報既.. 就入跑會同埋成為田總註冊成員

我相信..佢有 三四千個 quota... 我估計屬會所佔既 quota 並唔多..
今年少0左 nike 呢個名牌效應... 少0左人報名都不足為奇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-18 12:08 發表

小弟由今年一月CCM 到而家未試過一個比賽唔係著網衫~~
著啦著啦,大家都著~~hgj091" />" />hj

網衫質料好好聽版主講

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-18 14:47 發表

網衫質料好好聽版主講

質料同出面買既跑衫差不多...
著網衫...如有跑網攝記...上鏡率可能高D...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-18 14:54 發表

質料同出面買既跑衫差不多...
著網衫...如有跑網攝記...上鏡率可能高D...

我去跑會冇人攝.. 太慢...

我冇乜跑衫.. 請問有邊個賽事係送背心跑衫?

我見而家出面tick牌賣緊果種(159元)好薄好似仲正過美記.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-18 15:37 發表

我去跑會冇人攝.. 太慢...

我冇乜跑衫.. 請問有邊個賽事係送背心跑衫?

我見而家出面tick牌賣緊果種(159元)好薄好似仲正過美記.

長跑網好多人攝...總有一個攝到你....

送背心問題...都聽好多師兄講話多數是送背心...但我見近年多數是送T...個人都鍾意送背心...
所以我報賽事首選原則係:用晶片計時、送背心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-18 15:54 發表

長跑網好多人攝...總有一個攝到你....

送背心問題...都聽好多師兄講話多數是送背心...但我見近年多數是送T...個人都鍾意送背心...
所以我報賽事首選原則係:用晶片計時、送背心

可惜小弟未夠班跑半馬. 好似話香港半馬果個係送背心.

用晶片計時?我唔識用我驚. 我未用過 呢個香港10公里賽係咪用晶片? 冇留意添,好似係

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 econecon 於 2009-9-18 17:04 發表

可惜小弟未夠班跑半馬. 好似話香港半馬果個係送背心.

用晶片計時?我唔識用我驚. 我未用過 呢個香港10公里賽係咪用晶片? 冇留意添,好似係

梅子林果場(26/10)應該是送背心的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-9-18 17:11 發表

梅子林果場(26/10)應該是送背心的

saki hing,
    肯定 ? 如果係 , 我可能會為左攞件背心而報名

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 loudspeaker 於 2009-9-18 17:18 發表

saki hing,
    肯定 ? 如果係 , 我可能會為左攞件背心而報名

舊年是送背心的 (綠色), 今年唔知了 :-p

升級   12.11%

該用戶從未簽到

哇~為背心就去報名跑~呵呵~幾現實啊~加油啦

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-9-18 12:14 發表

唔奇怪...屬會既人全部都係田總註冊成員.. 當然有 higher priority
    如果你想早 d 報既.. 就入跑會同埋成為田總註冊成員

我相信..佢有 三四千個 quota... 我估計屬會所佔既 quota 並唔多..
    今年少0左 nike 呢 ...

仲有唔留意住佢個網都唔知開始報名, 我尋晚先收到田總寄黎賣廣告既信....
    如果唔係長跑網, 仲有跑開長跑既朋友通知, 我真係唔知佢係16號報名 (佢個網都無提邊日公開報)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 傻丫頭 於 2009-9-18 17:43 發表
    哇~為背心就去報名跑~呵呵~幾現實啊~加油啦

我未夠料跑半馬, 所以我唔去報咁多. 當然錢都係一個問題

所以我只係會報10k. 等有實力先參加多d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-9-18 17:38 發表

舊年是送背心的 (綠色), 今年唔知了 :-p

check左. 今年都係背心乙件. 仲要係8.8k 岩晒我呢d新手