香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2XU compression 測試

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

有興趣團購請先註冊入會,入會後便可看到會員專區的優惠,請恕我不能再個別回PM,因會違反與供應商及總代理的協議,謝謝!
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5691&goto=lastpost#lastpost

升級   5.79%

該用戶從未簽到

Thanks!

原帖由 allanccl 於 2011-12-21 23:33 發表 有興趣團購請先註冊入會,入會後便可看到會員專區的優惠,請恕我不能再個別回PM,因會違反與供應商及總代理的協議,謝謝!https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5691&goto=lastpost#lastpost

升級   22.63%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-12-21 23:33 發表
有興趣團購請先註冊入會,入會後便可看到會員專區的優惠,請恕我不能再個別回PM,因會違反與供應商及總代理的協議,謝謝!
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5691&goto=lastpost#lastpost

幾天前已寄出會員申請

可以等埋我團購嗎

升級   5.79%

該用戶從未簽到

我今天入咗錢,send咗email,唔知幾時可以圑購呢?

升級   5.79%

該用戶從未簽到

收到email通知了,有會員號碼了,幾時可以買?
另外會員專區在那裡?找不到...

升級   30%

該用戶從未簽到

大家2XU tights 上面啲銀漆會唔會掉落? 唔知係咪著個陣拉得太勁  我銀漆上面總有d位冇左色   大家會唔會?

升級   20.53%

該用戶從未簽到

我想知大家如果日日都會著黎跑的話,你地通常會買幾多條黎做替換?畢竟都唔平嘛....
p.s. 我有一條Nike pro,舊年著過一次黎跑10K,追完呢個post之後先至知點解跑完之後第二日完全冇乜跛左腳既感覺。

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 andykw0k 於 2011-12-24 12:44 發表
大家2XU tights 上面啲銀漆會唔會掉落? 唔知係咪著個陣拉得太勁  我銀漆上面總有d位冇左色   大家會唔會?

其實所有野都會有損耗, 不能直到永遠, 我自己果條就用左兩年都無咩問題
小心就用耐d
1. 要注意是否用熱水洗, 同泳衣一樣, 用冷水會襟用好多!
2. 晒乾時銀色部份最好不要接觸銀色部份, 佢地好易會貼埋一齊

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 katsumoto 於 2012-1-3 19:50 發表
我想知大家如果日日都會著黎跑的話,你地通常會買幾多條黎做替換?畢竟都唔平嘛....
p.s. 我有一條Nike pro,舊年著過一次黎跑10K,追完呢個post之後先至知點解跑完之後第二日完全冇乜跛左腳既感覺。

我都唔會日日著, 始終比一般褲貴好多
如果真係...我諗兩條都夠掛, 因為都乾得好快

升級   25.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

剛剛買了2XU long tight, 好貴好肉痛, 有幾個問題,
    1, 大家係咪都係著住條long tight 黎練習LSD, 會唔會好焗

2, 咁你地全馬比賽時都著住條LONG ?? OR  要BUY 多了短TIGHT ??

3, 你地著住條LONG TIGHT落街練跑OR 比賽, 會唔會外面著多條跑褲, 如果唔係好似好性感咁喎..,

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 didirene 於 2012-1-5 11:07 發表
    剛剛買了2XU long tight, 好貴好肉痛, 有幾個問題,
    1, 大家係咪都係著住條long tight 黎練習LSD, 會唔會好焗

2, 咁你地全馬比賽時都著住條LONG ?? OR  要BUY 多了短TIGHT ??

3, 你地著住條LONG TIGHT落街練跑 ...

肉痛就一定有d, 不過一定唔會焗
    開頭就覺得性感, 慣左之後就會覺得好型!

升級   25.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

咁你地全馬比賽時都著住條LONG TIGHT 黎比賽 OR  要BUY 多了短 TIGHT 呢?

仲有係我平時都有帶開護膝帶跑, 咁著左long tight 後都唔知仲帶唔帶膝帶好??

升級   74.6%

開心
  • 簽到天數: 30 天

今日好鬼冷, 降到十度以下, 有冇師兄使穿long tight打底, 再穿面褲返工嫁? 唔知有冇副作用呢??

升級   5.79%

該用戶從未簽到

我有個問題,通常我都會係西隧後搽松節油,但著住長tight點搽...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾歷 於 2012-1-5 23:08 發表
    我有個問題,通常我都會係西隧後搽松節油,但著住長tight點搽..." />" />

我跑上海馬拉松及樂善行,見到有著長tight的抽筋,急救員隔住條衭照噴,又OK喎! 渣打是松節油就可能唔適合,閣下可袋樽撒X巴斯去噴的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Primart 於 2012-1-5 15:15 發表
    今日好鬼冷, 降到十度以下, 有冇師兄使穿long tight打底, 再穿面褲返工嫁? 唔知有冇副作用呢??

2XU的tight好通風,涼浸浸,無保暖作用的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 didirene 於 2012-1-5 14:03 發表
    咁你地全馬比賽時都著住條LONG TIGHT 黎比賽 OR  要BUY 多了短 TIGHT 呢?

仲有係我平時都有帶開護膝帶跑, 咁著左long tight 後都唔知仲帶唔帶膝帶好??

我跑100K都係著全tight,短tight保護唔到膝頭哥,對ITB無助。
    我著長tight後都照帶膝帶的。

升級   10%

該用戶從未簽到

我想問,依家係唔係有團購?
    有的話,,去到幾時完??
    唔該晒ching!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-1-5 23:58 發表

我跑100K都係著全tight,短tight保護唔到膝頭哥,對ITB無助。
    我著長tight後都照帶膝帶的。

請問亮哥條膝帶會帶係tight既入面定出面?