香港長跑網  - 長跑長友

樓主: timmywwc
打印 上一主題 下一主題

毅行2010-0351 1822@香港長跑網Y隊

升級   4.4%

該用戶從未簽到

麵同豆花多數行完先食,試過o係果度買Soyjoy但係包裝好舊唔知有無過期,而菠蘿就未食過啦...

行山途中開大未試過...有次行雙坳開波無耐隊員C話急大,我建議佢行快d想上雞公頂屙~

升級   4.4%

該用戶從未簽到

瘟卿堤士:
盼閂盅森鎖誘課稟蚤瑾陸截(彥甘髀)...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-9-28 11:13 發表

麵同豆花多數行完先食,試過o係果度買Soyjoy但係包裝好舊唔知有無過期,而菠蘿就未食過啦...

行山途中開大未試過...有次行雙坳開波無耐隊員C話急大,我建議佢行快d想上雞公頂~" />" />

我剩係想知最終有冇屙...屙左點處理...
下回經過我會夾實個鼻想起你地...

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-9-28 11:13 發表 麵同豆花多數行完先食,試過o係果度買Soyjoy但係包裝好舊唔知有無過期,而菠蘿就未食過啦...行山途中開大未試過...有次行雙坳開波無耐隊員C話急大,我建議佢行快d想上雞公頂屙~

彩 ! 次  小 ! 忍!

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-9-28 12:00 發表 我剩係想知最終有冇屙...屙左點處理...下回經過我會夾實個鼻想起你地...

是 ! 你夾實個鼻 and 耐 !

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 28/9/2010 12:00 發表 我剩係想知最終有冇屙...屙左點處理...下回經過我會夾實個鼻想起你地...

唔話你知等你心思思~

我都想知如果o係山度屙左可以點處理最好~

唔好見到係牛屎都諗起我地!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-9-29 01:10 發表

唔話你知等你心思思~

我都想知如果o係山度屙左可以點處理最好~

唔好見到係牛屎都諗起我地!

唔水屙...搵碌柴塞字佢算啦....
唔巧意思...晨早流流...講D咁衛生既野...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 continent 於 2010-9-28 14:29 發表

一路都是 ! 我看你夾實個鼻 and 笑幾耐 !

谷字道氣...可以直噴落雞公...都係落山好方法..

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 29/9/2010 09:20 發表 谷字道氣...可以直噴落雞公...都係落山好方法..

唔怪得佢落斜咁快,原來係咁樣樣練出來的!!!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

天鬼兄,與君一席話勝讀十年書! 謝謝啊!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-9-30 00:18 發表
天鬼兄,與君一席話勝讀十年書! 謝謝啊!

亮哥唔好咁講.....我只係知道飲得水多就會易抽筋咋....
我仲有好多地方要請教你架

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 30/9/2010 00:36 發表 亮哥唔好咁講.....我只係知道飲得水多就會易抽筋咋....我仲有好多地方要請教你架
正確d講係唔好一次飲太多水,因為會令到電解質的濃度下降&失衡,肌肉就會賣老抽,每次少量少量咁飲就ok。另外識一d老手話飲的8成是保礦力,聽到都覺得甜到漏...

升級   4.4%

該用戶從未簽到

頭先1點打比隻衰鬼, 佢話3+4唔洗4粒, 睇來佢地有8成機會唔洗930左右完成, 好堅呀~

今朝去行左轉龍脊, 風景好靚呀~

升級   24%

該用戶從未簽到

30/9 同小强join了TKO行双凹,好開心咁以約14hrs完成,之後2/10返長更9-5pm,點知放工後鬼打咁精神,心思思不如3/10自己玩番轉M0-M101,因為上星期爆到九彩,仲令到隊友行唔曬PLAN好之路線!!!!點知阿仔仲燒跟,只好同老婆相議如阿仔退燒就去,IF NOT STAY AT HOME!!!結果阿仔3:00AM退了燒,小弟便晨早向麥徑出發!!!!
約7:30AM起步,吸收了上次爆及TKO之經驗,小弟今次速度以行畢全程作打算(即不去盡及留力,沿途以摸鬼教練之獨門心法行,落先跑,90%平路行不跑)(今次試穿AERO 8,因CREATION 仲未乾)
  M0-M30 連休 2HR42MIN(補了750ML水)
M30-M48 連休 1HR32MIN(咸田補了600ML佳得樂,M48中計老點阿婆襟機點知只得維他奶,只好幫阿婆頂咗)
M48-M68 連休 2HR00MIN(水浪窩又乜鬼都冇,只好食厠所水)
M68-M94 冇休 2HR43MIN(馬鞍山前吃了一包GEL,以厠所水沖服)
M94-M101冇休0HR28MIN(只在沙田坳道先跑,落到M101都算不是太攰,應可再行多一、兩段,不過承諾了要交人)
TOTAL M0-M101 9HR25MIN

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 timmywwc 於 3/10/2010 18:35 發表
30/9 同小强join了TKO行双凹,好開心咁以約14hrs完成,之後2/10返長更9-5pm,點知放工後鬼打咁精神,心思思不如3/10自己玩番轉M0-M101,因為上星期爆到九彩,仲令到隊友行唔曬PLAN好之路線!!!!點知阿仔仲燒跟, ...

