香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

聖誕節翌日跑 -- 屯門

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

多謝wong sir的細心安排
    今天真係好好玩

原來咁多好地方跑
    要打開本地圖
    仔細研究下d地方

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

今日好開心,可以過一個又健康又快樂的假期,希望年年都會搞呢項活動~

再次多謝wong sir & 平兄,及各有份帶路的師兄們~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

感謝今次活動發起人 wong sir 事先花了不少心思及時間策劃路線及各項細節安排.
    感謝一班區外師兄/姐不嫌路途遙遠,千里迢迢走入屯門支持今次活動.
    感謝明兄出錢購買清水,並出動戰車協助安置清水及行李.
    感謝wong sir 購買的香蕉香梨.
    感謝sue師姐自製香噴噴又好味的愛心蛋糕.
    感謝wong sir 事先book 左個羽毛球場,既可競技又讓我們有個溫暖的地方抽獎.
    感謝一班長跑網師兄,師姐陪小弟渡過一個最為難忘,既疲憊又開心的聖誕!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-12-26 21:06 發表
    嘩, 真係好好玩, 可以同咁多 ching/ctse 練跑, 好開心呀!!!
    在此多謝wong sir的細心安排, 可令小妹一嚐攞命波蘿山,
    有水, 有香蕉, 有雪梨, 又有交換禮物, 仲有得打羽毛球, 一次過俾到咁多驚喜, 多 ...

x2, 真係很開心呀!!! 有得玩, 有得跑, 有得吹水, 有得笑, 有得吃.  多謝wong sir, 平兄及一班屯門友細心, 友善, 熱情的款待. 屯門區景色一流, 菠蘿包見到已飽了, 知道自己"勤"唔落, 唯有行上去

菠蘿山腳埋下一箱甘泉, 見到真係笑茄茄. 回到湖山公園還有蕉及雪梨, 又有交換禮物, 仲有 running-sue 親手弄的聖誕禮物 - homemade健康蛋糕仔 (特別強調低糖低脂 ), 人人有份永不落空, 很多謝running-sue帶給我們驚喜
    今次沒有參加的chingctse走寶了 長跑網跑友真係

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2008-12-26 22:13 發表
    感謝今次活動發起人 wong sir 事先花了不少心思及時間策劃路線及各項細節安排.
    感謝一班區外師兄/姐不嫌路途遙遠,千里迢迢走入屯門支持今次活動.
    感謝明兄出錢購買清水,並出動戰車協助安置清水及行李.
    感謝wong s ...

x2x3x4, 多謝Wong Sir細心的安排, 平兄, 明兄的付出.
    驚喜!收到Sue ctse親手造三味蛋糕仔, 低糖低脂正合減磅中的小妹.
    開心Maria換本書"從減肥到馬拉松"俾小妹, 已經看了一半, 好睇!
      咁多師兄師姐參與, 又跑又飲又食又打又拎又有聖誕禮物.
    令小妹有一個又健康又快樂又滿足的Boxing day.
    跑新路線, 好玩, 上唔少斜路, 辛苦但滿足! 飽到食唔落個菠蘿包.
    跑得慢真係有著數, 託七嫂June鴻福, 七兄傍住跑, 多謝七兄又過兩招俾小妹, 有錢袋落袋, 滿載而歸 .
    長跑網友真係 , 今次冇嚟錯過了, 下次就唔好走寶啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日真係玩得好開心呀,有得跑、有得打、仲有得食。  
    好多謝wong sir今日精心安排咁正既活動。
    多謝平兄、mingming仲有其他幫忙安排既ching ctse。
    我而家先知d蛋糕仔原來係sue ctse親手做,唔怪得之咁好味,好幸福呀。  
    7兄7嫂,馬王馬嫂,拍拖跑步,甜甜蜜蜜。
    小華哥哥,有為青年,識得敬老,拍下留情。
    最後仲要講返條菠蘿斜,風景真係一流,唔怪得咁多人上來行山,但係跑就真係太甘。

升級   20.35%

該用戶從未簽到

我要睡了= =
    大家漫漫了!
    今天@@用了11成功力!!!
    謝謝大家了哦!今天真的很快樂.有了你們

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

因為唔知送乜東東俾大家作為驚喜, 唯有賣弄一下手藝.
    小妹好高興大家都咁俾面, 我以為我要拎番屋企自己當晚餐添
    好開心同大家歡渡一個咁難忘的BOXING DAY!!!!

