香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬神
打印 上一主題 下一主題

馬拉松的神奇

升級   0%

該用戶從未簽到

馬神開始加料啦喎,加油~~
今年SCM 我一定唔會再俾你過頭...因為我會晌後面跑,費時阻住個地球轉~~

升級   0%

該用戶從未簽到

上年又係因為你傷左先過到你, 如果你有平時狀態7成, 我都一定見唔到你尾燈啦, 你好番晒未呀? SCM 玩唔玩到呀? 小心身體呀 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-3 11:51 發表

上年又係因為你傷左先過到你, 如果你有平時狀態7成, 我都一定見唔到你尾燈啦, 你好番晒未呀? SCM 玩唔玩到呀? 小心身體呀 !!

上年其實唔係好傷咋,主要係懶,無乜練過又想PB,咪爆晒囉~~
其實FM 都唔係我杯茶,不過咁高興都想去湊下熱鬧,會跑呀,當練長課囉~~
我會小心腳仔啦,馬神你都加油,祝你今年PB~~

升級   0%

該用戶從未簽到

希望兩位朋友仔都pb呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 3-1-2011 11:57 發表

上年其實唔係好傷咋,主要係懶,無乜練過又想PB,咪爆晒囉~~
其實FM 都唔係我杯茶,不過咁高興都想去湊下熱鬧,會跑呀,當練長課囉~~
我會小心腳仔啦,馬神你都加油,祝你今年PB~~

證明你幾勁? FM 都唔覺得係乜野 .... 唔洗點練都跑到, 當練長課..... 花子姐姐果然係勁 !
PB 我都想, 盡力啦, 大家玩得開心又健康就最好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 3-1-2011 14:11 發表
希望兩位朋友仔都pb呀!

多謝奶支持 !!
你都要再次十衫呀 !!!

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-12-30 22:22 發表
12月份-

5/12 跑11K
7/12 跑5.5K
8/12 跑10.7K
9/12 郊遊飛鵝山
13/12 跑16K
15/12 跑 5K?
17/12 跑5.5K
19/12 跑21K (1:40個人CHIP時間) PB
23/12 跑16.5K
25/12 跑6K
26/12 勇闖西狗牙嶺<-----
29/12 跑14 ...

乜地方來呀

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 228華 於 2011-1-3 18:33 發表

乜地方來呀

又唔睇我地D相~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 3-1-2011 18:33 發表

乜地方來呀

在大嶼山的, 上鳳凰山的其中一條比較難行既路, 下次有機會一齊玩下呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-4 11:20 發表

在大嶼山的, 上鳳凰山的其中一條比較難行既路, 下次有機會一齊玩下呀

上鳳凰山已經辛苦啦!仲要行條難既!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 4-1-2011 14:10 發表

上鳳凰山已經辛苦啦!仲要行條難既!

奶奶你行一定冇問題 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

星期三TKO GATHERING 跑, 有成兩個星期無入黎, 2011年開始好懶呀, 成4日冇跑過, 今日入黎本係跑B組, 但最後決定自己跑左去TVB 再番去澳景腳, 來回14K, 係場再執多1K 當COOL DOWN, 想食多D 里數, 感覺都幾攰.... 點解會咁架?
    (P.S. 過左日出康城後D 空氣真係好差... 一路跑一路有D 味, 好似好重膠味咁... 好辛苦, 而且望前面D 野好似好多浮遊粒子係D 空氣度.... 好可恐, 下次都係唔跑入去)

TKOSG - 寶邑路 - 環保大道 - TVB - 康城路 - 環保大道 - 寶邑路 - 澳景腳 - TKOSG
    TOTAL 15K

升級   0%

該用戶從未簽到

1月份-

5/1 跑15K (TKO)

總計 : 跑15K

升級   0%

該用戶從未簽到

星期日比賽, 今日刻意跑慢D, 唔想跑得太攰
    灣仔/中區/西區海旁-域多利道-(入華富買野飲)-石排灣道-華貴(折返)-香港仔海旁道-鴨利洲大橋-鴨利洲徑(折返)-香葉道-警校道 TOTAL 20K

升級   0%

該用戶從未簽到

1月份-

5/1 跑15K (TKO)
    6/1 跑20K (HKI)

總計 : 跑35K

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-6 17:18 發表

星期日比賽, 今日刻意跑慢D, 唔想跑得太攰
    灣仔/中區/西區海旁-域多利道-(入華富買野飲)-石排灣道-華貴(折返)-香港仔海旁道-鴨利洲大橋-鴨利洲徑(折返)-香葉道-警校道 TOTAL 20K

又20K~~馬神小心加量呀!
    我之前就係咁傷了隻右卻長

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 6-1-2011 17:42 發表

又20K~~馬神小心加量呀!
    我之前就係咁傷了隻右卻長

謝謝小西關心, 我今日都係HEA 跑JA, 漫游下睇風景, 有D太陽曬住好正, 都係儲D 咪就算, 我會小心加量的, 你又點呀? 見你尋晚好辛苦, 好好休息呀, 唔好渣馬前先黎大病呀, 好好保重腳仔

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2011-1-6 17:45 發表

謝謝小西關心, 我今日都係HEA 跑JA, 漫游下睇風景, 有D太陽曬住好正, 都係儲D 咪就算, 我會小心加量的, 你又點呀? 見你尋晚好辛苦, 好好休息呀, 唔好渣馬前先黎大病呀, 好好保重腳仔

我落斜就好易痛星期日唔知典算
    好在渣馬仲有時間姐到時一定同你片過希望唔好比你追到LA~~(我比你早25分起歩的)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2011-1-6 17:52 發表

我落斜就好易痛星期日唔知典算" />" />
    好在渣馬仲有時間姐hgjD115" />" />hj到時一定同你片過hgj091" />" />hj希望唔好比你追到LA~~(我比你早25分起歩的)hgj091" />" />hj

好耐無見啦小西華,仲諗字今晚見到你天~~
    係囉,渣馬仲有時間,之前見你都好fit,小心保護腳仔啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 6-1-2011 17:52 發表

我落斜就好易痛星期日唔知典算" />" />
    好在渣馬仲有時間姐hgjD115" />" />hj到時一定同你片過hgj091" />" />hj希望唔好比你追到LA~~(我比你早25分起歩的)hgj091" />" />hj

咁你味精個日就住跑啦, 都幾多大上大落, 唔好同人比lor, 保護腳仔重要, 如果勉強同人追加傷左, 到時手尾就有排搞, 小心呀
    咪玩啦, 我點追到你呀.... 上次沙田我都食塵啦