香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-16 13:54 發表

嘩, 圍圍隊長你唔好咁講呀, 我相信唔係個跑手專登男扮女, 而係大會入資料的時候攪錯組別.  如果佢特登的話就會女裝打扮出來攞埋個獎啦, 你咁講人地會反面架.

不過你都可以試下喎.........可能work呢!!h ...

真係work?咁等我度度佢....點樣可以唔比人識穿先。

升級   100%

該用戶從未簽到

前幾日部腦入左 ICU, 變左啞人, 錯過左煲羊腩添
要等第3回召集

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-1-16 20:18 發表
前幾日部腦入左 ICU, 變左啞人, 錯過左煲羊腩添
要等第3回召集

因為小弟跑完18/1長課諗住休息2日,初步計劃星期三21/1再跑,唔知各位有咩意見呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-18 00:08 發表

咦~唔係等埋alfred咩?22號?

好啦...第三回就決定22/1啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

第三回召集 (2009.1.22 星期四)

集合地點:沙田運動場

出發時間:20:00
路線     :沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖  :
http://www.mapmyrun.com/route/hk/shatin/250858259106
全程     :全程約12K (梅子林路一段約為1.9K)

記錄時間:上斜-7'53  全程-51'38 (記錄保持者-sleung2002hk)

報名:跑手可於此貼留言或直接到沙田運動場集合出發,長跑網綠衣為記(如有的話)。

第三回特訓安排:
大家先於運動場集合,然後一齊慢跑到梅子林路口,等齊人再一齊衝上梅子林,到達閘口後再慢jog回到梅子林路口,等齊所有跑手後或再作小休後,然後一齊用各自極速跑回沙田運動場。
Cool Down + 沖身換衫後於21:45前完成訓練後往宵夜。

P.S. 如跑手想多吃一粒梅子(加強上斜訓練),可自行安排提早出發。

第三回參與跑手名單:
1)  大圍新跑手

2)  
3)  batigoal
4)  
5)  前進
6)  wongc
7)  全馬
8)   
9)   
10)
..............................

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-19 15:30 發表
第三回召集 (2009.1.22 星期四)

集合地點:沙田運動場
出發時間:20:00
路線     :沙田運動場 ---> 城門河雙橋 --->梅子林閘口 ---> 明星海鮮舫 --->沙田運動場
路線圖  :http://www.mapmyrun.com/route/hk/ ...

大圍兄,

小弟想報名參加!
未試過食梅子 ,想試下呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-1-19 15:33 發表

大圍兄,

小弟想報名參加!
未試過食梅子 ,想試下呢!

歡迎法蘭ching,咁星期四晚見。

升級   0%

該用戶從未簽到

好想食梅子..更想食羊腩煲...
但梅子死士傷0左... 行到來沙田羊腩煲已經凍晒....

為0左將來可以食更多梅子同埋羊腩..... 唯有等下次梅子大會...
當晚開始凍..大家小心唔好凍親丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-19 15:56 發表
好想食梅子..更想食羊腩煲...
但梅子死士傷0左... 行到來沙田羊腩煲已經凍晒....

為0左將來可以食更多梅子同埋羊腩..... 唯有等下次梅子大會...
當晚開始凍..大家小心唔好凍親丫...

哈哈...ee好好養傷啦,最多今次我地唔食住羊腩煲等埋妳下次先食。
話事話...妳無啦啦改咩梅子死士,一改名就受傷,幾斜...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

報名
    去投票呀

幾長先算長跑
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

大圍唔好覺得無聊呀
    其實很有意思的

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-19 17:34 發表

大圍兄,你唔好咁迷信啦∼死士者=忠心也∼∼

cc: 原來係咁解架....唔該使妳呀~ 咁妳做唔做梅子死士呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   13.2%

該用戶從未簽到

本週很忙, 來不到了, 里數可能只的3x  你地努力食梅子同羊腩啦.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

圍圍隊長, 我要過兩日睇下隻腳掂唔掂先.  雖然昨日無跟你地去超長課(因為時間唔啱), 其實我同CCC一早8am出發, 都跑左差唔多同一路線35K.  而家隻右腳踝好似傷傷地.  如果過兩日無事我就來啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-19 18:15 發表

kin,有無得投票邊個版主最”落”力?我第一個投你,你好勤力丫∼" />" />

x 2
    不過投票呢定野唔同練跑,太勤力未必好wor,一次過推出咁多投票,搞到我小小麻目唔係咁想投...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2009-1-19 19:00 發表
    本週很忙, 來不到了, 里數可能只的3x  你地努力食梅子同羊腩啦.

拿拿ching,里數呢樣野唔使咁緊張既,到呢個階段要練既都差唔多啦,到時用平時心去跑咁就冇問題啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-19 19:04 發表
    圍圍隊長, 我要過兩日睇下隻腳掂唔掂先.  雖然昨日無跟你地去超長課(因為時間唔啱), 其實我同CCC一早8am出發, 都跑左差唔多同一路線35K.  而家隻右腳踝好似傷傷地.  如果過兩日無事我就來啦.

兩位ctse果然勁勁呀 ,操完呢課超長課應該係時候開始減量,最緊要避免受傷呀,如果有傷既一定要養好傷再跑呀。