香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kan0902
打印 上一主題 下一主題

阿根正傳2012

升級   56.95%

該用戶從未簽到

恭喜根根跑出最佳時間又拎獎^O^ ^O^ ^O^

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒根根跑得咁好成績, 加油呀 !!!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

多謝晒 228華 7兄 馬神

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月2日 將軍澳逍遙跑   8.9km    1小時04分10秒
2010年10月3日 衛徑8至10段 16.14km  4小時21分52秒
2010年10月4日 斧山道運動場(加速跑)第1隻   2km      7分34秒
                                                     第2隻  3.2km    12分57秒
                                                     第3隻  3.2km    12分57秒

2010年10月5日 星期2 晚上 6點半

公司--->慈雲山

時間:2631
距離:4.5k

總共慳慳埋埋 $4.4x11回=$48.4蚊雞

升級   0%

該用戶從未簽到

根哥仔, 加油. 你是不是跟樂華的練? 既然你有這樣的決心來訓練. 希望你可跟些有水準(知識)的跑會去訓練吧. 我曾與飛達, 宇宙長跑的人交談.  希望他日能在香港跑壇舞台上站上來跑 !!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-10-6 10:39 發表
根哥仔, 加油. 你是不是跟樂華的練? 既然你有這樣的決心來訓練. 希望你可跟些有水準(知識)的跑會去訓練吧. 我曾與飛達, 宇宙長跑的人交談.  希望他日能在香港跑壇舞台上站上來跑 !!

係ar
我跟斧山樂華練習
因為方便加好近

至於其他跑會 工作上ge關係
同距離 時間上 有問題
好難join 佢地

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月6日星期三 晚上 8點

斧山道運動場(interval)

(5k x 3隻)

第1隻:1840pb
第2隻:1856
第3隻:1931

好耐啦
真係好耐未食晒3隻
講起上次都係2010年3月17日
食晒3隻5k 分別做出 18'53" 19'19" 19'48"
比較起今次under 19分內 做倒兩隻已經 好開心

不過美中不足 就係 做唔倒3隻
主要原因 冇飯食

升級   65.55%

該用戶從未簽到

叻叻叻叻叻你, 係因為第1個5km
再俾叻叻叻叻叻你, 係因為第2個5km
下次記得食飯拿埋個第3個5km叻叻叻叻叻

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kan0902 於 2010-10-7 00:15 發表

(5k x 3隻)

第1隻:18分40秒 pb
    第2隻:18分56秒
    第3隻:19分31秒

好耐啦
    真係好耐未食晒3隻
    食晒3隻5k 分別做出 18 ...
    又有大凸破
    強呀

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-10-7 00:35 發表
    俾叻叻叻叻叻你, 係因為第1個5km
    再俾叻叻叻叻叻你, 係因為第2個5km
    下次記得食飯拿埋個第3個5km叻叻叻叻叻

非比
    你比咁多個叻我
    咁樣比你讚法
    冇免費飯食 都唔緊要啦
    勁開心ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-10-7 00:15 發表

(5k x 3隻)

好耐啦
    真係好耐未食晒3隻

恭喜根叔5k pb 第1隻5k差d俾你快我1個圈 下次睇住黎執,3隻走晒18'59食餐飯

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 7-10-2010 00:15 發表

(5k x 3隻)

好耐啦
    真係好耐未食晒3隻

恭喜根根5k PB, 希望你愈跑愈快, 加油呀 !!

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-7 18:32 發表

恭喜根叔5k pb 第1隻5k差d俾你快我1個圈 下次睇住黎執,3隻走晒18'59食餐飯

好ar
    9 哥 我地下次一齊 跑 under 19分內
    你做電兔

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-7 18:36 發表

恭喜根根5k PB, 希望你愈跑愈快, 加油呀 !!

馬神兄
    多謝晒

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月7日星期4 晚上 8點30分

800米x6隻= 3'15" 3'07" 3'02"
                         2'49" 2'51" 2'36" (連跑連休5分鐘)

400米x10隻= 1'36" 1'34" 1'34" 1'36" 1'37"
                           1'32" 1'29" 1'30" 1'30" 1'07" (連跑連休2分半)

原本應該落黎慢慢jog o既
    點知都係食晒

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-10-8 09:42 發表

根根愈來愈識保養喎...

我唔多唔小都學倒野架

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月10日 星期日 早上8點半

ASOLO行山熱身賽(男子雙人)

大會時間:4小時58分22秒

全場總名次:第4同第5名
    男子2人隊際:第1名

距離:35.54km(大會話大約36.6k)唔通第3段真係小左成1k
    北潭涌至北潭坳:約16分
    北潭坳至企嶺下:約1小時18分 再休2分鐘(共1小時20分鐘)
    企嶺下至基維爾:約1小時54分
    企嶺下至獅子亭:約2小時21分
    獅子亭至終點大埔道:約1小時03分

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-10-11 00:40 發表
    2010年10月10日 星期日 早上8點半

ASOLO行山熱身賽(男子雙人)

大會時間:4小時58分22秒

全場總名次:第4同第5名
    男子2人隊際:第1名

距離:35.54km(大會話大約36.6k)唔通第3段真係小左成1k
    北潭涌至北潭坳 ...

恭喜根叔同Adrian 果然同你預期一樣做到sub5

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-10-11 15:32 發表

恭喜根叔同Adrian 果然同你預期一樣做到sub5

多謝9哥先

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年10月11日 星期一 晚上 8點半

1k x 10隻(連跑連休8分鐘)

4'17" 4'06" 3'54" 3'38" 3'27"
    3'34" 3'53" 3'35" 3'21"(pb) 3'32"

今日跑得唔係太好
    唔係好穩定
    亂咁黎xd