香港長跑網  - 長跑長友

樓主: timmywwc
打印 上一主題 下一主題

毅行2010-0351 1822@香港長跑網Y隊

升級   4.4%

該用戶從未簽到

星期日蛇o左,所以今早死死地氣補課(最衰係隊長,話明星期日一齊蛇ga ma) - 自作業3-8雙咬 - 最後完成時間858。

小報告:
1)今日天氣好好,好涼又唔曬。不過第8段就好凍同好大風...

2)獅子亭同城門分別無開 & 無o野買,迫住飲屎水 & 行果時無水o係身。

3)勉強達標,將獲得鬼大爺賞賜小弟一餐飽(?)飯,真係搵食艱難。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 siukeung 於 2010-10-5 17:54 發表
    星期日蛇o左,所以今早死死地氣補課(最衰係隊長,話明星期日一齊蛇ga ma) - 自作業3-8雙咬 - 最後完成時間858。

小報告:
    1)今日天氣好好,好涼又唔曬。不過第8段就好凍同好大風...

2)獅子亭同城 ...

好快

升級   4.4%

該用戶從未簽到

唔快,好彩達標只係因為天氣好。

淨返幾課要同隊友仔走長課,無得自己去玩雙love啦...

大家一齊加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

小強又雙坳....

唔講時間住....你不如搬上山住啦...

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 5/10/2010 21:20 發表
    小強又雙坳....

唔講時間住....你不如搬上山住啦...  

呢課...代價好大...頭先飲得廁所水多...依家開始肚仔痛...瀨o野(唔係癩...)

一條友行最好係玩雙咬啦,上針前隨時可以閃人~
    頭半行完1,2後次次都唔係好想上3;尾半行完又要去到元朗咁遠...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-5 22:07 發表

呢課...代價好大...頭先飲得廁所水多...依家開始肚仔痛...瀨o野(唔係癩...)

一條友行最好係玩雙咬啦,上針前隨時可以閃人~
    頭半行完1,2後次次都唔係好想上3;尾半行完又要去到元朗咁遠...

拿..唔想嚇你...
    郊野公園屎坑水全部無經消毒...
    只係收集山水到儲水缸...
    儲水缸隔幾耐洗你同我都唔知....
    內裡有好多寄生中...
    當然皇者之蟲亞米巴都可能有啦...
    係咪好驚呢...

下回真的無水...找D高流量山溪 or 石牆接出來個D水啦...清甜好多嫁...
    老老七七...過兩日仲有唔多...去看下醫生啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-5 17:54 發表

小報告:

2)獅子亭同城 ...

858雙咬... 強得太可怕... 不得不讚好~

升級   100%

該用戶從未簽到

我失實唔夠兩日....
    你條屎佬今日就打黎同我講話你濕九....
    真係被你吹到啤一聲......
    我都要再努力d操野先得喇

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 5/10/2010 22:38 發表

拿..唔想嚇你...
    郊野公園屎坑水全部無經消毒...
    只係收集山水到儲水缸...
    儲水缸隔幾耐洗你同我都唔知....
    內裡有好多寄生中...
    當然皇者之蟲亞米巴都可能有啦...
    係咪好驚呢...

下回真的無水.. ...

人地已經痛緊,你仲出"亞米巴"咁絕...好驚呀...

金山我都有飲山水,不過無吉樽o係身唯有吹2咀就走...針草同大霧又唔見有山水...
    今日人影都無隻,想問人乞啖水都無...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-5 23:01 發表

人地已經痛緊,你仲出"亞米巴"咁絕...好驚呀...

金山我都有飲山水,不過無吉樽o係身唯有吹2咀就走...針草同大霧又唔見有山水...
    今日人影都無隻,想問人乞啖水都無...

我多數都留兩個樽係金山入兩支....
    因為預左城門水機無清水買....

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 5/10/2010 22:51 發表
    失身唔夠兩日....
    你條屎佬今日就打黎同我講話你濕九....
    真係被你吹到啤一聲......
    我都要再努力d操野先得喇

年輕人唔好講粗口~雖則賺o左你一餐~
    你不嬲快過我,係你次次拎成副飛虎隊裝備咁鬼重去操山chi ma。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-5 23:11 發表

年輕人唔好講粗口~雖則賺o左你一餐~
    你不嬲快過我,係你次次拎成副飛虎隊裝備咁鬼重去操山chi ma。

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 5/10/2010 23:07 發表

我多數都留兩個樽係金山入兩支....
    因為預左城門水機無清水買....

不如我地埋定d水/水特/可樂o係城門 or 針草附近啦,
    我見過d monkey就咁吹金山d山水,好似好dirty...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-5 23:19 發表

不如我地埋定d水/水特/可樂o係城門 or 針草附近啦,
    我見過d monkey就咁吹金山d山水,好似好dirty...

得閒先啦....仲有幾多課凹凹先~~

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 5/10/2010 23:21 發表

得閒先啦....仲有幾多課凹凹先~~

應該無淨凹凹啦,不過長課都會經7,8段。呢個星期等我埋定幾支水先。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-5 23:26 發表

長課都會經7,8段。呢個星期等我埋定幾支水先。

你每次操雙坳都帶定2支水上去埋...咪每次都又可埋水、又可取水囉...好大滿足感...
    咪打七我呀...

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 5/10/2010 23:31 發表 你每次操雙坳都帶定2支水上去埋...咪每次都又可埋水、又可取水囉...好大滿足感... 咪打七我呀...
    係woo,咁樣就可以一次過滿足晒操山的3個願望: 埋水,拎水 同 飲水~

咁都比你諗到,你真係好叻架者~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-10-5 23:31 發表

你每次操雙坳都帶定2支水上去埋...咪每次都又可埋水、又可取水囉...好大滿足感...
    咪打七我呀...

好提議喎....見到車仔阿叔就入定貨
    唔該晒p爸既十卜水呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2010-10-5 23:36 發表

唔該晒p爸既十卜水呀~

咁寸...下次起左你D水...

廢樹彩你地兩個快腳啦...我去訓lu....

溫蠅提示....毅行前...習慣早D訓...多D休息....日日保持最佳狀態....

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 5/10/2010 23:36 發表

唔該晒p爸既十卜水呀~

咁未要等"車仔變左阿叔"先得,到時我都收左皮啦。