香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

24.1. 2010 北區興屯門大西北Crossover 合辨長課約跑 (修訂版 )

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

老大,我想舉報有人以借跑網約跑為名,呃人電話另有所謀呀,你幫手檢查下佢係唔係真有99名事主先啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 15:26 發表

梗係啦...唔係我點會有99個師姐電話喎..你恨唔到既啦...

老大佢話明係ctse 架,應該識分男女瓜........而且表面証供成立,可能佢會係風化案名冊第一人,為跑網爭光。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-20 15:47 發表
老大,我想舉報有人以借跑網約跑為名,呃人電話另有所謀呀,你幫手檢查下佢係唔係真有99名事主先啦!

自古至今,舉報者都沒有好下場的...奶媽你三思啊~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-1-20 15:48 發表

你講乜呀?小弟...接唔到戲喎

接唔到戲是閣下的事...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-1-20 15:52 發表

唔怪得呢位人兄咁熱心網內事務啦,原來另有企圖....
99名事主...我諗佢男女都殺...

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-20 15:57 發表

老大佢話明係ctse 架,應該識分男女瓜........而且表面証供成立,可能佢會係風化案名冊第一人,為跑網爭光。

好明顯....二位都對我擁有99個師姐電話流晒口水的..既羡慕又妒嫉,你地唔駛抹黑我啦..岩岩先再加多個師姐電話...剛好過佰..呵呵~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 15:59 發表

自古至今,舉報者都沒有好下場的...奶媽你三思啊~~
古人有云︰吾日三省吾身,請放心,無有怕,現你公然威嚇義士,加控恐嚇罪,賴亞平,你可知罪?老大由你動刑啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 15:26 發表

梗係啦...唔係我點會有99個師姐電話喎..你恨唔到既啦...

請問包唔包以下人仕?

1. sue 兄
2. 奶媽
3. 梁兄/梁妹

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-20 16:06 發表
古人有云︰吾日三省吾身,請放心,無有怕,現你公然威嚇義士,加控恐嚇罪,賴亞平,你可知罪?老大由你動刑啦!

咁你就好大機會省得唔夠...才仍然不接受忠告...你日省多幾次啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2010-1-20 16:15 發表

請問包唔包以下人仕?

1. sue 兄
2. 奶媽
3. 梁兄/梁妹

WA HAHA WAHAHA 可能十埋花妹,車o甘咋,重以為真係o甘勁添,ken 兄果然熟知此人底蘊,咩都充,wahaha wahaha

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

人數限制已改為49人

人工智能報名:
    1. 亞平 (跑30K+晚飯)
    2. matthew~文 (20k+晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
    3. 洛虎添 (45%會黎跑, 30k+晚飯)  .......... 添哥你跑少D, 黎個機會大D !
    4. Cookie (跑+晚飯)
    5. scchu (20k+晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
    6. 蕉 (跑+ 晚飯)
    7. 花Dee (齋跑20k)
    8. schnix (20k+晚飯)
    9. 艾莉絲•韋 (20K)
    10. 蘭茜•韋 (20K+晚飯)
    11. 鬼影 (齋跑20k)
    12. 細明哥 (30k+晚飯)
    13. stanwong (30k+晚飯)
    14. 慢子 (30k+晚飯)
    15. B (跑+晚飯)
    16. Kin  (99%會黎跑, ?0k+晚飯)
    17. Kito (跑+晚飯)
    18. Esther (30k+晚飯)
    19. Water_ho8538  (30k+晚飯)
    20. Patrick (30k+晚飯)
    21. Alfred (盡、慢跑+晚飯)
    22. TAM ( (跑+晚飯)
    23. Anthony  (30k)
    24. Anthony大大  (20k)
    25. stephen (30k+晚飯)
    26. Gills (跑得幾多得幾多+晚飯) ...... 等唔等你食飯呢 ?!
    27.  燉奶佬(齋跑)
    28. 肥脾 (跑?k+晚飯)
    29. 711 (齋跑.??k..渣打所有賽事都無報)
    30. 喪ken (盡量o黎齋跑)
    31. 壞人 (乜都唔做..齋晚飯) ............  喂 ! 影o下相都唔齊!!
    32. Lorena (我又跑+晚飯)... K ?
    33.hogay (齋跑)
    34. Allanccl (跑30K+晚飯)
    35. luhui (齋跑30K)............. 希望有位,嘿嘿 !!
    36. 亞聰(跑30K+晚飯)...發現得太遲
    37. keung (30k+晚飯)
    38. 大圍 (上晝玩兩項,下晝加操20K,如果跑唔到轉做義工+晚飯)
    39. Riffalo (20K+晚飯)
    40. 天鬼 (盡我能力,跑到幾多就幾多+晚飯)
    41. Anson (齋跑)
    42. 阿joe (齋跑)
    43. sue (齋跑)
    44. sue's friend - 阿雄 (齋跑)
    45. sue's friend - 阿成 (齋跑)
    46. 狗 (跑?k )
    47. kan0902(跑倒幾多得幾多+晚飯)
    48. 王小虎 (齋跑)
    49. Colemen (齋跑 20K, 好想同大家食飯, 但要趕功課)

