香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙團 - 27.06.2009 將軍約跑(8:am; tko 運動場)

關閉 [複製鏈接]

升級   20.75%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 angkso 於 2009-3-23 09:46 發表
JC兄,請問29號是否報了吐露港10K?有興趣一起去嗎?

Uncle, 我報左呀, 應該火仔都係, 咁你知唔知點搭車, 因為我未去過~

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

JC兄,我會揸車去,火仔會由油麻地出發。他教我拍車在廣福邨(我識路),然後行過去。但我跑完要馬上番鰂魚涌做崇拜。請約時間,地點會合。或pm我。
    原帖由 jc8866 於 2009-3-23 16:37 發表 Uncle, 我報左呀, 應該火仔都係, 咁你知唔知點搭車, 因為我未去過~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-3-23 16:26 發表

emma 話你瘦身計劃見效wor,分享來聽下,等小妹偷下師呀~~~hgjD141" />" />hj

去邪神到law, 包你快修身, 星期6跑逍遙跑, 日去慢jog, 星期3又跑

我都無特別節食,只是晚上食少左dd野,多菜, 有時食香蕉
    午飯後分多餐食餅乾, 唔食糖,
    近期無飲coffee law,
    食少左零食, 零食只有餅乾, 香蕉當零食

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-3-23 18:01 發表

去邪神到law, 包你快修身, 星期6跑逍遙跑, 日去慢jog, 星期3又跑

食少左零食, 零食只有餅乾, 香 ...

加油呀!
    我覺得跑左一排,就唔多想食零食,因為唔想前功盡廢。(雖然我仲係好鍾意食炒公仔面,但都忍口食少左,獨獨係戒唔到奶荼癮)

我今個星期應該可以上邪神的課,睇下有幾甘先....

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 124# 的帖子

駿駿~
    有無做埋gym呀?
    瘦身方程式=控制飲食+帶氧運動+重訓~

升級   0%

該用戶從未簽到

我反而而家日日都飲 coffee... 但只飲齋啡(走糖走奶)....
    無咖啡飲果日飲番可樂, 但我只飲 coke light.. 因為普通果 d 太甜 (但佢話自己0 caleories.. 但我唔知係未真...)

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 127# 的帖子

我依家都開始食返宵夜~
    飲返可樂,食公仔麵啦~

升級   94.3%

該用戶從未簽到

回復 123# 的帖子

我都報左,可唔可以join 埋你地?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

Of course, let's discuss how we meet tomorrow.
    原帖由 harryyim 於 2009-3-23 20:10 發表 我都報左,可唔可以join 埋你地?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-3-23 20:50 發表

嘩~~火仔...再咁落去....你就係名副其實ge包仔喎~??

暫時都仲未六神合體
    不過仲唔開始跑返步就好難講

升級   78.4%

該用戶從未簽到

一定得啦,一星期跑四日加上控制飲食,想唔 Fit 都難!我都要學吓先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-3-23 18:34 發表
    駿駿~
    有無做埋gym呀?
    瘦身方程式=控制飲食+帶氧運動+重訓~

火仔

我已經無時間做gym,上星期去mega box都只是拉筋,
    因為我做gym要做數量,好多時悶到爆

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 18:35 發表

我反而而家日日都飲 coffee... 但只飲齋啡(走糖走奶)....hgjD115" />" />hj
    無咖啡飲果日飲番可樂, 但我只飲 coke light.. 因為普通果 d 太甜 (但佢話自己0 caleories.. 但我唔知係未真...hgj059" />" />hj)

ee,我飲左coffee好多年,i love enjoy coffee,長期睡眠不足要用來提神tim,上晒引,
    雖說飲左會瘦d,但飲coffee會利尿,唔飲好似白粉癮敢.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-3-23 22:49 發表

ee,我飲左coffee好多年,i love enjoy coffee,長期睡眠不足要用來提神tim,上晒引,
    雖說飲左會瘦d,但飲coffee會利尿,唔飲好似白粉癮敢.

你係飲即溶定係自己磨豆? 我想玩飲豆... 但好似好大投資...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 23:11 發表

你係飲即溶定係自己磨豆? 我想玩飲豆... 但好似好大投資... " />" />

飲豆果D,得閒可吹下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-3-23 23:41 發表

飲豆果D,得閒可吹下

我只係0岩0岩開始去嘗試去學呢樣野..好多野都唔識...要你多多指教就真

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-3-23 22:43 發表

火仔

我已經無時間做gym,上星期去mega box都只是拉筋,
    因為我做gym要做數量,好多時悶到爆

點解?