香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kan0902
打印 上一主題 下一主題

阿根正傳2012

升級   65.55%

該用戶從未簽到

恭喜拿冠軍, 叻叻叻叻叻 叻叻叻叻叻 呀

因為今日遲左, 私人再俾多個 叻 你

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kan0902 於 2010-10-11 00:40 發表
    2010年10月10日 星期日 早上8點半

ASOLO行山熱身賽(男子雙人)

大會時間:4小時58分22秒

全場總名次:第4同第5名
    男子2人隊際:第1名

距離:35.54km(大會話大約36.6k)唔通第3段真係小左成1k
    北潭涌至北潭坳 ...

恭喜根根!!開始搵到自己個規律啦wor!!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-10-11 23:54 發表
    恭喜拿冠軍, 叻叻叻叻叻 叻叻叻叻叻 呀

因為今日遲左, 私人再俾多個 叻 你

哇好多個
    叻ar

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 前進 於 2010-10-12 01:02 發表

恭喜根根!!開始搵到自己個規律啦wor!!

多謝前進兄

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-10-11 23:47 發表
    2010年10月11日 星期一 晚上 8點半

斧山道運動場(interval)

1k x 10隻(連跑連休8分鐘)

4'17" 4'06" 3'54" 3'38" 3'27"
    3'34" 3'53" 3'35" 3'21"(pb) 3'32"

今日跑得唔係太好
    唔係好穩定
    亂咁黎xd: ...

恭喜你...睇見你越來越進步...努力加油!! 10k穿38"有望...

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2010-10-12 20:32 發表

恭喜你...睇見你越來越進步...努力加油!! 10k穿38"有望...

多謝stephen
    我都覺得有望
    不過要不斷努力向前先得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 12-10-2010 23:08 發表

多謝stephen
    我都覺得有望
    不過要不斷努力向前先得

穿38, 加油 !!!!!!!!!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月12日 星期2 晚上 6點半

公司--->慈雲山

時間:2656
    距離:4.5k

總共慳慳埋埋 $4.4x12回=$52.8蚊雞

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-12 23:15 發表

穿38, 加油 !!!!!!!!!

馬神兄
    多謝你先
    其實10k 我連穿 39都未試過
    穿38 真係痴人說夢話
    不過我相信 不久將來
    應該冇問題
    因為我有信心

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月13日 星期3 晚上 8點鐘

第1隻5k=18'59"
    第2隻5k=19'02"
    第3隻3k=12'00"

今日都係跑得唔係太好xd

升級   0%

該用戶從未簽到

咁都唔好呀!恨死我啦的時間咁快!

升級   32.55%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kan0902 於 13-10-2010 23:42 發表
    2010年10月13日 星期3 晚上 8點鐘

第1隻5k=18'59"
    第2隻5k=19'02"
    第3隻3k=12'00"

今日都係跑得唔係太好xd

實在太謙喇

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大俠 於 2010-10-14 00:28 發表

實在太謙喇

大俠兄
    因為 比較左 上星期 係差多D

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-10-13 23:46 發表
    咁都唔好呀!恨死我啦的時間咁快!

燉奶兄
    只要努力 加埋信心 就會成功

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月14日 星期4 晚上 6點半

公司--->慈雲山

時間:2119
    距離:4.5k

總共慳慳埋埋 $4.4x13回=$57.2蚊雞

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月15日星期5 晚上11點20分
    重陽節前夕

麥徑雙坳(北潭坳至荃錦坳)登高通頂上集

時間:11小時4001
    距離:53km

北潭坳至企嶺下:2小時16分41秒+休8分04秒(2小時24分45秒)  P左2次
    企嶺下至基維爾:2小時48分15秒                 (5小時13分       )  P左2次
    基維爾至大埔道:2小時06分09秒                 (7小時19分09秒)
    大埔道至城門   :53分27秒+休13分             (8小時25分36秒)
    城門至鉛礦坳   :1小時23分52秒                 (9小時52分54秒)
    鉛礦坳至荃錦坳:1小時47分04秒                 (11小時40分01秒)

P左共4次 PB

直落

2010年10月16日星期6 下午12點30分
    重陽節

麥徑獅子亭至7段鉛礦坳落城門(登高直踩下集)

時間:3小時4952
    距離:23km

獅子亭至大埔道:1小時
    大埔道至城門   :28分+休5分鐘  (1小時33分)
    城門至鉛礦坳   :1小時42分       (3小時15分) (上緊草山 開始 好眼訓 )
    鉛礦坳至城門   :34分               (3小時49分52秒) (已經 爆爆地)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 17-10-2010 13:40 發表
    2010年10月15日星期5 晚上11點20分
    重陽節前夕

麥徑雙坳(北潭坳至荃錦坳)登高通頂上集

時間:11小時40分01秒
    距離:53km

北潭坳至企嶺下:2小時16分41秒+休8分04秒(2小時24分45秒)  P左2次
    企嶺下至基維爾: ...

好可怕 .... 根根你D 里數同時間真係好恐怖

加油 !!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月17日星期日 下午 4點

彩虹--->科大--->慈雲山

時間:2小時1202
    距離:19.86km

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月18日 星期一 晚上8點半

1600米x2隻=6'02" 6'04"

1000米x4隻=3'40" 3'45" 3'42" 3'37"

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月19日星期2 晚上8點10分

慈雲山--->蒲崗村道--->竹園道--->聯合道--->歌和老街--->南昌街--->大窩坪道--->大埔道--->呈祥道--->美孚--->荔景山路--->葵涌運動場

時間:1小時3121

距離:13.21 km