香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

北區跑友集合之<基本功練習及衝圈特訓>

升級   95.6%

該用戶從未簽到

今個星期日朝早七點粉嶺到大埔 (經九龍坑山) , 有興趣就黎喇喂~~

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

我聽晚去沙田, 要請假

升級   14.74%

該用戶從未簽到

stanwong, 請收PM

升級   67.95%

無聊

升級   50%

該用戶從未簽到

我是老跑手,剛搬入上水,想一起練可以嗎?每周有固定練習地點和時間嗎?

升級   14.74%

該用戶從未簽到

原帖由 GLrunner 於 2011-8-26 10:55 發表
    我是老跑手,剛搬入上水,想一起練可以嗎?每周有固定練習地點和時間嗎?

我是雙老跑手 , 年齡和跑齡都大, 逢星期三晚上7時可到北區運動場一起練習

升級   50%

該用戶從未簽到

原帖由 samwong 於 2011-8-26 12:52 發表

我是雙老跑手 , 年齡和跑齡都大, 逢星期三晚上7時可到北區運動場一起練習

太好了!我下周三來一起玩.請多關照.

我年紀大不能練interval了,但可以感受大家一起跑的愉快氣氛.

升級   67.95%

無聊

原帖由 GLrunner 於 2011-8-26 14:33 發表

太好了!我下周三來一起玩.請多關照.

我年紀大不能練interval了,但可以感受大家一起跑的愉快氣氛.
    歡迎歡迎! 下星期三晚見!

升級   0%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

有誰在雙魚河跑?見過幾次網t人跑

升級   67.95%

無聊

原帖由 little-fish 於 2011-8-29 10:54 發表
    有誰在雙魚河跑?見過幾次網t人跑
    我就好少跑雙魚河啊, 夏天太晒頂唔順,
    多數在粉嶺至上水單車徑跑, 或跑和合石, 蝴蝶山.

升級   0%

該用戶從未簽到

Hard sell 吓先!多謝!   Alfred 毅行籌款訊息各位師兄師姐,
    小弟新人下海,同公司同事去玩毅行,並沒有宏大理想,只望完成,請多多支持!0253 係我嗰隊! 我係B仔隊員呀!

https://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/opencms/_info_/join/registration/findATeam.jsp?__locale=zh_HK

升級   67.95%

無聊

原帖由 Alfred 於 2011-8-31 18:54 發表
    Hard sell 嚇先!多謝!   Alfred 毅行籌款訊息各位師兄師姐,
    小弟新人下海,同公司同事去玩毅行,並沒有宏大理想,只望完成,請多多支持!0253 係我嗰隊! 我係B仔隊員呀! " />" />

https: ...
    Alfred兄, 好耐冇見, 小弟今年都係第一次, 大家一齊加油啊!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

預祝北區的各位朋友仔中秋節快樂呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-9-10 14:42 發表
    預祝北區的各位朋友仔中秋節快樂呀!" />" />

Mill姐及各北區好友中秋假期快樂!

升級   50%

該用戶從未簽到

昨晚第3次參加練習,跑得很累,但跑完發覺身輕了,感覺超棒!

多謝Sam,你帶的區間訓練效果真好!

升級   67.95%

無聊

原帖由 GLrunner 於 2011-9-15 10:14 發表
    昨晚第3次參加練習,跑得很累,但跑完發覺身輕了,感覺超棒!

多謝Sam,你帶的區間訓練效果真好!
    我都要多謝Sam哥, 我昨晚狀態麻麻, 如果唔係最後2圈帶我跑, 我3組都跑唔晒.
    Stephen兄加油, 堅持練下去必定會進步的.

升級   100%

該用戶從未簽到

Hi, 北區跑友大家好!

小弟新來跑友,住粉嶺,早前見大家逄星期三晚,在上水運動場練 Interval 沖圈,
    本人很想跟大家學習速度,因我冇速度,只是死步頭均速,但最近不見有Post,是否停了???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samson 於 2011-9-27 17:48 發表

小弟新來跑友,住粉嶺,早前見大家逄星期三晚,在上水運動場練 Interval 沖圈,
    本人很想跟大家學習速度,因我冇速度,只是死步頭均速,但最近不見有Post,是否停了???

仍然繼續的,有時間過來一齊玩。

升級   67.95%

無聊

原帖由 Samson 於 2011-9-27 17:48 發表

歡迎呀, 我地逢星期三晚都有練的, update番先:
    今晚program, 2 x 1k連休8分, 2 x 2k連休16分
    歡迎各跑友加入

升級   100%

該用戶從未簽到

謝謝 馬王/stanwong c-hing,
    原來今晚有重要事不能來,真渴望跟你們一起練習,下星期三見。