香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林暫停 - (17/6 星期三改於沙田運動場自由練習)

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

阿街坊D時間都好平均喎, 我好多時都做唔到均速, 時快時慢.  下次無論如何都跟你地衝下先.

我昨晚hea到10點先落街跑, 一落街就開始落大雨.  都無去晒草, 去左樓下公園跑.  不過咁鬼大雨, 公園一個人都無, 跑左兩圈有D驚 (可能人地見到我仲驚, 夜麻麻咁大雨係到跑, 仲要著件紅衫! ).  於是改變計畫跑上地鐡站練斜路, 跑上行落, 跑左兩轉就收工.......草草了事, 愈來愈懶.

升級   81%

該用戶從未簽到

大圍兄,我相信呢個唔係你o既tempo pace… tempo pace應該係你維持到一個鐘就想死o既速度…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 2009-5-28 15:18 發表

大圍兄,我相信呢個唔係你o既tempo pace… tempo pace應該係你維持到一個鐘就想死o既速度…

miller兄:
多謝你提點呀,2'10~2'15呢個速度係set比街坊鄭ching跑架。
我自己跑應該會用1'45~1'50(其實都係試唔知啱唔啱我)一圈然後慢慢加上去咁跑,不過呢晚因為橫隔膜痛唔舒服,最後冇跑到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-5-28 10:34 發表
阿街坊D時間都好平均喎, 我好多時都做唔到均速, 時快時慢.  下次無論如何都跟你地衝下先.

我昨晚hea到10點先落街跑, 一落街就開始落大雨.  都無去晒草, 去左樓下公園跑.  不過咁鬼大雨, 公園一個人都無, 跑左兩圈 ...

wongc ctse:
咁都叫做懶.....比著我咁夜仲落大雨一定唔會出街跑。
呢輪見妳都好似操得幾急,睇來個黃昏10K妳應該好有決心,到時我都會過去同妳打氣.....繼續努力~

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-28 17:42 發表

wongc ctse:
咁都叫做懶.....比著我咁夜仲落大雨一定唔會出街跑。
呢輪見妳都好似操得幾急,睇來個黃昏10K妳應該好有決心,到時我都會過去同妳打氣.....繼續努力~

急乜鬼呀, 一星期先跑一次, 到時我都係hea跑, 跑唔死當羸果隻.......

點解你最終都唔報呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-5-28 23:08 發表

急乜鬼呀, 一星期先跑一次, 到時我都係hea跑, 跑唔死當羸果隻.......

點解你最終都唔報呢?

我報左中興盃呀,兩個都係跑同一條賽道,咁中興盃有多d時間操希望跑好D麻。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-28 23:17 發表

我報左中興盃呀,兩個都係跑同一條賽道,咁中興盃有多d時間操希望跑好D麻。

我就唔報中興啦.  呢個黃昏跑, 愈跑氣溫就愈降, 但中興就朝早起步, 愈跑愈熱呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-5-28 23:21 發表

我就唔報中興啦.  呢個黃昏跑, 愈跑氣溫就愈降, 但中興就朝早起步, 愈跑愈熱呀.

上年我跑左黃昏賽冇跑中興,今年咪調轉玩下,而且中興盃多獎呀,跑盡佢搏下偷雞~
聽晚妳同街坊鄭都去港島約跑wor,本來我都想去,但係星期六要操山,星期日又要玩比,所以都係要留力去唔到,妳地比心機跑呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

大圍
當晚我都是懶左小小,我應該跑到20個圈,但跑了15個圈便停,要克服自已的惰性才可以進步,多謝米拿師兄資料.跟你們跑步後獲益良多,謝謝.

升級   0%

該用戶從未簽到

諗住12/7想搞約跑,大家去比d意見啦~
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5170&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

呢個星期因為小弟過度操勞所以要暫停一次,下星期三10/6重新上路。
有興趣一齊跑請用人工智能系統報名。

6.10 夜探梅子林跑手
1. 大圍新跑手  
2.   
3.  
4.  
5.  

另外明晚8:00小弟將於沙田運動場作節奏跑練習,有興趣既朋友可以一齊玩。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

下星期三?  大多數都唔得啦........

要過多一個星期先放監.   圍圍, 你等我呀!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-6-4 10:27 發表
下星期三?  大多數都唔得啦........ f" />" />hjgh

要過多一個星期先放監." />" />   圍圍, 你等我呀!!!!!! " />" />

仔女考試 = 家長坐監
放心...點都等埋妳~

升級   100%

該用戶從未簽到

呢個星期因為小弟過度操勞所以要暫停一次,下星期三10/6重新上路。

1. 大圍新跑手  
2. 街坊鄭
3.  
4.  
5.  

另外明晚8:00小弟將於沙田運動場作節奏跑練習,有興趣既朋友可以一齊玩。

升級   100%

該用戶從未簽到

大圍:我要交人今晚唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-6-4 11:12 發表
大圍:我要交人今晚唔到

街坊鄭: 明白...你都唔好咁搏,比對腳休息下星期六仲要跑長課,長跑長有~

升級   50.45%

該用戶從未簽到

1. 大圍新跑手  
2. 街坊鄭
3. Daniel
4.  
5.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Daniel 於 2009-6-4 12:25 發表

1. 大圍新跑手  
2. 街坊鄭
3. Daniel
4.  
5.

街坊鄭 / Daniel兄:
兩位跑完666個長課都好似有少少傷,我諗今晚都係唔好跑梅子林住啦。
如果冇落雨我自已會去沙田運動場跑圈,啱就一齊啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-10 10:58 發表

兩位跑完666個長課都好似有少少傷,我諗今晚都係唔好跑梅子林住啦。
如果冇落雨我自已會去沙田運動場跑圈,

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-6-10 11:53 發表
[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-10 10:58 發表

登錄/註冊後可看大圖

如果冇落雨我 ...

大圍k 好提議