香港長跑網  - 長跑長友

樓主: peteruno
打印 上一主題 下一主題

白頭佬跑山 『逸』 記

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

白師兄刻苦的訓練實在令人佩服同汗顏.
    更難想像, 一個有家室的全馬跑手, 要付上如此多時間, 精神, 體力......去預備九個月.
    太太唔反對已經表示她支持師兄為理想而努力, 當然她能夠出現於終點上迎接你平安凱旋而歸, 更是令人感動. 太太未必知道她的出現對你原本咁重要.

全力以赴, 全馬達標, 以你為榮!

升級   58.95%

該用戶從未簽到

人生就是長跑、我門一起腦力完成每一個目標吧、哈哈哈多謝分响每一段路

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-3 18:10 發表

白師兄刻苦的訓練實在令人佩服同汗顏.
    更難想像, 一個有家室的全馬跑手, 要付上如此多時間, 精神, 體力......去預備九個月.
    太太唔反對已經表示她支持師兄為理想而努力, 當然她能夠出現於終點上迎接你平安凱旋 ...

前二年曾出動獎金都冇人肯來終點等我.白師兄真係幸福.
    叮叮噹講來好,"太太未必知道她的出現對你原本咁重要"
    尤其是對於一個捱完全馬返來既人..

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-2-4 00:05 發表

前二年曾出動獎金都冇人肯來終點等我.白師兄真係幸福.
    叮叮噹講來好,"太太未必知道她的出現對你原本咁重要"
    尤其是對於一個捱完全馬返來既人..

平兄&白師兄,

明示同暗示左你家大人未? 她沒有跑步比賽經驗, 冇長跑經驗, 未必明白全馬跑友的需要啊!
    等佢知道你好想佢係終點等你完成全馬凱旋而歸, 讓她感受到自己幾受重視, 幾咁被需要, 咁就有動力山長水遠去維園等你.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-4 00:12 發表

平兄&白師兄,

明示同暗示左你家大人未? 她沒有跑步比賽經驗, 冇長跑經驗, 未必明白全馬跑友的需要啊!
    等佢知道你好想佢係終點等你完成全馬凱旋而歸, 讓她感受到自己幾受重視, 幾咁被需要, 咁就有動力山長水 ...

平兄,你可以在這裏寫低你的願望,搵岩機會扮野行開下(eg去廁所),而咁岩平嫂看到你 blog 內的願望 ~ 嘻嘻 ~
    有時真的要暗示下先得 ga ~~

升級   82%

該用戶從未簽到

回復 102# 的帖子

711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟晌橋附近見到白頭師兄彎抵腰好似唔舒服,希望師兄身體無事~

升級   0%

難過

白頭師兄,

身體沒有大礙吧?

升級   97.05%

該用戶從未簽到

白頭佬:

無事嗎?
    聽 Oscar 講你跑到中途腸抽筋,要上車休息,但坐咗一陣又落地跑過,你咁嫁情况忍著痛黎跑,跑3 hr 1x"己經跑得好快啦!不要介懷,我吔以你為榜樣的!
    有空將途中過程分享吓!休息好先!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-11 11:09 發表

已向白師兄發出SMS, 表達各位既問候.

Thank you呀, 坦克車兄 真係很掛住白ching.

在駱克道等緊全馬chingctse返時, 大家一邊看錶, 一邊數緊仲有邊位未返呢, 唔知點呢... 希望無事啦... 當天也為一眾全馬chingctse緊張...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 11-2-2009 11:09 發表

已向白師兄發出SMS, 表達各位既問候.

唔該哂瘋兄, 想快點知道白C兄既消息, 希望白C兄早日回覆.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

白師兄冇事既~~話唔定已經去左跑@@

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-11 11:56 發表

唔該哂瘋兄, 想快點知道白C兄既消息, 希望白C兄早日回覆.

我都好掛住白師兄, 希望快d 聽到佢既消息

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2009-2-11 12:22 發表
    我係終點處見到白師兄,傾咗幾句。如果無記錯,白師兄係汀九左右,好似係腸定胃抽根(仲麻煩過腳,無得拉,無得查嘢),之後上咗車一陣,後尾想咗一陣都係落返車,跑返終點,時間大約係3:2x到 ...

白兄無事.....我係終點見到佢同佢講左幾句...
    時間正如所講係3:23左右.....
    情況正如oscar所講一樣......不過講緊既時候feel到白兄有少少無耐

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-11 12:29 發表

理解...理解....

我係長青隊道前準備上青馬時見到白兄正準備轉灣跑汀九,果時神情都好輕鬆,
    希望白兄快d出現,免大家擔心!