香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010香港三項鐵人總會會籍

升級   84.4%

該用戶從未簽到

如果諗住出年都會成日玩總會d比賽, 又或者會報班玩, 咁就快d做會員啦

而家有入會優惠, 是旦搵個屬會入左先, 跟住先入總會, 屬會會費+總會會費, 隨時平過只做總會會員

入屬會仲有屬會的紀念品 tim

優惠期到12月31日
詳情睇
http://www.triathlon.com.hk/show ... ageId=1210031204378
+1 0
上一篇︰祝run run ctse, 11月20日生日快樂~下一篇︰2009.12.26 聖誕翌日跑

升級   100%

該用戶從未簽到

wa...六折會費優惠!!

升級   78%

該用戶從未簽到

大力支持

升級   52.3%

該用戶從未簽到

入會總會比賽有著數, 以一場水陸比賽為例
總會會員 : $70
非會員 : $120
09年有十場比賽, 呢條數好易計

升級   41.95%

該用戶從未簽到

是旦搵個屬會入左先, 跟住先入總會, 屬會會費+總會會費, 隨時平過只做總會會員

多年來,我都係以呢個方法,享用總會唔少報名優惠

升級   78%

該用戶從未簽到

玩兩三次已返本

升級   0%

該用戶從未簽到

今年加入 Titan 大家庭 , 受埋我玩呀

升級   14.21%

該用戶從未簽到

Titan今年加左價($100), 同直接入總會同價呢!  直接入總會可以自己上網用Visa card攪掂~

升級   100%

該用戶從未簽到

下, 死喇? 我上網睇, (Titan) 不是$80 嗎?
今朝返學仲一早寄左信tim...

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-11-19 17:36 發表
如果諗住出年都會成日玩總會d比賽, 又或者會報班玩, 咁就快d做會員啦

而家有入會優惠, 是旦搵個入左先, 跟住先入總會, 屬會會費+總會會費, 隨時平過只做總會會員

入屬會仲有屬會的紀念品 tim

優惠期到1 ...

ginny c tse

any 屬會info???????????

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-11-20 15:47 發表

ginny c tse

any 屬會info???????????

屬會就有成26個

我就係Titan 啦, 要入Titan , 可以睇呢度, 或者直接搵我都得, 我地主要係沙田區訓練
http://www.titantriathlon.com/aboutus.asp#4

另一個係沙田區的大會係力行, 入會睇呢度
http://www.energetic-tri.com/modules/news/article.php?storyid=214#enrol

如果係香港區的朋友, 可以搵下面兩個會
sonic
http://sites.sonicsports.org.hk/

HK dragons triathlon club
http://www.hktriclub.com/

東涌區有
http://www.tcta.org.hk/

其餘區域可參考總會的list
http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?customWebPageId=1209611412683

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 RowerBee 於 2009-11-20 11:30 發表
下, 死喇? 我上網睇, (Titan) 不是$80 嗎?
今朝返學仲一早寄左信tim...

唔緊要, 我會同有關人等溝通溝通, 如果真係加左價, 再問你攞, 一定入到會, 放心

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-11-20 10:51 發表
今年加入 Titan 大家庭 , 受埋我玩呀

歡迎加入

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 lap 於 2009-11-20 11:03 發表
Titan今年加左價($100), 同直接入總會同價呢!  直接入總會可以自己上網用Visa card攪掂~

上網用Visa card又真係好方便

但係入左屬會, 比賽有人幫你報名(Titan係, 我諗其他會都係), 比賽時又有個聚腳地咁law

不過入唔入都唔緊要, 最緊要玩得方便, 玩得低, 同玩得開心

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-11-20 17:37 發表

上網用Visa card又真係好方便

但係入左屬會, 比賽有人幫你報名(Titan係, 我諗其他會都係), 比賽時又有個聚腳地咁law

不過入唔入都唔緊要, 最緊要玩得方便, 玩得低, 同玩得開心

ctse

are you  titan member?

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-11-20 17:52 發表

ctse

Yes, I am Titan member

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-11-20 18:48 發表

Yes, I am Titan member

最可惜你哋練習只係喺沙田區啦, 如果港島區都有就好囉!!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2009-11-20 20:43 發表

Sonic 佢地都幾好玩, Dragon 就鬼多

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 孱鐵 於 2009-11-20 20:43 發表

港島區馬路比較窄同多車踩車要小心一點,有機會不如入東涌踩番轉

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-11-20 17:52 發表

ctse

hi newfoot
we are titan