香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-13 15:33 發表
我無事啦~ 今晚會黎~

cc好返就好啦,所以話跑步既人抵抗力強,咁你係咪跟catcat組長食一粒呀?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

那不來了
    廢事拉傷

其實很想來的......

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-13 16:29 發表
    那不來了
    廢事拉傷

堅堅快d好返,18/1 CCM加油呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-13 16:29 發表
    那不來了
    廢事拉傷

堅堅... 今日就好好休息啦...聽日就十下十下為 CCM 儲糧...

升級   100%

該用戶從未簽到

咩呀....
    kinkin又整親...?
    點解既.......................?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

冇事, 要跑,跑得的

可能昨晚太凍
    睡到一團
    左腳拉親少少

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩...今晚有成15人呀......

to kinkin:
    小問題就好啦....
    而家好多ching/ctse都整親or病呀.....
    今晚見啦~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

唔好意思, 今晚o黎唔到, 因為返到羅湖火車站都已經20:00,  唉....真係唔好意思.唯有等下次啦.
    btw, 今晚跑, 天氣稍凍, 頂得住冇?

升級   100%

該用戶從未簽到

20090114梅子林跑報告

昨晚梅子林個跑,食2粒梅既有隊長圍圍,batbat,wongwong,ccc ctse (4個c,哈哈),久休復出的龍龍及遲出發直追既拿拿,1粒梅則有cc,迪迪,tartar,bonbon,華華,前前(前進ching新名)及小妹.

睇番之前報名個list,唔知點解,本來話食2粒梅既前前轉左食一粒,而本來話食一粒梅既ccc ctse又伴著wongwong食2粒....而報左名既赤赤,suesue及kinkin又無黎....suesue已通知因遲左放工,kinkin則話自己"無事"喎.....真係令人擔心...

我地1粒梅既,上到梅子林無耐就見第一位帶頭衝落黎既隊友......你地估下係邊個.....答案係包住型仔頭巾既batbat呀 ~~之後隔左無耐,就見到圍圍隊長,龍龍,拍住好似一對公仔甘既既wongwong及ccc,之後就係拿拿......

而前前同龍龍就當然係勁人,佢地隱藏實力,學tartar話齋,佢地降尊處優甘陪同我地班"哩d"跑......
    全程12k左右,我從梅子林落山至尾段,同迪迪,tartar吹水吹到唔停口,猛講護膚及化妝d野,原來佢兩個都係同道中人,好有心得既.....哈哈....

回到運動場後,我地班女士,除左wongwong及ccc之外,個個都無沖涼,因為之前大家話d水唔熱,邊沖邊打冷戰........

餘慶又是到東姑亭宵夜,又係好似去飲甘款,最開心既就係圍圍,因為佢終於可以食恨左好耐既"補身羊腩煲",小妹見到佢未開煲蓋就不禁開心到偷笑起上來.....而華華同龍龍都好食得,拍住batbat食到最後一滴菜汁都"no"埋......埋單位位$34,真係好抵......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-14 09:41 發表
    餘慶又是到東姑亭宵夜,又係好似去飲甘款,最開心既就係圍圍,因為佢終於可以食恨左好耐既"補身羊腩煲",小妹見到佢未開煲蓋就不禁開心到偷笑起上來.....而華華同龍龍都好食得,拍住batbat食到最後一滴菜汁都"no"埋......埋單位位$34,真係好抵......

趁我唔響度果陣食0左......

升級   13.2%

該用戶從未簽到

謝謝好人圍圍林主, 在梅子林口等埋我一齊跑回去, 蜈駛我獨個兒包尾.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-14 09:46 發表

趁我唔響度果陣食0左......

ee想食咪下次再叫,咁抵食仲要叫煲大既先得呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2009-1-14 09:52 發表
    謝謝好人圍圍林主, 在梅子林口等埋我一齊跑回去, 蜈駛我獨個兒包尾.

我要多謝拿拿兄分享跑全馬既經驗先真。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-14 09:54 發表

哎呀~緊係啦~
    等我又黎報數先,尋晚又慢左hgjD103" />" />hj  經我細心分析可能係無d勁人傍住跑hgjD092" />" />hj所以慢左
    上斜:14'14"
    落斜:10'49"
    全程:76mins

你地好衰 ga~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-14 09:59 發表

真係好抵呀!下次叫大煲啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-14 09:59 發表

一言為定哦~~~ 我下星期唔食梅子都要食羊腩... hohoho...