香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

邪神霸腿傳功大會<3>

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

最新分組名單:

A組B組C組D組
cookie大圍新跑手KinAlex
ee_tpkleft3piyragOscar
cc711法蘭kcchu
赤子batigoalbeginnerandrewAllanccl
Emma-R-駿駿駿長毛
kandis上水馬王TNTwadee
IriswaynekkwaimakPiccolo
Esther比因kf1977Terry Sze
schnix坑口公牛kwoksiupeter6565652003
oh-manBMC李奧Fat-B
快活人SuperMTColinWESTBIG
apfelboyboyhoho2505Alfred
YSKSteve量子泡沫
miller超人阿四saki
swyyeung

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟大腿有d傷,可能要做傷兵,今晚睇下點...

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知好彩定唔好彩..
我係舊生...   不用被邪神加料招待

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-20 13:07 發表

難得你第一次落黎,當然要俾面啦......

不如加料熱情招待新生都好喎........哈哈

恭喜晒各位新生, 你地今晚有褔啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag 於 2009-3-20 09:41 發表
駿駿駿,我地一日係c組,一世都係c組。

非常辛苦組......hahahaha

A係辛苦組
B係好辛苦組
C係非常辛苦組
D係勁辛苦組

變態 !!....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 kcchu 於 2009-3-20 14:48 發表

恭喜晒各位新生, 你地今晚有褔啦 " />" />

新生的定義是不是指之前只出朗過兩次或以下傳工大會的 ching/ctse????
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-3-20 15:11 發表

新生的定義是不是指之前只出朗過兩次或以下傳工大會的 ching/ctse???? " />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   61.95%

該用戶從未簽到

邪神 ching 及各ching ctze
    原本想同大家落黎练跑,但世界难捞呀!
    真抱歉,依家仲系公司!
    上星期病,今日要做野。唯又自已跑啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

報告 :
    今晚剛訓練完回到家.
    大小俾的反應良好,沒上兩次甘.
    可能開始身體習慣e種訓練,及大俾的眠肌肉開始強化.
    ps: 沒到的ching/ctse 沒以為我地操得輕鬆佐....

升級   100%

該用戶從未簽到

今晚操少左..........個胃, 無去食飯, 下次補操
    暫時未有反應

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-21 00:48 發表
    報告 :
    今晚剛訓練完回到家.
    大小俾的反應良好,沒上兩次甘.
    可能開始身體習慣e種訓練,及大俾的眠肌肉開始強化.
    ps: 沒到的ching/ctse 沒以為我地操得輕鬆佐....

我既感覺都比上兩次好左, 係條腰尺尺地..同埋今次鴨仔行點都死完一整set, 叫做比上次好左

P.S. 希望邪神兄下次記得我叫kcchu

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟今晚做左傷兵,跟唔到幾多,不過都記得做過d乜,過幾日會自己執番劑

多謝邪神及米拿兄今晚的分享,小弟袋左好多錢!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

今晚操少過上個WEEK 好多, 因為星期2-4都有自己做練腰腹既動作, 練到今日感覺好刺痛, 只做得幾下已經唔掂啦.
    亦好多謝你今日比我既意見, 我明白以我對腳既情況, 要慢慢加強度, 但唔知要點做, 我唔會再衝400架啦, 會按你既提議去練. 謝謝!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日所操的量少左,大脾暫時冇乜野....
    多謝邪神及米拿兄在食飯時的分享....
    之後會聽邪神兄講閒時練多d踢腿3式,練鬆d髖關節...

升級   97%

該用戶從未簽到

報告邪神ching,
    小弟今晚回家發現身體沒前两次咁痛,發現原因可能有三個:
    1) 小弟今次"揸流灘."........(又唔係噃,小弟自問每SET動作都好認真!)
    2)邪神CHING今次大發慈悲,善待我們.......(又唔似吖,訓練量都唔少喎..只係我個人覺得)
    3)小弟經邪神CHING訓練三課後,功力提升至易筋經黑级階段,己經進入超凡入聖境界......
       (可能小弟真係咁有資質,遲d給人發現,然後代表國家/香港隊,跟住成咗名,有名就好似方X申咁,入埋娛樂圈,溝埋鄧X欣,出唱片,開演唱會, 拍戲,拍廣告.......呵呵呵....今次發達啦....正呀)
    (以上纯屬搞笑,請勿見怪,其實今次的而且確身體無之前两次咁痛,只係patpat位同大脾有D "冤",不過唔知過一兩曰後會有乜反應呢)
    最後,梗係一定一定要多謝邪神師兄的無私奉獻,百忙之中抽時間來指導我們,謝謝

升級   100%

該用戶從未簽到