香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 哈利330
打印 上一主題 下一主題

2011 Tokyo Marathon 東京馬拉松 (27-Feb-2011)

升級   0%

該用戶從未簽到

報唔報好呢
又想跑多次SCM報仇, 又想跑東京, 1516

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Come on, what's wrong with you?  Do both !!!
Btw, I thought you are going skiing again with your family.  The ramen at 池袋無敵家 is better eh !!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 siukeung 於 2010-8-2 17:48 發表
    得得地,係抽中先比錢o架(用信用卡),now你慢慢等啦~放心,外地遊客好大機會會中。
    中o左你就要立刻搵定酒店啦~
    今年本大會場刊仲o係度,下次見到你比你。
    (呢個星期二/四你上唔上去?)

係呀... 即係係好大機會.   
    星期二四上 duathlon 堂, 冇時間去.

原帖由 siukeung 於 2010-8-3 10:14 發表
    你請埋佢去未得囉(包Shopping woo)~
    溫馨提示: 記得留意d日元匯率,見平就入定先啦~

好早一排, $8.2 冇錢換呀... 而家 $8.9 囉.   
    係 $9.0   0.09088     

Thanks 小強兄 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 Lex 於 2010-8-4 08:02 發表
    報唔報好呢
    又想跑多次SCM報仇, 又想跑東京, 1516
    原帖由 lvrunner 於 2010-8-4 13:25 發表
    Come on, what's wrong with you?  Do both !!!
    Btw, I thought you are going skiing again with your family.  The ramen at 池袋無敵家 is better eh !! " />" />

(我自己) 兩樣都報, 但係唔出真功夫, 要打假波留力......   
    無敵家拉麵, 條隊好長, 冇心機排隊......   

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 4/8/2010 13:36 發表 係呀... 即係係好大機會.   星期二四上 duathlon 堂, 冇時間去.好早一排, $8.2 冇錢換呀... 而家 $8.9 囉.   係 $9.0   0.09088     Thanks 小強兄 !   

我地去洗$嘛,緊係易中啦:本地人就慘d,10個先中1...

8.9點換呀!!!!!我上年換8.5都好肉痛...

升級   2.11%

該用戶從未簽到

想同friend一齊報Tokyo,如果只抽中一個點算?

如果兩嗰人只抽中一個,咁抽中嗰個可唔可以Cancell 又唔使過數? 有啲十五十六添?

升級   92.05%

開心
  • 簽到天數: 12 天

原帖由 noordin 於 2010-8-18 22:54 發表
    如果兩嗰人只抽中一個,咁抽中嗰個可唔可以Cancell 又唔使過數? 有啲十五十六添?

根據上年經驗,抽籤前是不用交費的。大會在抽籤後會以電郵通知參加者抽籤的結果。中籤的參加者有約半個月的時間決定是否參加和交費。

升級   0%

擦汗

本來報咗名, 諗住同屋企人去跑,
    但係而家好可能俾屋企人放飛機.   

唔知咁樣, 報咗又接受咗, 但係又唔去, 會唔會俾佢 [黑名單] 架 ?!   

我嘅第一次馬拉松, 究竟係渣打定係東京呀 ??       (迷惘中)   

升級   92.85%

該用戶從未簽到

I'm in ! This will be my third time !!    Congrats to those that got in also. It is going to be a blast on February 27th 2011 !!!

升級   100%

• 簽到天數: 11 天

Tokyo Marathon 2011

Hi, I got a seat for the above marathon.

Hope to see all of Ching and Ctse in Japan soon.

恒恒

升級   33.68%

• 簽到天數: 1 天

I'm in as well!!
    唔知長跑網會唔會組團訂酒店呢?

升級   21.4%

該用戶從未簽到

我都中左!
    唔知長跑網會唔會組團訂酒店呢? x 2

升級   0%

擦汗

原帖由 得得地 於 2010-9-20 14:12 發表
    本來報咗名, 諗住同屋企人去跑,
    但係而家好可能俾屋企人放飛機.   

唉 ! 姐夫 [傷膝].
    去唔到, 我都唔去. 報咗渣全馬.

希望我哋嘅位, 可以俾到其他人啦 !   

Congratulations!
    You have been selected to run the 2011 Tokyo Marathon.

升級   61.95%

該用戶從未簽到

中左!
    但去台北..
    東京...pass!
    Good luck to others!

升級   0%

該用戶從未簽到

My wife and I also get in!
    See you all guys and gals! Enjoy the run!

升級   12.63%

該用戶從未簽到

Yeah!!!~~~~~~~~~~~~~~
    抽中左我呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

升級   53.68%

該用戶從未簽到

我都中左......要計畫下個行程...

升級   70.9%

該用戶從未簽到

Yeah! I got lucky draw

升級   4.33%

該用戶從未簽到

我都抽中咗...

升級   87.33%

該用戶從未簽到

我都中咗,SCM之後一個禮拜就係要認真考慮....