香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

隨心跑步的回憶

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

車兄,幾時入屯門搵埋抄神仔同屈老大一齊跑下山?

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

回復 602# 的帖子

唉....我呢排咳緊.....又是潛水的時候.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-5-3 00:38 發表
    車兄,幾時入屯門搵埋抄神仔同屈老大一齊跑下山?

嘻嘻,小弟太耐沒有update這兒了 ~
    屯門始終較遠,若小弟有空會來來的 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

4-5月練跑

太耐沒有update,寫番先 ~~

11/4 畢架山10K - 沒有計時 (嘻嘻,好好玩丫)

14/4 星期三晚澳景路訓練9.3K - 51 ' 28 "

17/4 坑口至布袋澳村來回+將軍澳大圈30.5K
    時間:
    至布袋澳村 - 56 ' 35 "
    至回坑口 - 58 ' 58 " ( 1 : 55 ' 34 " )
    跑將軍澳大圈至完成全程 - 1 : 06 ' 07 " ( 3 : 01 ' 41 " )

24/4 坑口 → 寶達 → 澳景路 → 坑口 → 將軍澳大圈至坑口 26K
    時間:
    至回坑口 - 1 : 25 ' 33 "
    跑將軍澳大圈至完成全程 - 58 ' 51 " ( 2 : 24 ' 25 " )

4/5 將軍澳大圈 8.5K - 43 ' 19 "

8/5 將軍澳大圈 8.5K - 42 ' 20 "

11/5 將軍澳大圈 8.5K - 46 ' 16 "

稍後會到東營跑全馬,希望能順利完成全程。

升級   99.67%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

回復 605# 的帖子

原來秘密練兵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-5-11 21:35 發表
    太耐沒有update,寫番先 ~~

11/4 畢架山10K - 沒有計時 (嘻嘻,好好玩丫)

14/4 星期三晚澳景路訓練9.3K - 51 ' 28 "

17/4 坑口至布袋澳村來回+將軍澳大圈30.5K
    時間:
    至布袋澳村 - 56 ' 35 "
    至回坑口 ...

祝你東營成功!加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 606# 的帖子

嘻嘻唔係秘密丫... 係懶...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-5-11 23:35 發表

祝你東營成功!加油呀

多謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

車主席~ 東營加油呀~ 好好享受個氣氛 + 旅程愉快~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

呢次東營之旅好好玩,不過如果要寫的話...太多了,所以...一切從簡。

15/5

黃河口國際馬拉松 - 42.195K
    個人計時 - 4 : 02 ' 32 "

岩岩考完試的第二日就要上機,故呢排都一直沒有時間練,純粹當係去下旅行咁。
    所以,去到後半程,爆晒,要捱捱捱捱捱番來。

另小弟決定,要好好休養一排,故呢排,暫不跑了。
    下賽季見!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-5-19 18:36 發表
    呢次東營之旅好好玩,不過如果要寫的話...太多了,所以...一切從簡。

15/5

岩岩考完試的第二日就要上機,故呢排都一直沒有時間練,純粹當係去下旅行 ...

勁喎!冇嘜練都跑到個唔錯時間!
    休息過後再努力過啦!加油

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-5-19 18:36 發表

15/5

岩岩考完試的第二日就要上機,故呢排都一直沒有時間練,純粹當係去下旅行 ...

完全不收貨 ....我地TKO要重新訓練過你 ...快D過來重新吸毒 .....校長會過雙倍份量過你....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-5-20 12:48 發表

完全不收貨 ....我地TKO要重新訓練過你 ...快D過來重新吸毒 .....校長會過雙倍份量過你....

嘻嘻...請stephen同埋校長高抬貴手丫...小弟...腳痛...趾甲黑左...唔想跑住...嘩...雙倍份量...死梗喇......

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好丫..........X1000

升級   20.65%

該用戶從未簽到

15/5

恭喜恭喜!

最緊要好玩!

升級   0%

該用戶從未簽到

之前停左一排沒跑,現在我重拾跑步,但...應需要一段時間才可重上正軌。自己要同自己講加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

此post清除bug

升級   0%

該用戶從未簽到

此post清除bug