香港長跑網  - 長跑長友

樓主: stephenyau
打印 上一主題 下一主題

約大埔跑步

升級   31.95%

該用戶從未簽到

咁今晚只得我同阿招ching嗎?  

阿招ching, 你會到嗎? 咁不如8:00pm大埔墟體育館等好嗎? 我會在那裡借locker....

我pm你我的手電...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 kanokanok 於 2010-5-10 09:41 發表

阿聰, 你仲大鑊過我...你都要小心身子..

原帖由 kito807 於 2010-5-10 09:48 發表
    早呀各位~~

各位好好保重身子, 唔好傷同埋病呀~~

阿聰祝你早日康復!

謝謝兩位的關心
    我今日睇完醫生 , 訓左一日已經好少少了
    不過 , 真係估唔到
    忽冷忽熱既天氣會搞到我咁

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-5-10 21:39 發表

謝謝兩位的關心
    我今日睇完醫生 , 訓左一日已經好少少了
    不過 , 真係估唔到
    忽冷忽熱既天氣會搞到我咁

岩岩跑完lu..等緊大家一齊跑既日子

升級   70.4%

該用戶從未簽到

2010年5月17日 (星期一)
    路線 :   運動場內跑
    集合時間: 7:30pm 大埔運動場 (近大和, 太湖花園)
    起跑時間: 8:00pm 大埔運動場 (近大和, 太湖花園)

1. 呀招 (st5c08)
    2.
    3.
    4.
    5.

警告及聲明

1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。
    他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,
    或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照
    https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

集合時間: 7:30pm 大埔運動場 (近大和, 太湖花園)
    起跑時間: 8:00pm 大埔運動場 (近大和, 太湖花園)

2. 阿聰 (我唔知你地是否跑20個圈 , 定還是練步速喎?!)
    3.
    4.
    5.

警告及聲明

1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。
    他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,
    或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照
    https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 st5c08 於 2010-5-10 22:18 發表

岩岩跑完lu..等緊大家一齊跑既日子

我都跑完
    會唔會撞到你呢???  

升級   31.95%

該用戶從未簽到

回復 249# 的帖子

2. 阿聰 (我唔知你地是否跑20個圈 , 定還是練步速喎?!)
    3. Stephen (先練3k, 再練5x400m)
    4.
    5.

警告及聲明:

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-5-11 00:56 發表

我都跑完
    會唔會撞到你呢???  

尋日我同Stephen兄跑
    師兄你幾點跑??

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 st5c08 於 2010-5-11 21:22 發表

尋日我同Stephen兄跑
    師兄你幾點跑??

禽日我跑到過哂科學園
    見到前面有兩個 ching 跑過黎
    向我身邊去沙田方向跑過
    係咪你地呢?
    跟我我折返返沙田
    去到差唔多水警果邊又撞返兩位 ching............

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-5-12 00:30 發表

禽日我跑到過哂科學園
    見到前面有兩個 ching 跑過黎
    向我身邊去沙田方向跑過
    係咪你地呢?
    跟我我折返返沙田
    去到差唔多水警果邊又撞返兩位 ching............

係唔係一個冇著3, 一個著背心??

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 st5c08 於 2010-5-12 00:41 發表

應該我地之後再係馬料水碼頭附近撞見帶眼鏡那位ching...

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 st5c08 於 2010-5-12 00:41 發表

係呀!!!  

原帖由 syhyau 於 2010-5-12 10:19 發表
    應該我地之後再係馬料水碼頭附近撞見帶眼鏡那位ching...

就係我啦
    我跑得慢到冇朋友
    我在第一次見到你地後少少既位置折返
    果度好似叫做XXX公園
    轉頭已經見你地跑到好遠好遠  
    過多陣連影都唔見........

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-5-12 11:15 發表

係呀!!!  " />" />

就係我啦
    我跑得慢到冇朋友
    我在第一次見到你地後少少既位置折返
    果度好似叫做XXX公園
    轉頭已經見你地跑到好遠好遠  
    過多陣連影都唔見........" />" />

果度係咪叫做科學園公園?  ching下次可以約埋星期一一起跑....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

3. Stephen (先練3k, 再練5x400m)
    4. 傑 (kito) 希望唔使狂ot 可以準時d
    5.

警告及聲明:

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 syhyau 於 2010-5-12 11:41 發表
    果度係咪叫做科學園公園?  ching下次可以約埋星期一一起跑....

唔好啦
    我跑得又慢
    又唔定時
    同埋我係由沙田果邊出發
    同你地相反..............  

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

回復 259# 的帖子

各位ching, 小弟需再休息一週才可復出

你地要加油~~

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kanokanok 於 2010-5-13 09:53 發表
    各位ching, 小弟需再休息一週才可復出

你地要加油~~

好好休息, 長跑長有...

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 syhyau 於 2010-5-13 11:27 發表

好好休息, 長跑長有...

我會ga la~~thanks CHING~

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 kanokanok 於 2010-5-13 22:42 發表

好耐冇見啦快d好番啦

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kanokanok 於 2010-5-13 22:42 發表

可以的話, 下星期一來大埔運動場一聚, 我地跑運動場...