義工團
    1.Pwong5618 ( 義工+晚飯) 相片太多要另外放, 遲下再post上, sorry
    2. 上水馬王 (義工+晚飯)
    3. loudspeaker (義工+晚飯)
    4. runrun (義工+晚飯)
    5. 法法(義工+晚飯)
    6. Kopo1128(報住義工+晚飯先, 但尚未祼到批文)
    7. bolo (義工)
    8. allanccl (攝映義工+晚飯)

升級   0%

該用戶從未簽到

係》,呢度係約跑區,吹水去第二度,閃。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-1-20 16:29 發表
    人數限制已改為49人

人工智能報名:
    2. matthew~文 (20k+晚飯~~ 港島人偷襲 ~ 打擾哂)
    3. 洛虎添 (45%會黎跑, 30k+晚飯)  .......... 添哥你跑少D, 黎個機會大D !
    ...

唔通我唔乖,所以街坊你唔準我果晚食飯

另義工缺人手的話,小弟可改為義工幫忙

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-20 14:54 發表

好的...謝謝小虎兄,13:30左右到啦..因為義工們需要比大隊早些出發的..可否PM你的電話我,方便到時聯絡?

平兄:
    已回PM,correction個先真

升級   94.8%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2010-1-20 14:24 發表

好近嫁炸,唔洗搭車啦!行往天平村方向幾百米到之馬!

唔該哂。。

升級   100%

奮鬥

原帖由 狗哥 於 2010-1-20 17:49 發表

唔通我唔乖,所以街坊你唔準我果晚食飯 " />" />

另義工缺人手的話,小弟可改為義工幫忙" />" />

近日做到頭暈暈, sorry, sorry

升級   100%

奮鬥

人數限制已改為49人

人工智能報名:
    5. scchu (20k+晚飯~~ 我跑得很慢, 不要笑我, 不要等我)
    6. 蕉 (跑+ 晚飯)
    7. 花Dee (齋跑20k)
    8. schnix (20k+晚飯)
    9. 艾莉絲•韋 (20K)
    10. 蘭茜•韋 (20K+晚飯)
    11. 鬼影 (齋跑20k)
    12. 細明哥 (30k+晚飯)
    13. stanwong (30k+晚飯)
    14. 慢子 (30k+晚飯)
    15. B (跑+晚飯)
    16. Kin  (99%會黎跑, ?0k+晚飯)
    17. Kito (跑+晚飯)
    18. Esther (30k+晚飯)
    19. Water_ho8538  (30k+晚飯)
    20. Patrick (30k+晚飯)
    21. Alfred (盡、慢跑+晚飯)
    22. TAM ( (跑+晚飯)
    23. Anthony  (30k)
    24. Anthony大大  (20k)
    25. stephen (30k+晚飯)
    26. Gills (跑得幾多得幾多+晚飯) ...... 等唔等你食飯呢 ?!
    27.  燉奶佬(齋跑)
    28. 肥脾 (跑?k+晚飯)
    29. 711 (齋跑.??k..渣打所有賽事都無報)
    30. 喪ken (盡量o黎齋跑)
    31. 壞人 (乜都唔做..齋晚飯) ............  喂 ! 影o下相都唔齊!!
    32. Lorena (我又跑+晚飯)... K ?
    33.hogay (齋跑)
    34. Allanccl (跑30K+晚飯)
    35. luhui (齋跑30K)............. 希望有位,嘿嘿 !!
    36. 亞聰(跑30K+晚飯)...發現得太遲
    37. keung (30k+晚飯)
    38. 大圍 (上晝玩兩項,下晝加操20K,如果跑唔到轉做義工+晚飯)
    39. Riffalo (20K+晚飯)
    40. 天鬼 (盡我能力,跑到幾多就幾多+晚飯)
    41. Anson (齋跑)
    42. 阿joe (齋跑)
    43. sue (齋跑)
    44. sue's friend - 阿雄 (齋跑)
    45. sue's friend - 阿成 (齋跑)
    46. 狗 (跑?k+晚飯)
    47. kan0902(跑倒幾多得幾多+晚飯)
    48. 王小虎 (齋跑)
    49. Colemen (齋跑 20K, 好想同大家食飯, 但要趕功課)

義工團
    1.Pwong5618 ( 義工+晚飯) 相片太多要另外放, 遲下再post上, sorry
    2. 上水馬王 (義工+晚飯)
    3. loudspeaker (義工+晚飯)
    4. runrun (義工+晚飯)
    5. 法法(義工+晚飯)
    6. Kopo1128(報住義工+晚飯先, 但尚未祼到批文)
    7. bolo (義工)
    8. allanccl (攝映義工+晚飯)