香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

nc 跑步blog

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-8 21:29 發表

恭喜nc姐,其實今日天氣真係very good~太陽伯伯好識做~就哂所有比賽ge人,下午才現身~

今天很高興在奧海城天橋見到cc, 差點見唔到妳,很遲才知打氣聲是來自長跑網,其實仲有沒有其他人,我只看見cc

升級   0%

該用戶從未簽到

nc tse

好好成績 

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-8 23:02 發表

hgjD092" />" />hjnc姐~你睇錯左~查實我今日無出現過渣打比賽範圍嘎~hgjD103" />" />hj對唔住丫~

眼花 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-2-8 22:04 發表
nc tse

好好成績

謝謝,最緊要都係玩得開心,速行兄及速行大人也跑得很好呢 

升級   0%

該用戶從未簽到

弓喜NC 姐姐跑得好成績。

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜快活人ctse pb , 出年係咪挑戰全馬呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-2-8 23:19 發表
恭喜快活人ctse pb " />" /> , 出年係咪挑戰全馬呢" />" />

想! 但是要睇下操成點先得
今年成績好左。係長跑綱的CHING、TSE平時鼓勵及推動咋。 多謝你地呀

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜哂nc ctse順利完成...
活活ctse明年挑戰全馬?一定支持你啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

nc ctse... 小妹昨日見到你...七兄.. anson 跑得好開心呢...
大家都要繼續努力丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-9 22:25 發表
nc ctse... 小妹昨日見到你...七兄.. anson 跑得好開心呢...
大家都要繼續努力丫...

出年我們一起來個開心跑吧!!! 真係很難得全程也有人陪伴   感謝

升級   35.4%

該用戶從未簽到

nc ctse..個日好高興收到ctse電話
並且知道ctse完成半馬並跑得好成績
真係恭喜曬
明年會否挑戰全馬 ?
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-10 14:01 發表

jg" />" />h 我都覺得我地太嘻氣啦,..對唔住,辛苦晒你啦,

7兄, 我真係跑到死去活來的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-2-10 13:05 發表
nc ctse..個日好高興收到ctse電話
並且知道ctse完成半馬並跑得好成績
真係恭喜曬
明年會否挑戰全馬 ?

不宜想太多住

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-2-8 23:14 發表 謝謝,最緊要都係玩得開心,速行兄及速行大人也跑得很好呢 

nc tse 

thank  ar!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

NC CTSE 你好勤力呀 . 明晚再戰壁屋你有無興趣呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-12 22:52 發表
NC CTSE 你好勤力呀hgjD141" />" />hj . 明晚再戰壁屋你有無興趣呀

謝謝快活人 ctse的邀請, 你地仲勤力啦

明晚有飯局來不了   下次吧, 你們跑得開心d

升級   0%

該用戶從未簽到

今天真係很開心, 天氣溫暖19-20度, 天陰, 適合怕凍的我.  意料中昨晚只是閉目養神, 沒有真正熟睡過. 但由於心情興奮, 沒有疲倦的感覺. 一路上也很順利, 預早時間預備, 拉筋, 6.00正拍大合照, 然後寄存行李, 跟著與7兄,anson, BHa, 坑口公牛一起起步. 一路上也與anson及7兄並肩而跑, 7兄還不時為大家拍照, 爽!!

上次跑渣打是97年機場10k, 這幾年每年也聽到身邊朋友提及渣打馬拉松, 但自己卻不明解它有何吸引, 為何瘋魔全城!!! 上年懷著好奇心很快地報了半馬, 一心去睇野!!

終於2月8日與"他"遇上了. "他"+長跑網戰友:
- 很開心 - 一路上見到隊友時互相也為大家打氣 (雖然有很多是從未見過面), 還有為我們打氣的大會工作人員, 氣氛非常很好.
- 很興奮 - 可以跑馬路, 天橋, 高速公路, 西隧, 平時人來人往的銅鑼灣鬧市
- 很high1 - 當入到去銅鑼灣, 兩旁全是圍觀者, 感覺好像跑快左
- 很high2 - 沖完涼與叮叮噹去了銅鑼灣廣場附近為全馬的隊友打氣, 拍照. 站了不久發現黃sir, 細明哥, water_ho, 7兄, anson成班只在數呎距離, 真係"橋", 仲想去找他們, 回合他們!!! 沒多久schnix已由家中沖完涼回來join我們, 之後cookie也來了.  大家真係唉到聲都沙晒... 一路等, 一路數算誰還未返來, 無理由咁遲... 希望沒事... 拉拉隊大軍等到最後一個返來才收隊.
- 很感動 - 在街頭打氣時, 看見無數的跑友也為自己的目標而前進, 有很多腳傷, 體力透支仍堅持完成

雖然自己成績不算好, 只算合格ok, 志在開心跑. 過了開心的一天.

1-3k (17'12") / 4k (5'50") / 5k (6'18") / 6-7k (11'40") / 8-9k (11'34") / 10-11k (11'34") / 12k (6'03") / 13k (6'52") / 14-15k (11'58") / 16k (6'36") / 17k (6'30") / 18k (6'17") / 19k (6'18") / 20-21k (13'00")

總名次: 2850
性別名次: 233
組別名次: 93
大會時間: 02:08:18
個人時間: 02:07:47 
半程時間: 0:41:14

來年真係要好認真地練好個form, 繼續努力!!!