香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat
打印 上一主題 下一主題

2010黄河口--东营马拉松

升級   0%

該用戶從未簽到

因為匯款問題,第二輪報名將於3月11日星期四中午12時截止,各位打算去跑東營馬拉松既網友請把握機會盡快報名,可能唔會有第三輪報名的了。

升級   0%

該用戶從未簽到

2010黃河口國際馬拉松賽第二輪報名
人工智能報名名單
1. pan-pan (
馬)  (已收證件映印本)
2. 燉奶佬      (馬) (已收證件映印本及報名費)
3. Lorena    (半馬)
4. Sealion   (半馬)
5. 亞聰         (全馬)
6.

升級   3%

該用戶從未簽到

人工智能報名名單
1. pan-pan (全馬)  (已收證件映印本)
2. 燉奶佬      (全馬) (已收證件映印本及報名費)
5. 亞聰  (全馬)
6.

亮哥~我聽日再email證件俾你,
至於報名貴我星期六比賽時再俾.
THANKS

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞聰 於 2010-3-9 22:42 發表
人工智能報名名單
1. pan-pan (全馬)  (已收證件映印本)
2. 燉奶佬      (全馬) (已收證件映印本及報名費)
5. 亞聰  (全馬)
6.
.亮哥~我聽日再email證件俾你,
至於報名貴我星期六比賽時再俾.
THANKS..

已PM閣下,請email資料給小弟先,報名費可以遲d俾。

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-3-9 23:00 發表

已PM閣下,請email資料給小弟先,報名費可以遲d俾。

明白~我會聽日俾埋資料亮哥,
另外我都係遲d親手俾報名費,
因為我好怕入錯數
thanks

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞聰 於 2010-3-9 23:04 發表

明白~我會聽日俾埋資料亮哥,
另外我都係遲d親手俾報名費,
因為我好怕入錯數
thanks

無問題,可以見面才俾錢。
唔洗客氣!

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

原帖由 allanccl 於 2010-3-9 22:14 發表
    因為匯款問題,第二輪報名將於3月11日星期四中午12時截止,各位打算去跑東營馬拉松既網友請把握機會盡快報名,可能唔會有第三輪報名的了。

师兄为大家服务,好辛苦,猫咪很佩服。。。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 derek_cat 於 2010-3-10 00:51 發表

师兄为大家服务,好辛苦,猫咪很佩服。。。

多謝貓咪師兄讚許! 不知道比賽當日會不會見到閣下?

升級   0%

該用戶從未簽到

貓咪師兄...這是你吧 !.....Cool !........(香港的一本運動雜誌).... PM我EMAIL原圖給你 !
    你身後的幾個女仔...都是快馬 !

升級   21.4%

該用戶從未簽到

亮哥:
    我同Lorena的資料同入數紙巳email to your gmail account
    Please check!

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名名單
    1. pan-pan (
    馬)  (已收證件映印本及報名費)
    2. 燉奶佬      (馬) (已收證件映印本及報名費)
    3. Lorena    (半馬)  (已收證件映印本及報名費)
    4. Sealion   (半馬)  (已收證件映印本及報名費)
    5. 亞聰         (全馬)  (已收證件映印本及報名費)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sealion 於 2010-3-10 14:11 發表
    亮哥:
    我同Lorena的資料同入數紙巳email to your gmail account
    Please check!

收到了! 唔該晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

2010黃河口國際馬拉松賽
    已成功報名名單
    1. 零下十度                   (女子半馬)

2. 肥比                         (女子半馬)
    3.  running_sue          (女子半馬)
    4.Allanccl's friend廖  (女子半馬)
    5. Lorena                     (女子半馬)
    6. Sealion                              (女子半馬)
    7.  leefs                        (全馬)
    8. 堅哥                         (全馬)
    9.  bobby                     (全馬)
    10.ericlms                   (全馬)
    11.
    kf                                          (全馬)
    12.
    Power42195          (全馬)
    13.
    luhui                       (全馬)
    14.
    大圍新跑手                (全馬)
    15.Chairman                        (全馬)
    16. Allanccl's friend周 (全馬)
    17. pan-pan                 (馬)
    18. 燉奶佬                      (馬)
    19. 亞聰                         (全馬)
    20.亮哥                                      (馬)  
    21. Allanccl's friend尤 (馬)
    22.小強                         (半馬)
    23. timmy                     (半馬)
    24. 亞根                          (半馬)
    25. 哈利330                   (半馬)
    26.
    711                         (半馬)
    27. TommyLeung         (半馬)
    28. Tommy's friend倫  (半馬)
    29. Allanccl's friend張 (馬)

升級   3%

該用戶從未簽到

已成功報名了嗎
    多謝亮哥及皇上的幫忙

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞聰 於 2010-3-14 22:31 發表
    已成功報名了嗎" />" />
    多謝亮哥及皇上的幫忙

是的,已成功報名了,快d加緊練習啦!

升級   7.2%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-3-14 10:33 PM 發表

多謝亮哥及皇上

升級   0%

該用戶從未簽到

亮哥、皇上唔該晒

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-3-14 22:33 發表

唔該亮哥, 皇上

今日終於囉左假那, 14-18 May!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔洗唔該! 已check過大家都榜上有名了,快d加緊練習啦! 最緊要唔好傷喎,長跑長有呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 2010-3-20 00:44 發表

唔該亮哥, 皇上

今日終於囉左假那, 14-18 May!

如果是齋跑團是5月13日出發,5月16日回程的。
    如果好似sealion講去咁多地方,時間唔多夠喎! 要玩濟南、曲阜及泰山既話,起碼囉埋19May。