香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2XU compression 測試

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Netregistration 於 2012-2-4 00:07 發表
師兄,
上網睇過,唔岩我size
香港有咩地方買到2XU Men's Thermal Run Tight ?
如果冇2XU, 有冇其他牌子Thermal Run Tight 係香港可以買到?
因為0度氣温太凍,唔著tight可能頂唔須.

2XU Men’s Thermal Run Tight男式保暖跑步緊身褲                                                                        US$ 76.95

http://www.racingtheplanet.com/store/mens/mens-clothing/mens-tights.html

地址已PM閣下。

升級   35.79%

該用戶從未簽到

亮哥:有無寫跑步BLOG,好想知道你點安排時間可以1年跑9次全馬,何地的全馬和超馬?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lau700609 於 2012-2-4 13:02 發表
亮哥:有無寫跑步BLOG,好想知道你點安排時間可以1年跑9次全馬,何地的全馬和超馬?

小弟無寫blog的習慣,除了渣打,其餘都是在國內跑,有時在八日內跑兩個(舊年跑完重慶馬拉松後坐船遊三峽,一星期後跑鄭開馬拉松),小弟喜歡跑完馬拉松後遊山玩水。那個超100K是跑中國貴州,很好玩的一個超100K賽。通常都係一個月跑一個,因要平衡開支。

升級   18.42%

該用戶從未簽到

回復 261# 的帖子

亮哥, 唔該哂,己聯絡,遲d上去試.
不過2XU Men's Thermal Run Tight 係咪適合係0温度比賽 ?
有冇師兄有過經驗,可以講吓?

升級   2.55%

該用戶從未簽到

問下呢間, 佢係幾個鬼佬開的三鐵設備專賣店, 只係2XU風褸都有廿幾款, TIGHT有二個貨架, TEE都有三十幾款, 我好似見到有你想要條TIGHT, 不過唔肯定, 你可以打去問下佢地. 但佢地無折, 正價的.

http://www.escapade.com.hk/index.php/id-2xu.html

升級   12.11%

該用戶從未簽到

我用呢個 compression stockings,好過任何 sleeve~

http://www.bauerfeind.com/en/pro ... enotrain-sport.html

升級   18.42%

該用戶從未簽到

回復 265# 的帖子

唔該哂
我是這間的會員
其實我主要問題係唔知2XU Men's Thermal Run Tight 係咪適合係零度作長跑比賽.

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 dt.dt 於 2012-2-2 11:45 發表

I also want too!
Please PM, Thanks !!

Could I have the infomation, too? Thanks.

升級   45.26%

該用戶從未簽到

而家十分有興趣想買一條Elite Compression Tight,不知道今年會不會搞多一次團購呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickygor 於 2012-2-16 01:22 發表
而家十分有興趣想買一條Elite Compression Tight,不知道今年會不會搞多一次團購呢

會的,但團購只限本網註冊會員。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 allanccl 於 2012-2-16 10:41 發表

i want to buy too, i just join!

升級   39.1%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我見呢個online shop, 2XU Compression Elite Tights selling US$63.96, 加埋運費都好似平過香港買, 有無人試過係到買?
    http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=43353

升級   32.11%

該用戶從未簽到

回復 272# 的帖子

即係HK$500到?!
    唔知團購有冇咁平?

升級   39.1%

開心
  • 簽到天數: 1 天

剛去giXXsports 問elite tights s size, 佢話全線都無stock.

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 dogdog54321 於 2012-2-17 13:34 發表
    我見呢個online shop, 2XU Compression Elite Tights selling US$63.96, 加埋運費都好似平過香港買, 有無人試過係到買?
    http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=43353

得small - tall一個size喳!

BTW, 我想問"PWX elite"同"elite是否相同, 因為有D網列出, Compression / Elite Compression / PWX / PWX Elite / PWX Recovery共六種.
    請問香港賣的是那一種Elite?

升級   1.58%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-2-16 10:41 發表

I want to buy 2XU Compression Elite Tights too.
    Can you pm information and price? Thanks.

升級   3%

該用戶從未簽到

亮哥, 小弟剛成為會員, 請PM團購資料給我, thx.

不知何解還是不能進入 https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=13772&goto=lastpost#lastpost

另外想問會員專區在那兒呢? Thx.

升級   17%

奮鬥
  • 簽到天數: 15 天

原帖由 dogdog54321 於 2012-2-17 13:34 發表

我有朋友響厘個網買過架幾萬蚊既單車,成功,相信無問題

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 r32 於 2012-2-23 13:54 發表

不知何解還是不能進入 https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=13772&goto=lastpost#lastpost

亮哥請PM埋我

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 r32 於 2012-2-23 13:54 發表

https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=80