香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: foobar
打印 上一主題 下一主題

跑運動埸的罵怨

升級   34.74%

該用戶從未簽到

i will run faster to "pai kui tau"

升級   34.74%

該用戶從未簽到

今日跑葵芳, 又有人踢波, 封五內線, 只得跑678線.
班街坊又響度七一咁款遊街.
想跑快超前過佢都唔得咁易......

升級   41.58%

該用戶從未簽到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 foobar 於 2009-9-23 00:04 發表
    跑左運動成年多 , 每次都有D不是在跑 , 在行的人最重要的線
    如:400M 最重要的是 1線 , 佢就在一線慢慢行...  仲係度舞手,舒展,擺到明係黎行...

人家在辛苦計時衝圈片灣 , 氣又喘,腳又軟 , 你在行.... 要人家每圈 ...

太多了
    很多还很老的
    不想跟他们吵了

自己小心点就算

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚屯門鄧記才撞到"朋友",被逼停下,同4位一字排開佔了1-4線既年輕人,閑聊了幾句...浪費了廿多秒,亦連累了同跑沖圈計時中的朋友停了下來..xyz

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-10-13 08:57 發表
    嗰班學生﹗不知所謂﹗昨晚响鄧記跑,一組發生了兩次,第一次,一個學生响1線,一個學生响三線行,其中三線學生擰轉頭見到我由一線跑過來,跟住由三線 cut 2線平排慢行。另一次嗰班學生 ...

上星期元朗場...有班所謂學生...多次衝100m..但衝完之後...一字排開用晒8條線..仲要係倒行回起點...
    球場不停開咪廣播..佢地又當聽唔到...之後球場管理職員出場警告...佢地仲要駁咀...
    呢D咪時下自我中心爆澎既學生囉.....

最好呢班人當中是有人上跑網...看到我呢個post...
    年青人..跑得幾快都沒用..唔識尊重別人...人生路隨時拗柴..

升級   0%

該用戶從未簽到

一個超熱,一個超凍既時期球場相對少好多入黎行既人,多數都存心練跑,係而家秋天就最煩,好討厭~~
    呢樣野真係唔係你同我可以改變到~~