香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 33 天

以妳果日既表現, 樂善盃sub4無問題, 我塵都無得食啦 .....

我今個星期六會走多一轉CareAction, 有興趣就一齊玩下

升級   100%

無聊

原帖由 快活人 於 2009-11-23 12:52 發表

我全程都跟 哈利的 pacing 跑. ~~~~" />" />
    放火果位係亞昌同 peter ~~~~" />" />
    尾果2k就係 terence 同 哈利放火..." />" />
    我由頭到尾都好似同你一齊run架 wor ~~~~~ " />" />

團長,有人作假呀 )))))))))))))))

升級   100%

無聊

原帖由 哈利330 於 2009-11-23 13:32 發表
    o個日o既對白應該全部都出得街喎。

係街講既對白梗出得街啦 ....

你係咪懷疑團長用詞不雅  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-23 14:12 發表

以妳果日既表現, 樂善盃sub4無問題, 我塵都無得食啦 .....

我今個星期六會走多一轉CareAction, 有興趣就一齊玩下

有d興趣 .但 我 今個sunday有野外水陸比賽 . 怕頂吾更wor ~~~~
    幾時要cfm你 ?????

升級   100%

無聊

"有d興趣 .但 我 今個sunday有野外水陸比賽 . 怕頂吾更wor ~~~~
    幾時要cfm你 ?????"

聽落都怕怕 ....

我通常搭10點班車入北潭涌,早D/遲D都無所謂.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-11-23 12:52 發表 我全程都跟 哈利的 pacing 跑. ~~~~ 放火果位係亞昌同 peter ~~~~ 尾果2k就係 terence 同 哈利放火... 我由頭到尾都好似同你一齊run架 wor ~~~~~

原來個ching 叫 Peter,同唔到你跑足全程真係唔好意思,跑到16個時都要放棄,下次我會做足準備嫁啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-23 14:17 發表
    係街講既對白梗出得街啦 ....

你係咪懷疑團長用詞不雅  

今日忙D, 少上黎一陣姐,
    又上左檯  @@"

其實果日大家既 pacing 都 keep得好穩定丫, 值得一讚架  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-11-23 15:28 發表

原來個ching 叫 Peter,同唔到你跑足全程真係唔好意思,跑到16個時都要放棄,下次我會做足準備嫁啦!

昌兄, 你16K放棄, 可能係放火放到悶姐, 我地一齊邊跑邊吹水, 其實不經不覺就跑完28K架喇, 隊友精神上既支持, 有時仲好過一支保抗曆啊  

升級   0%

該用戶從未簽到

今日周身唔舒服, 手軟腳軟喉嚨痛,
    可能中左腳痕仔D感冒兵.......
    哎, 點解次次都係比賽前先至黎病架  @@"

正在排隊睇醫生, 康復目標時間係兩日,
    希望pb到啦, 星期日要比賽呀 ~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 JC 於 23-11-2009 19:30 發表

JC 要多多保重,休息吓好番先跑啦,聽醫生話阿,乖。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-11-23 19:11 發表

昌兄, 你16K放棄, 可能係放火放到悶姐, 我地一齊邊跑邊吹水, 其實不經不覺就跑完28K架喇, 隊友精神上既支持, 有時仲好過一支保抗曆啊  

無關係! 我都有同peter ching 暢談, 之不過我鞋帶綁得有d問題, 起步時已經出現, 最後頂唔住都係要放棄. 但都好開心, 如果比賽當日先發覺就無得救.

而且. jc大人你真係睇好我, 28k!? ..

升級   18.42%

該用戶從未簽到

可以跑的更好!

原帖由 於 2009-11-23 21:33 發表

無關係! 我都有同peter ching 暢談, 之不過我鞋帶綁得有d問題, 起步時已經出現, 最後頂唔住都係要放棄. 但都好開心, 如果比賽當日先發覺就無得救.

而且. jc大人你真係睇好我, 28k!? .." />" />ghj

昌哥,你跑的真的是很快,我還以為同專業跑手練習當中..........

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

星期六很冷,7.30先出,在調頸巔撞見你們跑得很快,我要用1個鍾頭先完成10K真是望塵莫及,我會努力....希望在樂善行可以在6個鍾內完成....希望各位在比賽有好成績,大家努力

升級   0%

該用戶從未簽到

冇上黎幾日好彩都唔係多左好多版je ...

呀昌,你25/11星期三晚會唔會去約跑架? 交收長跑網衫丫 ~~~

升級   100%

無聊

原帖由 JC 於 2009-11-23 19:30 發表

take care, JC.  PB or not doesn't really matter, right?  

升級   100%

無聊

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-23 21:39 發表

昌哥,你跑的真的是很快,我還以為同專業跑手練習當中..........

you too.  ran so fast for the 1st 16k and were still able to complete the rest of the training session with all of us .....

升級   100%

無聊

原帖由 ktluk 於 2009-11-23 22:04 發表
    星期六很冷,7.30先出,在調頸巔撞見你們跑得很快,我要用1個鍾頭先完成10K真是望塵莫及,我會努力....希望在樂善行可以在6個鍾內完成....希望各位在比賽有好成績,大家努力

as far as i know, Mill and Wood Wood have also enrolled.  see you all on 13 Dec!  

升級   100%

無聊

原帖由 =chairman= 於 2009-11-23 22:24 發表
    冇上黎幾日好彩都唔係多左好多版je ...

呀昌,你25/11星期三晚會唔會去約跑架? 交收長跑網衫丫 ~~~

chairman, can i buy one vest (without brand).  my chest size is 36C

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大力 於 2009-11-23 22:38 發表

chairman, can i buy one vest (without brand).  my chest size is 36C

see "將軍澳gathering跑" 的post ~~ (雖然知道你已經睇左)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jinliaonang 於 2009-11-23 21:39 發表