香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

隨心跑步的回憶

升級   0%

該用戶從未簽到

嘻嘻 ~~ 你應該會鍾意讀的 ~~
另外點解我會估到 ? 因為我覺得你會係一個哲學家囉 ~~

不如到你估丫 ~ 今次難度高d ~~ 你估下我報左樹仁既咩丫 ? ( 如果之前我講左俾你知既就 ... 冇野喇 ~~ )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 22:05 發表
黃昏慢跑了將軍澳大圈 x2,里數為 8.5K x2 = 17K 。

1st lap:57 " 30
2nd lap:51 " 30

total time:1 ' 49 " 00

今期你又玩追返d里數啊?

連埋今日,你都有50公里啦,今個再加2次澳景路大概14公里,
即係話,你今個月跑多兩次"黃昏慢跑了將軍澳大圈 x2",就差不多夠100公里啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-19 22:42 發表

連埋今日,你都有50公里啦,今個再加2次澳景路大概14公里,
即係話,你今個月跑多兩次"黃昏慢跑了將軍澳大圈 x2",就差不多夠100公里啦

俾火仔感染左囉 搞到我咁

睇下先 ~~ 之前 35K 加今日 17K = 52K ~~

突然間想追火仔或者wing姐既里數添! 哈哈不過係狂想曲je,講笑講笑 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 22:47 發表

突然間想追火仔或者wing姐既里數添! 哈哈不過係狂想曲je,講笑講笑 ~~

要追既話,今個月搵個Realistic d 既 target追啦.

我宜家跑左大概65公里,仲有10日,一係追住我先啦.
[本月目標,仍然保持係輕鬆既100公里]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-19 23:17 發表

要追既話,今個月搵個Realistic d 既 target追啦.

我宜家跑左大概65公里,仲有10日,一係追住我先啦.
[本月目標,仍然保持係輕鬆既100公里]

好!我要追到你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 23:21 發表

好!我要追到你

幣,唔通我要因為要保住個位,
又要學陸嬸咁,做"晨操之星"......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-19 23:25 發表

幣,唔通我要因為要保住個位,
又要學陸嬸咁,做"晨操之星"......

咁呢個會係咩寶座呀 ~~ 聽落好吸引!

嘻嘻,未天光就要起身,難度真係好高!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 23:29 發表

咁呢個會係咩寶座呀 ~~ 聽落好吸引!

嘻嘻,未天光就要起身,難度真係好高!

WELCOME THE CHAMPION OF......

"HEA跑之皇.....THE KING OF THE HEA RUNNING"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-19 23:32 發表

WELCOME THE CHAMPION OF......

"HEA跑之皇.....THE KING OF THE HEA RUNNING"  

原帖由 火仔11 於 2009-7-19 00:51 發表

hea下hea下好快跑完ga~

咁 ... 火仔應該贏硬喇 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 23:37 發表

咁 ... 火仔應該贏硬喇 ~~

火將軍佢係高級組,

我係初級組,

跟本就唔同LEVEL,
各有各玩啦......

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 22:25 發表

嘻嘻 ~~ 你應該會鍾意讀的 ~~
    另外點解我會估到 ? 因為我覺得你會係一個哲學家囉 ~~

不如到你估丫 ~ 今次難度高d ~~ 你估下我報左樹仁既咩丫 ? ( 如果之前我講左俾你知既就 ... 冇野喇 ~~ )

咁睇得起我....
    記得當日報了後再過幾天回想返真係好似發咗場夢咁....
    彷彿就似夢境與現實重疊....且隨時醞釀衝突
    可能當時太過嚮往 以及有好多野要惡補
    不過目前為止一切言之尚早~
    p.s. 你係咪報了同社會科學相關ge 科目呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-19 23:45 發表

火將軍佢係高級組,

我係初級組,

跟本就唔同LEVEL,
    各有各玩啦......

咁我玩小朋友組!由於在冇對手的情況下,我自動成為呢組既 hea 跑之皇嘻嘻 ~~

升級   0%

擦汗

原帖由 迪迪仔 於 2009-7-19 22:42 發表

追里數遊戲我就玩唔起....
    怕弄傷~
    以前每逄劇增里數就受傷@@

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-7-19 23:47 發表

p.s. 你係咪報了同社會科學相關ge 科目呢?

係咪我講過丫,點解你會估中既 ? 繼續估丫,而家剩番3個choices:輔導心理、心理、社會學。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-7-19 23:47 發表

咁睇得起我....
    記得當日報了後再過幾天回想返真係好似發場夢咁...." />" />
    彷彿就似夢境與現實重疊....且隨時醞釀衝突
    可能當時太過嚮往 以及有好多野要惡補
    不過目前為止一切言之尚早~

我都係 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-7-19 23:50 發表

追里數遊戲我就玩唔起....
    怕弄傷~" />" />
    以前每逄劇增里數就受傷@@

所以我只會慢跑 (其實根本快唔到)

升級   0%

擦汗

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 23:53 發表

係咪我講過丫,點解你會估中既 ? 繼續估丫,而家剩番3個choices:輔導心理、心理、社會學。

唔知係咪上次行山時聽過你講...
    我果時仲係諗緊讀engineering~
    (當我追溯返點解會選呢樣時 就意識到自己原本ge 興趣並唔係咁
    事實上我最初諗起果時對學習無甚興趣 為咗以後有野好讀而這樣打算)
    後來認識到哲學先有向呢方面發展ge 念頭(但日子並唔長 從f.7 初期開始)
    不過此舉並非即興 jupas 選科時亦有放到(當時並未知呢科被人當係"超級水泡科" )
    當日去報果時都諗咗好耐.....不過係諗緊有咩要諗(擔心)

你係咪選輔導心理學?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-7-19 22:47 發表

俾火仔感染左囉 搞到我咁

睇下先 ~~ 之前 35K 加今日 17K = 52K ~~

截至7月19日: Wing嬸共跑131.04K, 火叔叔共跑130.7K

車仔想點追法?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-7-20 00:19 發表

截至7月19日: Wing嬸共跑131.04K, 火叔叔共跑130.7K

車仔想點追法?

女仔之家,要含蓄D,
    係公眾地方問人地點樣追佢,會嚇親人架......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-7-20 00:14 發表

唔知係咪上次行山時聽過你講...
    我果時仲係諗緊讀engineering~
    (當我追溯返點解會選呢樣時 就意識到自己原本ge 興趣並唔係咁
    事實上我最初諗起果時對學習無甚興趣 為以後有野好讀而這樣打算)
    後來認識到哲學先有向呢方面發展ge 念頭(但日子並唔長 從f.7 初期開始)
    不過此舉並非即興 jupas 選科時亦有放到(當時並未知呢科被人當係"超級水泡科" )
    當日去報果時都諗好耐.....不過係諗緊有咩要諗(擔心)

你係咪選輔導心理學?

咁應該係你自己估中「社會科學」喇 ~ 因為上次行山時我都未諗過會讀樹仁 ~~

我之前一直也是擺engine在前,而家反而覺得當時好無謂同埋覺得而家好好彩,
    因為原來我根本唔鍾意讀engine!而之前揀係因為engine較水泡 ~~
    好彩而家搵到一樣較engine有多d興趣的 ~~
    所以話塞翁失馬,焉知非福!

哈哈,其實我一直覺得你有一種哲學思想ga,可能你唔覺,但呢樣係真既!

到開估時間喇 ~~ 我在填樹仁form時,係有諗過讀唔讀輔心好呢 ~~ 不過好快就決定左揀社會學了 ~~