升級   74.8%

該用戶從未簽到

今日真係好開心難忘..多謝WONG SIR ,平兄,明兄及各CHING  CTSE ....
    長跑網友真係

升級   100%

鬱悶

真的很多謝Wong sir、 平兄、明兄、七兄安排今日的Boxing day活勳,
    沿途悉心安排,跑得口渴了有水喝,回到體育館又有香蕉雪梨吃,
    更難得有running-sue CTse 親製自家聖誕蛋糕,仲加埋交換禮物,
    真是又食又攊,滿載而歸。

雖然我因腳傷未能跑得痛快,更冇法一嘗菠蘿山的滋味,
    希望儘快痊癒,能有下次機會。
    再要多謝Wong sir 指点,我決定聽從意見,放棄參加今個星期日的
    Shek Kong 30K,避免腳傷惡化,畢竟渣打全馬才是我最大的目標,
    最重要是長跑長有。
    最後要多謝七兄一家三口和Anson 親自帶我和瘋兄去搭車,還要謝謝
    大圍兄借飯錢接濟我今天這個大頭蝦忘記帶銀包,冇錢冇身份証!

總之,今個聖誕節很開心、很難忘! 真要多謝各Chings CTses 了!

呀!CC,今天試著了昨晚買的新鞋,應該不錯。
    但我始終因腳痛冇法儘情地去試,但最後回程時嘗試跑快一点,感覺
    都很舒適,$249這對鞋應該抵買。
    你今天究竟買了那一對呀?昨晚有否看過?
    如果昨晚我試過的那對Mizuno LSD 打折後如只需百多元的話,我都
    有些心郁郁想買,至多著對薄襪跑。  

711MF 該用戶已被刪除

升級   66.4%

該用戶從未簽到

今日真係一個難忘嘅日子,每個人都不計較地付出,大家互相鼓勵,成就出一個美麗的回憶,
    長跑網隊員真幸福!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

多謝Wong sir, ching、明ching、七ching安排今日活勳
    有水飲, 有香蕉雪梨食, 仲有聖誕禮物, 同running-sue ctse 包裝得好精美既蛋糕

仲要多謝各ching ctse 沿途帶來歡笑
    今日天氣好好, 跑得好舒服, 好難忘, 好開心

升級   0%

該用戶從未簽到

真係要多謝每一位曾幫手的 ching ctse ~~ 今日係我最難忘的 boxing day ~~
    首先由將軍澳入屯門跑步已經夠難忘喇 ~~
    跟住可以同咁多位 ching ctse 一齊翻山越嶺仲難忘 ~~
    當然交換禮物就更加難忘 ~~

哈哈 ~ 總之今日好開心 ~~ THX ~

p.s. 我好奇想問問,邊一位 ching or ctse 買的禮物是頂白色帽子呀 ? 哈哈 ~ 事關呢排我想買頂帽子 ~ 而家竟然俾我抽中左 ~~ 哈哈,真開心 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

今天真係好開心 ,住左屯門半個世紀都唔知有條咁"甘"的菠蘿山斜路,雖然行多過跑,不過真係好刺激。
    由於時間緊迫要趕下一場,所以唔能夠同大家玩抽獎遊戲,希望下次再有機會啦!
    謝謝wong sir,平哥,明哥的悉心安排

升級   0%

擦汗

多謝wong sir 同各位跑友~
    一大班人浩浩蕩蕩咁上山~
    仲跑過一d 未去過但好有用的路
    以及多謝提供所有補給品 包括水 香蕉 雪梨....
    之後仲有得打羽毛球~
    希望明天夏季都有類似活動...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-27 11:19 發表 明天夏季最好搵黃sir做首領玩"烈火雄心" beach boys / girls沙灘長跑長友及食海鮮!
    哈....跑下沙灘都好
    跟落埋海游水~