香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-22 14:17 發表

batbat: 我以為你冇事wor...回程仲可以跑到咁快...服咗你啦。

今日有d 痛...可能跑跑下又唔痛....睇情況啦...

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-22 14:08 發表

BatBat, 我都傷傷地, 咁我地天殘地缺 ...

好呀!又可以留力星期六跑鑊金既!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

夜探梅子羊腩煲......我看來今晚要飛梅去羊
    不上梅子林
    跑完不食飯便走

圍圍,有無帶我要的嘢

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-22 14:45 發表
    夜探梅子羊腩煲......我看來今晚要飛梅去羊
    不上梅子林
    跑完不食飯便走

圍圍,有無帶我要的嘢

冇呀...琴晚返到去太夜冇搵出來~

升級   0%

該用戶從未簽到

各位ching/ ctse,

唔 好意思,小弟今日黎唔到!
    我公司臨近新年,好多野做!
    所以今日要係公司OT!
    唯有下次再探梅子!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-1-22 15:10 發表

唔 好意思,小弟今日黎唔到" />" />!
    我公司臨近新年,好多野做!" />" />
    所以今日要係公司OT!" />" />
    唯有下次再探梅子!" />" />

法蘭兄,工作要緊...下次有機會再一齊跑過。

升級   100%

開心

雪櫃壞了
    今晚要搬雪櫃
    年尾沒雪櫃不成

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-22 16:43 發表

雪櫃壞了
    今晚要搬雪櫃
    年尾沒雪櫃不成

??

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-22 16:50 發表

??

今晚是要搬雪櫃

其實是好眼訓
    晚晚都夜訓
    所以不來跑

升級   40.67%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-22 14:18 發表

ok...希望全馬兄來到啦。

我黎架, 不過要諗下去運動場定去梅子路口
    想問下沙田運動場要唔要帶鎖?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-1-22 17:16 發表

我黎架, 不過要諗下去運動場定去梅子路口
    想問下沙田運動場要唔要帶鎖?

係入口轉右辦事處借locker key,自己再帶個鎖安全d~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-1-22 17:10 發表

今晚是要搬雪櫃

其實是好眼訓
    晚晚都夜訓
    所以不來跑

堅堅你休息下啦....雪櫃都唔好搬住~

升級   22.63%

該用戶從未簽到

I'm new. Hope to join u all next time. but how fast u guys ?

升級   40.67%

該用戶從未簽到

原帖由 arsenal_fans 於 2009-1-22 23:20 發表
    I'm new. Hope to join u all next time. but how fast u guys ?

我唔快o既, 其他人就...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 arsenal_fans 於 2009-1-22 23:20 發表

arsenal_fans ching/ctse, 快有跑快跑, 慢有慢跑啦!  我剛剛同幾位ching跑完返來, 佢地個個都勁人, 但都陪我呢D初哥慢跑. 邊跑邊吹水, 幾爽架!!  平時多人D就會有唔同速度的小group一齊跑.  而且呢條路一直去一直返, 應該唔會蕩失.  如果你有時間, 仲有美味的羊腩煲宵夜, 下次一於來啦.  <廣告時間完畢>

各位ching, 多謝今晚陪在下漫遊城門河.  近來風聲比較緊, 下次再同各位宵夜啦!

升級   40.67%

該用戶從未簽到

今晚跑得好舒服呀! 由於其他人都有傷在身, 咁我就可以跟到主群喇!
    一路跑一路吹下水, 強身健體, 補中益氣, 再加一劑梅子羊腩煲, 正!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-1-23 00:01 發表
    今晚跑得好舒服呀! 由於其他人都有傷在身, 咁我就可以跟到主群喇!
    一路跑一路吹下水, 強身健體, 補中益氣, 再加一劑梅子羊腩煲, 正!" />" />

全馬兄真係識講笑...要ching剎住車來就我真係唔好意思先真。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-22 23:56 發表

arsenal_fans ching/ctse, 快有跑快跑, 慢有慢跑啦!  我剛剛同幾位ching跑完返來, 佢地個個都勁人, 但都陪我呢D初哥慢跑. 邊跑邊吹水, 幾爽架!!  平時多人D就會有唔同速度的小group一齊跑.  而且呢條路一直去一直 ...

wongc ctse咁hard sell,梗係見到今晚得返咁少人唔夠熱鬧呢?
    雖然今晚以我記憶應該係最少人既一次,但係可以成group人用同一個速度來跑感覺反而唔錯。