呢鋪就算行得幾好都要打 !!!

!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

3/10 跟壞人隊操凹凹
早一夜收到小道消息...有機會落雨,心諗咪會涼d囉
點知去到西貢....只能見到藍天,而沒有雨水
等齊人,大約8:50am左右由牛開始出發
因為壞人隊長病到黑晒面...R副隊長又未訓醒...咁我先可以帶住個頭黎玩
今日身邊無摸鬼教練跟住...試下走快D既速度,睇下自己去到邊個程度先
上完牛,之後輕輕咁跑下....跑跑下感覺到身後有壓力,再聽到有腳步聲
原來係圍圍大前鋒開始攻擊...一路走一路走...到左雞,圍圍開始放慢囉
咁我就繼續去啦...落到水浪浪...時間1:32...快左添
之後等佢地落黎...跟住補水(多謝停雲師兄既十卜)
向著馬出發....我見自己有D狀態,咪繼續去囉
去下去下...又有壓力...原來到小前鋒馬王進行攻擊
就到馬頂...R副隊長醒喇...好輕鬆咁就介左我
之後落完馬...係平路位試下跑啦....跑完一條比較長既路之後...
頂唔順,比壞人隊過先...我就調節返自己既速度,慢慢行下先...去到基圍耳3:59
之後都係行去沙田咬....落到去,已經見到壞人隊(壞人隊長黑晒面)休息完補水中
咁我又要食麵,補水...就同佢地講,你地搞掂就行先啦,唔水等我
我食完麵,補完水就獨自上路...上獅都幾辛苦下,因為個麵未落格
到左落架時就好好多,個麵已經落格喇...速度都開始快返...落到大埔道6:06
唔停唔休息,向猴出發...頂!!咁多車走黎喂猴食野架...搞到成條路都係猴,幾乎行唔到
一路行,一路爆粗 ....去到樓梯入口見到源師兄走人囉...狗狗又打黎
係城門十卜...等我一齊上針,草,帽...去到城門6:52
......無可樂飲...車仔阿叔又無可樂...只好買甜筒食...狗狗幫我入水,好兄弟
食完甜筒,補完水....睇睇時間,,要食壞人餐飯應該無可能...要做10個鐘都還可以
咁就唔多休息...開始上路...有狗狗帶住行...好好多
一路上針,過草....落到鉛鑛咬8:24
之後唔多休息喇...同狗狗&前輩大叔一齊上路...前輩大叔講左D毅行經驗我地聽
一路行...希望入黑前去到馬路位啦....又去到路
行到上波波頂先開始黑喇....咁我同狗狗就不停咁跑落去...希望個時間靚D
落到荃錦9:54....終於做到10個鐘內喇

升級   4.4%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 3/10/2010 22:46 發表 3/10 跟壞人隊操凹凹早一夜收到小道消息...有機會落雨,心諗咪會涼d囉點知去到西貢....只能見到藍天,而沒有雨水 等齊人,大約8:50am左右由牛開始出發 因為壞人隊長病到黑晒面...R副隊長又未 ...

估到你實跑啦,好彩無傷無事返來~不過時間真係好好啦~第一次1330,上次1130,今次就sub 10,下次....呢d都係你平日"一分奸淫,一分收鑊"的成果啦~

摸鬼經理人: 你比人影到幾張露點相,有無收返錢?

之後幾課全隊都要戒食麵!!! 我上次食完又係好辛苦,d麵唔上唔落咁...

幾位隊友星期日都好勤力,唔係行山就龍舟...得我一個偷懶去玩添~

升級   0%

該用戶從未簽到

鬼鬼好野呀...
繼續努力...渣油呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 siukeung 於 2010-10-4 09:33 發表

估到你實跑啦,好彩無傷無事返來~不過時間真係好好啦~第一次1330,上次1130,今次就sub 10,下次....呢d都係你平日"一分奸淫,一分收鑊"的成果啦~

摸鬼經理人: 你比人影到幾張露點相,有無收返錢?

之後幾課全隊都要戒食麵!!! 我上次食完又係好辛苦,d麵唔上唔落咁...

幾位隊友星期日都好勤力,唔係行山就龍舟...得我一個偷懶去玩添~

唔得喎....我要食左先有力喎

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-10-4 09:50 發表
鬼鬼好野呀...
繼續努力...渣油呀!  

pb如果你唔係帶病上陣....時間一定快過我