香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

24.1. 2010 北區興屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 (修訂版 )

關閉 [複製鏈接]

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2010-1-24 21:32 發表
多謝各位義工幫忙, 自已北區人, 原來好些地方都無跑過, 今次都係一開眼界...

上個禮拜跑完 CCM, 今個禮拜明顯狀態尚未恢復, 15 k 後左腳有些痛楚, 只能邊行邊跑回來....

回家途中在天平路遇上一位迷途小羔羊 ...

多謝各位義工! 辛苦晒咁多位!

個位迷途小羔羊係我呀
多謝ching話俾我知點返運動場.
跑跑下得返自己一個人, 迷途左3次
最後埋單身理跑左24K, 心理跑左30K

升級   0%

該用戶從未簽到

今日其中一個玩得最開心既約跑,跑完好驚...驚第日玩唔番咁正既約跑~~
真係好正呀,天氣好,唔凍唔熱,沿途風景幽美,一大班人跑真係最佳享受~~
多謝Wong sir 悉心安排,咁多位義工頻頻撲撲,又指路又影相又盛,單車義工隊插晒旗咁真係型到爆!!仲有CY 媽請我地食愛心豬古力...好多謝好多謝咁多位義工朋友呀!!!

升級   21.15%

該用戶從未簽到

唔該哂咁多位義工 同黃sir~~

今日真係跑得好開心好盡慶~~

thanks!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

很感謝今次所有的義工們,為了讓我們有個愉快順利的約跑活動,事前事後所做的種種工作。由於小弟參與程度不多,還有很多背後的工作誰人負責不太清楚,借此,想同你們講聲謝謝,謝謝你們今天無私無償地作出種種貢獻,希望大家將來都會把長跑網優良的約跑傳統繼續發揚下去。

義工團
1. Pwong5618
2. 上水馬王
3. loudspeaker
4. Samuel
5. bolo
6. allanccl (亮哥今次出動超級重型武器,不知道你是如何搬到水站呢?)
7. B
9. Cyma
10.water_ho8538

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2010-1-24 22:55 發表
多謝各位的参加此長課希望大家玩得開心!
另外一定要多謝各義工的落力的參于
其實今次因地方範圍太大,路口較多,而義工方面只得我清楚而上水馬王及Loundspeaker
試過同我 ...

果位師兄...不是我~~哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-25 01:55 發表
很感謝今次所有的義工們,為了讓我們有個愉快順利的約跑活動,事前事後所做的種種工作。由於小弟參與程度不多,還有很多背後的工作誰人負責不太清楚,借此,想同你們講聲謝謝,謝謝你們今天無私無償地作出種種貢獻, ...

仲有CY 媽呀~~

升級   21.15%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-25 01:57 發表

果位師兄...不是我~~哈哈

平兄,,,,,,實唔係你啦!!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝黃sir細心的統籌同埋各位義工的勞心勞力...
麻煩哂你地在途中設置了里數牌 & 有單車插旗引路...
昨日的約跑真是舉辦得很掂呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 2010-1-24 21:46 發表
街坊鄭, 你好D嗎?
昨天跑完馬鞍山,又再過北區,午餐只進食了少許.跑了9k後飢腸轆轆,所以停了下來.多謝關心及多謝兩位俊男,幫我找食物,補給後慢步跑回運動場.

升級   6.6%

該用戶從未簽到

謝謝Wongsir悉心安排,帶我地跑一條新路,沿河跑好寧靜好舒服。
謝謝各位義工幫手,辛苦大家!

升級   5.05%

該用戶從未簽到

多謝各位義工及Wong Sir,辛苦晒
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-1-25 09:59 發表

鄭兄好好休息返幾日啦....
離開運動場後,即刻買了個巨型面飽進食,飲埋包維媽奶體力已恢復.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

多謝wong sir及各位義工,昨日的約跑非常開心,沿途風景一流,仲可以北望神州,真是練跑的好地方。昨日因要屋企的債主追債,所以和大大要急步離開,未能等待各位30k師兄師姐回來。
    這條路線不錯,有機會搞多次就好喇。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

我都係0個個路口轉右跑少左, 不過第二個圈跑多轉補返數~

呢段路複雜左d, 不過的確風景好又好跑, 真係好好玩~~
    今次跑過一次條路已記熟左, 下次再搞可以考慮同一路線丫~ 我可以做義工帶路呢,
    不過又要辛苦多wong sir 一次喇

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝 wong sir 同咁多位義工, 琴日玩得真係好開心~

升級   90.65%

該用戶從未簽到

多謝各位義工事前事後的盡心安排,令整個約跑過程成了一件賞心樂事。
    多謝 !!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 matthew~文 於 2010-1-25 02:06 發表

平兄,,,,,,實唔係你啦!!

文哥仔~~梗係唔會係我啦..嘿嘿..

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-25 10:54 發表

文哥仔~~梗係唔會係我啦..嘿嘿..

聽講0個個人好多仇家架wo,

平兄... 梗係唔係你啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-25 11:03 發表

聽講0個個人好多仇家架wo,

平兄... 梗係唔係你啦

傑兄..我邊有咁多仇家丫....嘻嘻...不是我喇~