香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618
打印 上一主題 下一主題

聖誕節翌日跑 -- 屯門

關閉 [複製鏈接]

升級   44.2%

該用戶從未簽到

想講既..都比ching ctse 講晒添 ~~  不過呢句不能慳 : 多謝晒 Wongsir, 各ching, ctse. 過左一個好堅既 boxing day.

琴日真係好爽, 小妹第一次跑甘長, 甘堅的路段;下次一定把握機會再同各位跑親飽 !
小妹早知菠蘿包唔易食, 所以選擇慢慢食..一有機就快咬兩啖...
沖完涼,,,真係散晒...夜晚朋友聚會後回家拿拿聲去訓lu....

期待下次....跟各位再跑過 !

升級   83%

該用戶從未簽到

多謝Wong sir, 平 ching、明ching、七ching精心安排活勳
有水飲, 有香蕉雪梨食, 仲有聖誕禮物, 同running-sue ctse 包裝得好精美既蛋糕 (大家都讚ctse 跑得!整野食又得!!!勁呀!!!!)

ctse一早講過"菠蘿包唔易食", 所以我都只係慢慢行上去!!!上面風景果然一流!!!! 小妹下次行山可以行呢到!(聽聞青山有個迷彩0既building,仲可以行去白泥睇日落!!)

仲有謝謝nc ctse,同一位ching鼓勵!!!終於完成!!!

謝謝各位!!

預祝大家新年快樂!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-12-27 13:24 發表
多謝Wong sir, 平 ching、明ching、七ching精心安排活勳
有水飲, 有香蕉雪梨食, 仲有聖誕禮物, 同running-sue ctse 包裝得好精美既蛋糕 (大家都讚ctse 跑得!整野食又得!!!勁呀!!!!)

ctse一早講過"菠蘿包唔易食", 所以我都只係慢慢行上去!!!上面風景果然一流!!!! 小妹下次行山可以行呢到!(聽聞青山有個迷彩0既building,仲可以行去白泥睇日落!!)

仲有謝謝nc ctse,同一位ching鼓勵!!!終於完成!!!

謝謝各位!!

預祝大家新年快樂!!!!!!

kandis, 那位係chairman呀, 將軍澳區的, 下次可考慮去將軍澳join他們跑, 他們通常星期六早上有消遙跑

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-12-26 22:18 發表

x2, 真係很開心呀!!! 有得玩, 有得跑, 有得吹水, 有得笑, 有得吃.  多謝wong sir, 平兄及一班屯門友細心, 友善, 熱情的款待. 屯門區景色一流, 菠蘿包見到已飽了, 知道自己"勤"唔落, 唯有行上去

菠蘿山腳 ...

早知有羽毛球打我就脚痛都來啦,好耐無打

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2008-12-27 15:17 發表

早知有羽毛球打我就脚痛都來啦,好耐無打

登錄/註冊後可看大圖

wayne兄都鐘意打羽毛球,下次等我book返兩個鐘,約多幾個ching ctse一齊打,又可以當cross training幾好。

升級   35.4%

該用戶從未簽到

WOO~~跑完尋晚好好瞓

多謝WONG SIR 既細心安排同生果
多謝MING 兄,平兄,7兄,大圍兄一路上的照顧
多謝RUNNING SUE CTSE 既美味蛋糕,包裝精美,而且很好食

亦很多謝各CHING,CTSE 們誇區支持,今次認識了很多CHING/CTSE
大家都跑得很好..而且有些仲係快腳...內在潛力..高深莫測

CTSE們..你們尋日腳OK嗎 ? 祝早日康復
期待下次再有一樣精彩的活動~~聖誕快樂~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

KEN 兄..你今次走寶啦.係咪好羨慕呢..哈哈(講笑)
無左你,無咁熱鬧

不過,今次聖誕,要陪屋企人.無計
下次記得黎啦~

我抽到超實用又正既聖誕禮物呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-12-27 18:31 發表
KEN 兄..你今次走寶啦.係咪好羨慕呢..哈哈(講笑)
無左你,無咁熱鬧

不過,今次聖誕,要陪屋企人.無計
下次記得黎啦~

我抽到超實用又正既聖誕禮物呀

Ken兄樂而忘返,相信亦玩到好開心!

升級   0%

該用戶從未簽到

梁兄,你份聖誕禮物係我度,估唔到你竟然抽中我個份,早知係咁我唔駛帶出又帶返屋企,直接送到你俯上啦.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

ken 師兄返左來啦, 閣下今次玩負重訓練 , 仲要係長課10幾k , 勁呀..嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-27 21:17 發表

昨晚有得震,無得瞓﹗另外小弟都好想知,閣下是否預備了 52個一元硬幣做禮物?ghu

因為很凍??? 很想知去邊樹露營??? ken兄個兒子都幾捱得 , 行10幾k

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-27 21:17 發表

昨晚有得震,無得瞓﹗另外小弟都好想知,閣下是否預備了 52個一元硬幣做禮物?ghu" />" />jg

小弟好彩冇聽你點,如果唔係就自作自受....
因為梁兄早走,我幫佢抽中了我自己個份禮物並取回家中,下次再交給梁兄. 嘻嘻,好心有好報,唔駛揹住52個1元行去行返..好彩好彩.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 kenneth 於 2008-12-27 21:58 發表

凍 - 有" />" />,近XX窩,嗰區很靜,晚上成"區"只有一兩個原村民,及我們一班人" />" /> ,夜晚經常聽到怪聲,再加上此位置較近傳說中的 X村" />" /> ,所以....
    PS.小弟都是昨天先知道露營 ...

唔怪得知, ching你話有得震 (怕到心震+行到腳震), 無得瞓啦