香港長跑網  - 長跑長友

樓主: stephenyau
打印 上一主題 下一主題

約大埔跑步

升級   31.95%

該用戶從未簽到

對o吾住, 係2分/400m = 5分/k

直跑返第一城...可以  o甘你可以換定衫入來大埔頭(大老山隧道口搭74x/75x最方便)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

我慢好多 5:30/k

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2010-6-4 16:02 發表

對o吾住, 係2分/400m = 5分/k

直跑返第一城...可以  o甘你可以換定衫入來大埔頭(大老山隧道口搭74x/75x最方便)

5分/k 都唔慢wow.. 應該吹唔倒水個隻wow..

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-6-4 16:27 發表

5分/k 都唔慢wow.. 應該吹唔倒水個隻wow..

大家o吾好o甘客氣o拉..5分30都無問題....輕鬆d,做好d個form又得!

升級   70.4%

該用戶從未簽到

我想星期一, 跟你地跑番呀 加想練番個FORM

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 呀招 於 2010-6-4 17:46 發表
我想星期一, 跟你地跑番呀 加想練番個FORM

你o吾忍o下?傷o左o吾可以心急...至多無o左功力o者...o米慢慢練o番o羅?
我o吾免強你, 但你要肯定好o番90%至得...

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenyau 於 2010-6-4 17:57 發表

你o吾忍o下?傷o左o吾可以心急...至多無o左功力o者...o米慢慢練o番o羅?
我o吾免強你, 但你要肯定好o番90%至得...

我2家都似冇咩野咁.. 感覺上復原好多

升級   70.4%

該用戶從未簽到

2010年6月7日  (星期一)
路線 :   元洲仔公園 >> 馬料水碼頭 >> 元洲仔公園  (約11k)
路線 :   元洲仔公園 >> 科學園尾 >> 元洲仔公園  (約10k)

各參加者可隨意在中途節返減短距離

集合時間A: 8:00pm 元洲仔公園

1. Stephen
2. kanokanok
3. kito
4. 阿聰
5. bello
6. 呀招

會泊車在海濱公園大貴街,就近有toilet及飲水機,
有需要的跑友,可放衣物在我的車內,風險自負,
7:45起步jog去元洲仔公園 ,約1.8k

http://www.gmap-pedometer.com/?r=3776782

ps: 元洲仔公園有水機, 另科學園海濱旁有一救護站也有水機, 洗手間沿路多的是, 差不多3-4k 便一個, 呢條跑道真係好鬼方便
係locker 麻煩d

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。
2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。
3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
6. 參加者的個人保險須自行負責。
7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )
8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 stephenyau 於 2010-6-4 10:15 發表

不如下星期一跑去濾水廠回程?應該有15k...

濾水廠回程?! 個度真係好遠 , 仲要係幾偏僻喎?!
    不如日頭先跑個度仲好......?!

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-6-4 23:28 發表

濾水廠回程?! 個度真係好遠 , 仲要係幾偏僻喎?!
    不如日頭先跑個度仲好......?!

係唔係近康樂園果個??..如果係就好近我屋企

升級   100%

開心

原帖由 呀招 於 2010-6-4 23:33 發表

haha...咁不如索性跑去你屋企仲好??

升級   95.6%

該用戶從未簽到

早上好

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 呀招 於 2010-6-4 23:33 發表

o吾係, 一樣係吐露港方向, 去到沙田第一條橋回程(水警再入d)...
    今次照樣跑到水警回程o拉...阿聰你照樣去科學院回頭可以嗎? (10k) 其他人可以自行決定回頭路程...

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

早晨~bros~

升級   31.95%

該用戶從未簽到

回復 403# 的帖子

早晨各ching..

升級   100%

開心

原帖由 stephenyau 於 2010-6-5 10:08 發表

o吾係, 一樣係吐露港方向, 去到沙田第一條橋回程(水警再入d)...
    今次照樣跑到水警回程o拉...阿聰你照樣去科學院回頭可以嗎? (10k) 其他人可以自行決定回頭路程...

當然冇問題啦
    不過 , 我希望今次好似我第一次join 你地個陣
    可以一齊開跑
    咁樣我先知道我同你地有幾大既"差距", 從而自己再想辦法....

升級   70.4%

該用戶從未簽到

晚上好呀大家

升級   95.6%

該用戶從未簽到

阿招對腳好返成點呀?

升級   70.4%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-6-5 23:13 發表
    阿招對腳好返成點呀?

接近冇事..但都feel到有少少..
    2家都係慢慢jog算啦

升級   70.4%

該用戶從未簽到

唔好意思呀. 因考試, 今個星期呀媽唔俾出, 要考完試先得啦