香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

菲菲跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-10-21 11:04 發表
全程大部份游蛙式, 因為試過游咗一陣自由式, 發覺自己好似打橫游緊咁 , 望唔清方向
海面好大浪, 我保持hea速, 好在啱啱好在限時內完成, 約1hr27mins
雖然慢啲, 但完成到都好開 ...

菲菲 ~~~~挑戰游2.4K 小D 氣力都吾掂AR   
你指定時間內游完己好勁 ~~
出年一齊再玩過

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-10-21 11:04 發表
    全程大部份游蛙式, 因為試過游咗一陣自由式, 發覺自己好似打橫游緊咁 , 望唔清方向
    海面好大浪, 我保持hea速, 好在啱啱好在限時內完成, 約1hr27mins
    雖然慢啲, 但完成到都好開 ...

菲菲, 嘩!好犀利ar, 恭喜! , 出年再創佳績,

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝tartar and 活活,
    我下年會努力加油啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-10-21 13:53 發表

好犀利 x 2

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-10-21 13:53 發表 菲菲, 嘩!好犀利ar, 恭喜! , 出年再創佳績,
    X 3

升級   100%

該用戶從未簽到

x 4~~
    岩岩入黎想八下你個日游成點....

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝圍圍, 13兄同catcat呀~~~
    而家游完渡海泳都無操水, 轉心跑步迎接賽季

升級   0%

該用戶從未簽到

23-Oct (Fri) 長課: 獨走青公

荃灣公園 <=> 青龍頭
    珀麗灣=>深井7仔        去程 44'04"50
    7仔<=>青龍頭        22'46"53
    珀麗灣<=深井7仔        回程 43'11"19
    total: 1hr50'02
    約16k

第一次獨自走青公, 唔知有冇應錯8k位置, 一到青龍頭回旋處就回頭, hea跑吓感覺良好, 係最後1-2k時身體狀況唔得, 個胃好痛, 想快少少都唔得添, 不過自己咁少走長課來講, 走得晒中間唔使停都算滿意

升級   0%

該用戶從未簽到

25-Oct (Sun) 珀麗灣輕鬆跑

家門口->消防局->碼頭->消防局        15'33"73
    神腿6式       
    消防局->碼頭->消防局->家門口        15'19"88
    Total: 30'53"61        約4.x k

升級   0%

該用戶從未簽到

26-Oct (Mon) 斧山道運動場

熱身5大圈
    神腿3式 x 2set

目標
    慢400m快800m x 4set x 2組 @ 4:05
    4'01"71/4'00"41/4'01"16/3'57"47
    4'00"02/3'58"61/3'58"08/3'53"63

時間比上星期快咗少少, 中間的休息亦短咗啲, 感覺良好

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-10-27 14:20 發表
    荃灣公園  青龍頭
    珀麗灣=>深井7仔        去程 44'04"50
    7仔青龍頭        22'46"53
    ........
    第一次獨自走青公, 唔知有冇應錯8k位置, 一到青龍頭回旋處就回頭, hea跑

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

[quote]原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-10-27 14:24 發表
    熱身5大圈
    神腿3式 x 2set

目標
    4'01"71/4'00"41/4'01"16/3'57"47
    4'00"02/3'58"61/3'58"08/3'53"63

時間比上星期快

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲~~~離聯合國比賽還有1個月 .... 加油ar

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 Tarry 於 21-10-2009 13:53 發表

好犀利阿, 恭喜晒。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-10-27 14:20 發表
    荃灣公園  青龍頭
    珀麗灣=>深井7仔        去程 44'04"50
    7仔青龍頭        22'46"53
    珀麗灣

金瓜4號, 好犀利ar, 我一定連妳既車尾燈都睇唔到, 多謝妳教識我用accumulate, 我e+識用la, uniecf可唔可以響終點等埋我ar,
    加油~~~~~~hgj091" />" />hj

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Amazingly fast -  Sue Ching has a strong competitor lah

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-10-30 13:56 發表

Amazingly fast -  Sue Ching has a strong competitor lah

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

blurmax兄多謝鼓勵, 但我有排都未追到sue兄
    不過我都會努力, 開頭望到下背影都好啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-10-30 13:45 發表

金瓜4號, 好犀利ar, 我一定連妳既車尾燈都睇唔到, 多謝妳教識我用accumulate, 我e+識用la, uniecf可唔可以響終點等埋我ar,
    加油~~~~~~hgj091" />" />" />" />hj  

金瓜1號, 你唔好笑我啦, 你跑青公多過我又長過我....
    unicef唔只終點一齊等, 有冇諗住一齊去啫?
    我响青衣坐頭班地鐡呀

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩, 無update几日個blog咁熱鬧
    仲要多謝cc, 活活, jogging cat, 仲有叮叮噹呀
    但叮叮噹你啲post又食晒字呢