香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.11.15 香港十公里挑戰賽 (前稱Nike 10公里挑戰賽) 集合位置 post 2

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-9-20 23:18 發表

跑衫係貼身好 d... 可以身上帶走 d 汗
我既意思係痴身... 係件衫濕0左水.... 成件野 d 汗走唔到... 成 pet 野痴響個身度...
我唔係要否定其他牌子.. 係唔同價錢唔同料唔同價..
如果你睇開三間牌, 留意下佢有種 ...

唔岩著去換都遠啦如果太子東驚. 係呀,我都真係好少買衫(乜衫都少買,冇錢呀嘛 

我好似著果件係貼身兼痴身,d汗都唔係好快乾到.. 

噢,原來同TICK牌差唔多呢件.. 類似呢種應該賣180元原價係東驚見過, 200元果隻就冇見過啦,我又少去東驚
上環永on個東驚就近我不過

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2009-9-20 23:36 發表

With the word "JASPO" next to the size.

我果條寫Made in Indonesia.. 應該唔知咩版

另外我發現所有a貨美記都係Made in China,美記係咪冇大陸出既貨?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-9-20 23:21 發表

睇番個牌仔
中文字就係台版
日文字就係日版
英文字係國際版

" />" />" />" />" />" />
純粹靠估..
不過睇價錢已經知係咩版

咁我估日版梗係最貴

我買既係200元原價既貨仔,咁我估係台版卦,不過佢寫made in indonesia

係喎,我發現出面賣既美記多數都係印尼製

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

登錄/註冊後可看大圖
    香港10公里挑戰賽 09 - 報名名額已滿,多謝支持

http://www.hkaaa.com/hkaaa/chi-index.html

升級   94.8%

該用戶從未簽到

今曰接到田總電話,話我張報名表無寫地址,叫我補番,
    咁即係今年有得玩....................好嘢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hogay 於 2009-9-22 22:05 發表
    今曰接到田總電話,話我張報名表無寫地址,叫我補番,
    咁即係今年有得玩....................好嘢

到時見Ching 我只希望跑進55分鐘,同我平時練習差唔多就可以(始終係人生第一個比賽)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

咁快滿左.... 諗住考慮一陣先報, 依家想報都無得報lu....

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我17日寄過去,都唔知有冇得玩,好想玩,打去田總又冇人聽

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-23 01:02 發表

到時見Ching 我只希望跑進55分鐘,同我平時練習差唔多就可以(始終係人生第一個比賽)

econecon  Ching,第一次比賽,成績點都PB啦,放鬆享受比賽,
    同網友一齊跑,咁重開心。......... .(最緊要好玩)

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 拜仁之魂 於 2009-9-23 19:54 發表
    我17日寄過去,都唔知有冇得玩,好想玩,打去田總又冇人聽

我18號寄都ok,你早我一日,應該無問題,到時見。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hogay 於 2009-9-23 21:59 發表

econecon  Ching,第一次比賽,成績點都PB啦,放鬆享受比賽,
    同網友一齊跑,咁重開心。......... .(最緊要好玩)

成績點都 pb 

升級   56.95%

該用戶從未簽到

條賽道多唔多斜路????

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cwl168 於 2009-10-5 21:54 發表
    條賽道多唔多斜路????

聽講唔多, ching/ctse參加左?

升級   56.95%

該用戶從未簽到

回復 295# 的帖子

正是,但經過上次東區10賽有些怕了上斜了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hogay 於 2009-9-23 21:59 發表

我諗我當日自己去咋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cwl168 於 2009-10-7 14:14 發表

我冇參加呢個, 我諗我未夠班玩上斜

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 cwl168 於 2009-10-7 14:14 發表

放心, 最多只一公里, 斜度應只只有東區一半

不過終點是在上斜斜路

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-10-7 17:10 發表

放心, 最多只一公里, 斜度應只只有東區一半

不過終點是在上斜斜路

我未跑過上斜路.. 咁死得啦..

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 917 天

人工智能報到系統

1. saki
    2. KENNETH
    3. Parco爸 (150蚊買多件衫著)
    4. laputa99
    5. Lex
    6. Blurmax
    7. 亞嬌
    8. smchan2
    9. 最強幻像 (今年要pb)
    10.慢子
    11. B
    12. batigaol (又買件nike tee )
    13. 菲菲
    14. randyip
    15. Sealion
    16. fatalex
    17.苯蕉(剛剛係網上報左名)
    18. scchu
    19. wadee
    20. Warren
    21. 喪Ken
    22. Ning
    23. TerrySze
    24. 坑口公牛
    25. palm3tong
    26. jogging_cat (

升級   90%

該用戶從未簽到

人工智能報到系統

1. saki
    2. KENNETH
    3. Parco爸 (150蚊買多件衫著)
    4. laputa99
    5. Lex
    6. Blurmax
    7. 亞嬌
    8. smchan2
    9. 最強幻像 (今年要pb)
    10.慢子
    11. B
    12. batigaol (又買件nike tee )
    13. 菲菲
    14. randyip
    15. Sealion
    16. fatalex
    17.苯蕉(剛剛係網上報左名)
    18. scchu
    19. wadee
    20. Warren
    21. 喪Ken
    22. Ning
    23. TerrySze
    24. 坑口公牛
    25. palm3tong
    26. jogging_cat (啱啱寄咗,唔知有冇得玩呢?)
    27. 街坊鄭(舊年件衫送了給老朋友,買衫時候又到了)
    28. ironman23
    29. ironman23 老爸
    30. econecon
    31. 亞平
    32. lynnling
    33. 金井仔
    34. 龍龍(7點都報到, 未好返晒都報左先)
    35, Freeman
    36. Terence (成10點鐘都重報到,以前一早就滿。)
    37. Hobbywet
    38. 神童威威
    39. eddiebuzz
    40. 蝦肥 (10:30pm都重online報到,以前一早就滿。)
    41. Billy (11:xxpm都報到, 今年無左nike個名真係少人玩左???)
    42.paulsiu
    43. wongc
    44. wongc 大人 (大人舊年跑到上左車, 今年話要報仇喎)
    45. 平嫂 (已忘記了舊年的痛)
    46. 花子阿DEE (希望多D 人著網衫跑~~ ^^)
    47. ricch
    48. emma