香港長跑網  - 長跑長友

樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

2008.10.01 - 10公里國慶長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   52.33%

該用戶從未簽到

恭喜各ching/ctse跑出好成績。

升級   0%

該用戶從未簽到

今日過終點果時睇吓時間,44'56 心諗咁快?
跑完daniel兄而經即刻同我講應該唔夠10K,而家聽埋嬌士同米拿咁講,而家我都記得係最後1K果時我睇過錶係41'xx,最後果K我又爆唔起冇理由3'xx可以完成。
今次既時間只可以作為參考,但係都應該係PB。
最唔啱daniel兄,冇著網衫跑佢認得我我唔認得佢,原來今日睇住我來食(連埋9.28汀九果次都係),差唔多到終點既時候先過我頭。

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-10-1 18:19 發表
米拿兄條路應該唔夠數呀,最後1k個路牌,返黎個時間3'07",絕冇可能短成咁,多人玩互相打氣又幾過癮,今日個樽頸爆唔到出去,第1k漫遊之後都知大勢已去,只係均速完成佢,始終佢地唔係專業搞手,最後行李安排及派紀念品尚算滿 ...

條路唔夠數都係感覺o者,不過好多高手傾計o既時候大家都講應該都係差100m-200m度,至於最後o個兩個牌就唔好提,我由500m個牌返到終點要1:05,我淨係跑個400m都跑唔到喇…不過我諗係放錯位o者

應該唔夠數主要係由霸尾入山路o個段…算喇,呢d比賽不嬲都唔會當做自己o既official成績,當一課快課o者…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-10-1 20:56 發表
其實條路短左,厄吓人厄吓自己.  

嬌兄:
點講你都係勁啦,時間就話有得呃,攞獎呢家野就冇得呃啦,恭喜恭喜。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 1-10-2008 21:06 發表

嬌兄:
點講你都係勁啦,時間就話有得呃,攞獎呢家野就冇得呃啦,恭喜恭喜。2320
順道恭喜咪miller兄, 白頭兄同nc cste, 食出今次長跑網既四連環。23182319

只係一句,大話甲好彩,10.12大把獎,可能唔止四連環,睇你地啦,我係後面撐各位.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

我又報告下先,

很高興今日見到咁多位  ching & ctse

今日叫做跑出10k 我最好成績 (1:03.:28) (雖則我仍須好努力    )

為了奬勵自己, 跑完我去了 triple-o 刷餐勁

希望11日後的樂華杯我繼續有所進步

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2008-10-1 21:22 發表
    我又報告下先,

很高興今日見到咁多位  ching & ctse

今日叫做跑出10k 我最好成績 (1:03.:28) (雖則我仍須好努力 h" />h" />   )

為了奬勵自己, 跑完我去了 triple-o 刷餐勁   ...

OOO 啲BC burger好正架!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 8 天

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-1 21:00 發表
    今日過終點果時睇吓時間,44'56 心諗咁快?
    跑完daniel兄而經即刻同我講應該唔夠10K,而家聽埋嬌士同米拿咁講,而家我都記得係最後1K果時我睇過錶係41'xx,最後果K我又爆唔起冇理由3'xx可以完成。
    ...

大圍兄,正如阿嬌所說,...7兄同大圍兄就應該有最佳進步獎,這次你又快過28日那次,我真係跑得好辛苦到最尾才和你叮噹馬頭差不多沖線。
    其實之前知道今次的賽道係平路,原本都想試試破45分的,但起步時根本就跑唔郁,浪費唔少時間,心知就應該PB無望了;沖線時睇錶就知道自己無可能跑咁快的,所以直覺應該唔夠10K。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2008-10-1 19:51 發表
    今日唔駛做,又無報名,唯有到場打吓氣,影吓相。但要講聲sorry 先,因為〝我和她她有個約會〞,又諗住jog番屋企,所以走先。

睇相啦!

http://picasaweb.google.com.hk/ ...

Alfred兄:
    有你同瘋兄來監場,我先會跑得咁落力咋。謝謝!

升級   76.32%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2008-10-1 21:05 發表

條路唔夠數都係感覺o者,不過好多高手傾計o既時候大家都講應該都係差100m-200m度,至於最後o個兩個牌就唔好提,我由500m個牌返到終點要1:05,我淨係跑個400m都跑唔到喇…不過我諗係放錯位o者

應該唔夠數主要係 ...

For your reference, my GPS watch indicates that the distance should be 9.91 km.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   11.35%

該用戶從未簽到

四人

升級   97.05%

該用戶從未簽到

恭喜哂 ! 禁多Ching, Ctse 得獎,真係高興 !

亞嬌妹,  唔紙叫三飛,原來 四重彩!你數少咗自已啊 !

7 兄, 你愈跑愈快,我點約你練跑啊!

大圍兄, 你越跑越勇,進步咗好多啊,好嘢 !
    下次有機會同場比實,有目標跟啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   93.4%

該用戶從未簽到

原帖由 NDSG 於 2008-10-1 22:26 發表

For your reference, my GPS watch indicates that the distance should be 9.91 km.

我跑47'30" - 快得我唔信,如果係9.91km, 咁就等如48',都係我最好成績,本來目標係50’。

升級   68%

該用戶從未簽到

恭喜各ching/ctse跑出成績,各自各精彩。

首先多謝亞嬌ctse提供跑道分段明細,出發前將目標分段時間寫在水樽上(唔知算唔算出貓!? ),跟住跑.
    頭2k慢過目標時間,跑順後約快過目標時間2分鍾多,尾2k仍有氣加速,最後1k再放.
    完成pb55'53"  
    目標係60'。

跑完後,舒服舒暢.比上次東區10k爽好多!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21.85%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除