香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 上水馬王
打印 上一主題 下一主題

香港ITU三項鐵人亞洲盃(2010)

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-10-27 17:56 發表
hgjD115" />" />hj 我的ITU report:

DAY 1

今年除左毅行外,全奧距離既鐵人賽係我重點目標之一。但其實呢個"重點"都無乜花過時間去準備,只係在夏天既時候去學曉游自由式咁大把,單車又少操,所以賽前都無定咩目 ...

馬王寫得又鬼馬又有心機, 我就太懶惰啦

升級   4.75%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-10-27 17:56 發表
hgjD115" />" />hj 我的ITU report:

DAY 1

今年除左毅行外,全奧距離既鐵人賽係我重點目標之一。但其實呢個"重點"都無乜花過時間去準備,只係在夏天既時候去學曉游自由式咁大把,單車又少操,所以賽前都無定咩目 ...

馬王師兄的賽後報告真係精彩,簡直現場一樣
三鐵真係好過癮
你得架,加油!

果朝起唔到身,無到現場同你地影相打氣,睇黎錯過了精彩的賽事!

升級   54.21%

該用戶從未簽到

請問什麼是勾車和勾水?thx

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由  orce   於 2010-10-27 23:01 發表 Sunny單車快左好多, 出年應該可以再快d!
睇返個時間單車用咗1:09,如你所講其實真係可以快啲,只怪自己輕敵以為後面上唔到嚟,點知仲比人殺到死無全屍。。。。。同埋自己真係要練返多d車,呢幾個月因為工作關係,一個星期都練唔到一次車,連跑步游水都少咗時間練,希望嚟緊會無咁忙,跟你練多啲啦

升級   21.55%

該用戶從未簽到

比賽前睇左lee一段, 又真係試下物都吾帶 冇手錶 冇單車錶. 對我自己黎講又真係幾work, 全程比賽都幾舒服下. 時間又明顯快左. 過終點都冇爆, 比起上年爆到9彩, 到左終點時重死死下. 之前926果場睇住咪錶踩, 一落地都已經冇哂貨, 爬番終點.

http://triathlete-europe.competi ... s-specialized-shiv/
Macca doesn’t ride with a power meter and, in fact, doesn’t even have a standard cycling computer on his bike. He will be riding totally on feel if he tries to break out of the pack and come into T2 with a lead.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

有d長跑網友吾知我fb, 所以係lee度post 一次, 可能有你地d相. 只有星期日 35-39 age gp 前前後後少少既相

http://www.facebook.com/album.php?aid=548989&id=603425346&l=2c97293919

http://www.facebook.com/album.php?aid=556382&id=603425346&l=3b99c1b810

升級   79.33%

該用戶從未簽到

回復 451# 的帖子

好精彩!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-10-28 09:08 發表
比賽前睇左lee一段, 又真係試下物都吾帶 冇手錶 冇單車錶. 對我自己黎講又真係幾work, 全程比賽都幾舒服下. 時間又明顯快左. 過終點都冇爆, 比起上年爆到9彩, 到左終點時重死死下. 之前926果場睇住咪錶踩, 一落地都已 ...

其實我雖然有帶表, 都無咩點理, 係跑果陣先有睇

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 sunnyyip 於 2010-10-28 01:10 發表
睇返個時間單車用咗1:09,如你所講其實真係可以快啲,只怪自己輕敵以為後面上唔到嚟,點知仲比人殺到死無全屍。。。。。同埋自己真係要練返多d車,呢幾個月因為工作關係,一個星期都練唔到一次車 ...

來緊踩長d, 一定會有更大進步

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-10-28 09:25 發表 有d長跑網友吾知我fb, 所以係lee度post 一次, 可能有你地d相. 只有星期日 35-39 age gp 前前後後少少既相http://www.facebook.com/album.php?aid=548989&id=603425346&l=2c97293919http://www.facebook.com/ ...

謝謝 frankie 兄靚相, 但你應該响度游緊、踩緊、跑緊...
唔通影相另有其人??

升級   98.8%

該用戶從未簽到

DAY 1

非常精彩!!
Day1連續兩次意外真係好慘

升級   95.6%

該用戶從未簽到

DAY 1

謝謝分享~~

升級   21.55%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

DAY 1

馬王好有斗心呀 ! 抽筋都可以頂住上。
踩 令車又縮响人後面攞着數, 真係好非洲僧侶,
所以有時同 d 鬼勾車好過同 d 人勾, 起馬大家都有 d 單車禮儀  

下年半鐵預埋你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-10-28 13:35 發表

謝謝 frankie 兄靚相, 但你應該响度游緊、踩緊、跑緊...
唔通影相另有其人??

御用攝影 C

升級   0%

該用戶從未簽到

Date: Mon, 1 Nov 2010 12:18:04 +0800
Subject: K-Swiss Happy Together賽事重溫自助餐退款安排
From: [email protected]

致各K-Swiss Happy Together賽事重溫自助餐參加者:

由於K-Swiss Happy Together賽事重溫自助餐取消的關係,本公司會以支票形式退還款項並會代存入閣下的銀行戶口。

煩請透過電郵形式回覆閣下之的英文全名支票存入之銀行戶口號碼

回覆形式:
英文全名:Chan Tai Man
支票存入之銀行:HSBC
戶口號碼:577-293872-001

如為閣下帶來任何不便,本公司在此向各位己報名參加K-Swiss Happy Together賽事重溫自助餐的參加者致萬二分歉意。

如有任何問題,請於辦公時間內致電2117 1011與運動版圖有限公司羅小姐聯絡,多謝。

--
Best Regards,

Gigi Law

Marketing Executive
Sportsoho Media Limited
www.sportsoho.com

Tel: +852 2117 1011
Fax: +852 2117 0023

升級   0%

該用戶從未簽到

請問你地收番d退款未呢?

我仲未收到喎

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-11-16 17:26 發表
請問你地收番d退款未呢?

我仲未收到喎

我比左acc no佢好耐, 但冇打簿. 所以真係唔知比番d退款我未

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-11-16 17:28 發表

我比左acc no佢好耐, 但冇打簿. 所以真係唔知比番d退款我未

我郁末收到

升級   79.33%

該用戶從未簽到

我仲未收到, 都沒通知鼎退款