香港長跑網  - 長跑長友

樓主: stephenyau
打印 上一主題 下一主題

約大埔跑步

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kanokanok 於 2010-5-14 14:22 發表

Stephen, 我之前話休息多一週就係指黎緊星期一同唔到你地跑...

有空便來探吓班...看我地操練...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

各位唔好意思
    因為本人感冒後咳嗽未清 , 因此決定明晚放工再去睇醫生
    明晚恐不能前來練習

謹此致歉
    希望下次我能再次參與

升級   74.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

太陽出來了,天日中午出去曬返轉先

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-12 13:50 發表
    2010年5月17日 (星期一)
    路線 :   運動場內跑
    集合時間: 7:30pm 大埔運動場 (近大和, 太湖花園)
    起跑時間: 8:00pm 大埔運動場 (近大和, 太湖花園)

1. 呀招 (st5c08)
    2. 阿聰 (我唔知你地是否跑20個圈 , 定還是 ...

今晚好似大家都傷了病了, 咁今晚大家是否到唔到? 如果大家都到唔到可以今晚取消下星期再約...
    祝大家早日康復!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-5-17 10:14 發表

今晚好似大家都傷了病了, 咁今晚大家是否到唔到? 如果大家都到唔到可以今晚取消下星期再約...
    祝大家早日康復!

sorry 各位, 今晚我都到唔到,
    我阿姐今日last day, 佢有好多野要交低俾我地, 睇黎ot 都有排 o .....

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-5-17 10:51 發表

sorry 各位, 今晚我都到唔到,
    我阿姐今日last day, 佢有好多野要交低俾我地, 睇黎ot 都有排 o .....

咁今晚取消一天......大家多點休息, 早日康復!

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

禽日少左人跑步喎..........

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-5-18 11:35 發表
    禽日少左人跑步喎..........

這星期一取消....所以無人跑步....因CHING們傷了病了....慘!!!

升級   70.4%

該用戶從未簽到

我要休息最少1個月

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-20 00:37 發表

休息下啦.
    幾時考試呀? 好好溫習吧.

X2...

升級   75.8%

鬱悶

2010年5月24日 (星期一)
    集合時間: 7:30pm 大埔運動場 (近太和, 太湖花園)
    起跑時間: 8:00pm 大埔運動場 (近太和, 太湖花園)

1. kanokanok
    2.
    3.
    4.
    5.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

開心

回復 278# 的帖子

Kano , 運動場內跑是指跑幾多個圈呢?!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-5-22 22:26 發表
    Kano , 運動場內跑是指跑幾多個圈呢?!

因人而異, 盡量啦~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

2010年5月24日 (星期一)
    集合時間: 7:30pm 大埔運動場 (近太和, 太湖花園)
    起跑時間: 8:00pm 大埔運動場 (近太和, 太湖花園)

1. kanokanok
    2. kito (七點半前放到工就可以黎)
    3.
    4.
    5.

警告及聲明:

1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   75.8%

鬱悶

其實係想stephen兄帶住我地跑~~~

升級   100%

開心

唔好意思各位

明晚我有點事, 不能前來練跑

謹此致歉

升級   95.6%

該用戶從未簽到

今晚早到跑住等, 雖然人少, 不過都照跑啦

升級   75.8%

鬱悶

好的~先到先跑住等
    kit ching, 今晚有冇背心拎呀??

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kanokanok 於 2010-5-24 12:00 發表
    好的~先到先跑住等
    kit ching, 今晚有冇背心拎呀??

我o吾肯定今來o吾來到...若有空會來...昨日跑了26k pto 3個窿...對腳作反得好緊要!  到時call 你...

無了你手電...可以sms我你的手電嗎?  今晚應該會到但未必跑得太盡....