香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   74%

該用戶從未簽到

3PS隊隊員:
我將於八月三十日開學,待校曆表發出。才能告知有關事宜。
不便之處,盼為見諒。
順祝
勝利在望!
勇創佳績!

朱古力

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 CHOCOLATE_DAVID 於 2010-8-19 00:18 發表
    3PS隊隊員:
    我將於八月三十日開學,待校曆表發出。才能告知有關事宜。
    不便之處,盼為見諒。
    順祝
    勝利在望!
    勇創佳績!

朱古力

朱古力先生

多謝你對有關事宜的關注, 我們會靜待佳音

3PS隊長字

升級   0%

該用戶從未簽到

今日是難得的一晚全隊操3-8
    全隊人在簡介會後食過晚飯就殺入西貢..
    在車程中又遇上Anson
    到達CP2好熱鬧..
    估計都有四、五隊以上...
    但今日真係唔多老黎...
    3段開始約一半Sue隊長就發生左小意外..
    令她不得不在水浪窩撤退...
    水浪窩連處理突發問題...3段時間接近3小時..
    送走隊長後...剩下三人行加梁兄..
    4段開始落雨、雷電...
    我地幾個拿拿聲熄電話先繼續行程..
    路面爛到好似無得再爛..
    在萬里長城一段石面非常濕滑..自己都差D奶野..
    走過4段對鞋已幾成泥漿鞋..
    4段時間2:55...
    走進5段再次遇上Anson 、一位師姐..
    無聊傾談後得知她都因天氣問題而慢下來遇上Anson陪伴同行..
    捱過4段後...
    大家向著獅子亭進發...
    梁在此處決定提早撤退 (佢今日都夠數走左M01-M101)
    而Anson兩人快速補水後就先行離開繼續行程..
    我隊三人補水大休都繼續餘下路程..
    因狀態不足、士氣低落..
    平兄已決定走到城門撤退...
    而我與P兄就決定走到城門再經引水道去大帽山...
    5段時間連大休2:48
    去到城門天色漸光..
    記憶中真係未試過見光走城門...
    6段時間47:00
    3-6段總時間9:17
    與Anson兩人、平兄拜別後..
    同P兄半行半jog經引水道向大帽山方向進走...
    7K路程約一小時..

是日行程因種種原因由3-8改為3-6
    與上兩回3-6比較..是日行程需然慢...但又有另一番得著...
    (((Sue隊長...好好休息、早日康復))))

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-22 14:09 發表
    到達CP2好熱鬧..
    令她不得不在 ...

Sue姐冇嘜大礙嗎
    雖然大家未能完成3-8,唔緊要啦!仲有時間操...
    最重要是大家都唔好再受傷喇!3PS加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-22 14:09 發表
    到達CP2好熱鬧..
    令她不得不在 ...

街坊無咩事麻? 祝你早日康復,再黎 3PS 亂舞

升級   5.05%

該用戶從未簽到

到達CP2好熱鬧..
    令她不得不在 ...

你們夜行特別要小心...小心.
    Sue兄無大礙嗎?早日康復

升級   78.3%

該用戶從未簽到

祝sue兄快d好番

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2010-8-22 23:11 發表
    祝sue兄快d好番

希望sue兄快d好返 x 2~
    3PS 繼續努力呀~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

又要大家擔心, 真係唔好意思
    以為對水晶腳已經聽聽話話, 點知又輪到夜盲出現
    現階段扭到既地方瘀咗同腫咗, 聽日會去拮針消腫

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

下次日頭報仇(3-8)

升級   0%

該用戶從未簽到

Sue 隊長保重,小小苦楚,與轉折,也不會打擊3ps既,何況仲有一班十卜既跑友支持你地!係邊到跌抵就係邊度企番起身!加油呀!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-22 23:35 發表 又要大家擔心, 真係唔好意思 以為對水晶腳已經聽聽話話, 點知又輪到夜盲出現現階段扭到既地方瘀咗同腫咗, 聽日會去拮針消腫   

瘀左?都幾麻煩喎....

祝SUE 兄早日康服...

升級   0%

該用戶從未簽到

SUE 姐 ~~祝早日康復....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-22 23:35 發表

祝sue兄快d好番再出來行過~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-22 23:35 發表

鬼襟眼就真, 都話邪啦!

登錄/註冊後可看大圖

我家陣都未退燒天, 去揾條長紅底橫頂吓先.

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 waynekkw 於 2010-8-23 10:22 發表

鬼襟眼就真, 都話邪啦! https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsmilies1/1_%20(39).gif
    我家陣都未退燒天, 去

邪呀...個日有其他老外隊員專程去雞公山拯救老外隊員...
    但竟然兩人無相遇...但其他人又看到...

個日給你個硬弊是古錢呢嫁...俾你旁身嫁...你咪拿去買扣肉呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

睇嚟小弟要準備開始陪行傍實你地先得...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2010-8-23 10:44 發表

睇X小弟要準備開始陪行傍實你地先得..." />" />

咁就找個勁曬日子與你同行啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-23 11:08 發表

咁就找個勁曬日子與你同行啦

到時你地可能會仲辛苦喎!因為小弟的身體是反光的...

升級   74%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 23-8-2010 11:13 發表

到時你地可能會仲辛苦喎!因為小弟的身體是反光的..." />" />

咁夜晚喪KEN會變成螢光棒或者電筒。