香港長跑網  - 長跑長友

樓主: leefs
打印 上一主題 下一主題

網友約跑 : 9.21半馬鹿頸行 + 盛夏野火會

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

真羨慕各位今日有得玩.
    小妹真不爭氣,昨晚可能太興奮,輾轉反側到黎明,今日死了半條命,火燒喉嚨
    掙扎了一輪,還是放棄了 .怕烈日下跑完再燒烤,唔暈 都會失聲
    唯有無奈地望住袋行裝,等下次啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

大家好似唔係點食噃...可能驚前功盡廢!?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-9-21 23:07 發表
    嘩...你地都好快番到屋企喎, 最多謝各網友/跑友大家之熱心參與, 先至有個洪洪烈火之半馬行, 特別係皇上御駕親征, Alfred兄精美靚靚路標及燒烤安排, 瘋狂兄做亞四為大家備水, 令小妹可以齋玩齋食.

嬌士兄點會齋玩齋食,如果唔係得妳陪我拍跳果一段路鼓勵及提點,小弟都未必能夠順利完成今次練跑,再次感謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 21-9-2008 23:14 發表
    真羨慕各位今日有得玩.
    小妹真不爭氣,昨晚可能太興奮,輾轉反側到黎明,今日死了半條命,火燒喉嚨
    掙扎了一輪,還是放棄了 .怕烈日下跑完再燒烤,唔暈 都會失聲
    唯有 ...

唔緊要叮噹姐, 狀態唔好真係唔好跑, 以免受傷, 尼幾個月大把約跑, 下次長課又係屯門主場了, 又有機會同大家一齊玩.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2008-9-21 23:03 發表

蝦,叫住你哋早啲瞓,唔好上嚟,聽日要早起番工呀,乖啦,聽日先上嚟啦。

唉!!! 家好月圓可以不追, 長跑網不望過係會訓唔著架 Alfred 兄, 你又上來ge?? 明天不用開工

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 21-9-2008 23:18 發表

嬌士兄點會齋玩齋食,如果唔係得妳陪我拍跳果一段路鼓勵及提點,小弟都未必能夠順利完成今次練跑,再次感謝!2133

大圍兄言重, 尼條路係小弟主場, 一盡地主之言傘.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-9-21 23:15 發表

小妹只跑12k, 唔敢吃太多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 21/9/2008 23:14 發表
    真羨慕各位今日有得玩.
    唯有 ...

叮叮噹師姐,你要休息多啲,仲有好多機會嘅。不過,話時話,如果你晨早通知,可能我會叫你嚟,跟住飲兩啖八仙嶺嘅山水,包你可以高歌一曲,水到病除,龍馬精神,跑足全程。重有食埋燒烤都無嘢。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-9-21 23:10 發表
    嘩! 你呢搭乜車咁快近到屋企?

多謝各金牌搞手細心安排...沿途啲水真係一支都不能小!

仲有迷你宝x力沖喜...真正!

冇錯冇錯,我就係冇攞到 7K 果支水差d要搭車返來,好彩得到 XX 士多個老闆娘仗義相助比咗兩杯水我飲,唔係既話真係唔知點死。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 21/9/2008 23:20 發表

唉!!! 家好月圓可以不追, 長跑網不望過係會訓唔著架 Alfred 兄, 你又上來ge?? 明天不用開工

嘻,我聽日返下晝。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 21-9-2008 23:21 發表

小妹只跑12k, 唔敢吃太多 " />

nc姐放心, 尼條線12k都幾甘吓, 食多小小補充吓無妨喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-9-21 23:14 發表
    真羨慕各位今日有得玩.
    唯有 ...

明智的決擇, 下次再玩過吧

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 21/9/2008 23:24 發表

冇錯冇錯,我就係冇攞到 7K 果支水差d要搭車返來,好彩得到 XX 士多個老闆娘仗義相助比咗兩杯水我飲,唔係既話真係唔知點死。2134

咦,擺少咗水咩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2008-9-21 23:15 發表

唔知係跑完太餓定係d野真係好味,我真係食咗好多,而家仲飽緊。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 21-9-2008 23:26 發表

咦,擺少咗水咩

大圍兄係7k時於烏蛟騰冇攞水?

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Alfred 於 2008-9-21 22:28 發表
    番到屋企冲多次凉上到嚟,重以為住得近,最先到添,原來Alex已早我一步。
    講番今日先,多謝皇上、瘋兄同Gills兄嘅幫忙打點,另多謝各位師兄同師姐,重有啲屋企人俾面,支持是次 ...

多謝各位師兄支持及參與,
    完成約跑喺至今(金)最長途之旅,
    今日22公里沿途設立里程牌及補給站,有如主辦一次小型比賽,
    在此多謝"瘋兄"同"Gills兄"嘅幫忙,
    更加要多謝Aifred兄的細心安排每一個細節,得以完滿及順暢結束,
    要挑剔的地方是Aifred兄只走12K咁少…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 21/9/2008 23:27 發表

唔知係跑完太餓定係d野真係好味,我真係食咗好多,而家仲飽緊。2135

大圍兄真係幾強吓,跑完即刻整支甜筒,跟住就喺燒烤時段由頭帶到尾

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-9-21 23:19 發表

唔緊要叮噹姐, 狀態唔好真係唔好跑, 以免受傷, 尼幾個月大把約跑, 下次長課又係屯門主場了, 又有機會同大家一齊玩.

叮噹 ctse :
    嬌士兄講得啱,好快就有機會一齊出來玩,養返好把聲到時唱返首歌比我地欣賞吓o麻。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 21/9/2008 23:30 發表

多謝各位師兄支持及參與,
    完成約跑喺至今(金)最長途之旅,
    今日22公里沿途設立里程牌及補給站,有如主辦一次小型比賽,
    在此多謝"瘋兄"同"Gills兄"嘅幫忙,
    更加要多謝Aifred兄的細心安排每一個 ...

唉!都係對腳唔爭氣囉!
    711MF 該用戶已被刪除