香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 曲奇
打印 上一主題 下一主題

曲奇の跑步FuN享

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝哂 馬王、schnix、nc、平兄 & kcchu...
我會繼續努力...

schnix ctse:12/4玩唔玩?我唔知呀... 你打算參加?

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 cookie97 於 2009-3-8 21:37 發表
    8 Mar 2009 (Sun)
    第1次冒雨比賽,真是很寒冷,跑了幾K後才感到暖意...
    多得kopo兄的提點,小心奕奕地過了起跑時的障礙物...
    全程也與慢子ching差唔多的步速跑,記得在轉折點前跑在他前面...
    但掛著停低在第1個水 ...

Cookies 成績很好啊!恭喜恭喜!
    黎緊sub 45 絕冇問題!

升級   0%

該用戶從未簽到

曲奇師姐good 呀,睇黎好快就可以sub 45~~
    對腳仔仲有無痛? 小心護理對好朋友呀~~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

cookie成績唔錯喎! 加油!
    留意身體反應, 處理腳仔痛, 唔好心急跑傷, 前車可鑑.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-8 21:37 發表
    全程也與慢子ching差唔多的步速跑,記得在轉折點前跑在他前面...

曲奇 ctse,以您的進度神速,下次應不夠您跑了!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-9 14:03 發表
    cookie成績唔錯喎! 加油!
    留意身體反應, 處理腳仔痛, 唔好心急跑傷, 前車可鑑.

收到,叮叮噹ctse...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-9 16:10 發表

曲奇 ctse,以您的進度神速,下次應不夠您跑了!

希望下次能繼續貼住慢子ching你跑...哈..

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-9 07:58 發表
    多謝哂 馬王、schnix、nc、平兄 & kcchu...
    我會繼續努力...

schnix ctse:12/4玩唔玩?我唔知呀... 你打算參加?

cookie ctse: 我玩呀, 表格今日寄出

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-10 13:09 發表

cookie ctse: 我玩呀, 表格今日寄出  

schnix ctse 你果然很勤力呀..
    我考慮一下先,你要加油呀~~
    好似元朗區都有個比賽,你會參加嘛?..

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-10 16:35 發表

schnix ctse 你果然很勤力呀..
    我考慮一下先,你要加油呀~~
    好似元朗區都有個比賽,你會參加嘛?..

元朗好遠啊, 要諗諗先
    4月開始既比賽都要認真諗下參唔參加, 因為天氣開始熱+濕, 越跑越辛苦呀

升級   20.75%

該用戶從未簽到

個日第一次同ctse 見面,都未有時間吹水tim~~~
    ctse好利呀~~~加油加油,長跑長友~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-10 16:40 發表

元朗好遠啊, 要諗諗先
    4月開始既比賽都要認真諗下參唔參加, 因為天氣開始熱+濕, 越跑越辛苦呀

12號都係跑番沙田喎...
    我諗下之後是否每月1比賽先得..嘻~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-10 23:28 發表

個日第一次同ctse 見面,都未有時間吹水tim~~~
    ctse好利呀~~~加油加油,長跑長友~~~

山比ctse,希望下次與你碰面時會有機會傾下計啦...
    大家一齊加油呀~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-11 00:19 發表

12號都係跑番沙田喎...
    我諗下之後是否每月1比賽先得..嘻~~

5月都有個跑馬鞍山既比賽呀.. 嘻~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-11 00:44 發表

5月都有個跑馬鞍山既比賽呀.. 嘻~~

睇下有冇人一齊玩,再考慮跑唔跑這一個....
    不過佢地話這個比賽通常會冒雨進行...@@

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-11 12:03 發表

嘩ctse又進步喇, 將來應以sub40去突破自己呀!

sub 40絕對係奢望啦,希望能早日達成sub 45的目標啦...
    p.s. 瘋兄,你要小心雙腳呀..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

ctse . 跑得好快呀 ~~~
    下次一定SUB 45....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-3-11 13:41 發表
    ctse . 跑得好快呀 ~~~
    下次一定SUB 45....

我相信活活ctse都能sub 45,一齊加油...