香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   0%

該用戶從未簽到

Mill姐...
多謝妳呀...
3PS個油缸又入多左油啦..
一定可以走得更快更遠...

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

唔好客氣啦! 我總希望每年都來支持大家啊~

升級   100%

該用戶從未簽到

大家要聽聽
    http://greenwalkpodcast.mysinablog.com/index.php?op=Default&Date=&postCategoryId=0&page=2

KK毅行金句:
    • 上樓級,咪心急,記住做好深呼吸
    • 上山用腳尖,老抽肌肉酸
    • 唔想膝頭痛,四頭肌放鬆
    • 落山用腳邊,爛路唔怕跣
    • 識得用平掌,肌肉放鬆行得長
    • 唔想腳踭骨膜酸,見到碎石咪行面
    • 點解跑到黑腳甲,因用前掌兼鞋窄
    • 青跣白石水反光,日曬雨淋行天光
    • 密密食,密密飲,唔好坐低喺度等
    • 一路行,一路回,肌肉唔會咁快攰
    • 一路行,一路唞,個人越行越想走
    • 眼瞓腳痺發晒火,互相包容更加妥
    • 辛苦唔怕慢慢移,大會係有48小時
    • 四人八腿一條心,行到終點開香檳

升級   0%

該用戶從未簽到

有冇咁乞人憎呀....
    成個星期都陰天....
    係星期六又濕又熱...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

你五行屬火定欠火呀, 咁惹火

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-10 21:24 發表
    有冇咁乞人憎呀....
    成個星期都陰天....
    係星期六又濕又熱...

天公做美呀~~撞都無咁岩.....
    咁既天氣操山就最好啦~~又操到野喇
    可惜我無星期六啦

升級   100%

奮鬥

原帖由 天鬼 於 2010-8-10 23:18 發表

天公做美呀~~撞都無咁岩.....
    咁既天氣操山就最好啦~~又操到野喇
    可惜我無星期六啦

天意, 天意, 你死佐條心啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-10 21:24 發表
    有冇咁乞人憎呀....
    成個星期都陰天....
    係星期六又濕又熱...

算罷喇...同你做隊友...預左要曬死了~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-11 10:59 發表

算罷喇...同你做隊友...預左要曬死了~~~

你又話操山成日會遇著落雨...電話、銀包樣樣都要做好防水...
    我D銀紙曬到出煙啦...電話曬到燒機啦...人就曬到變黑炭啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-11 13:33 發表

你又話操山成日會遇著落雨...電話、銀包樣樣都要做好防水...
    我D銀紙曬到出煙啦...電話曬到燒機啦...人就曬到變黑炭啦...  

烈陽神功第一重心法:
    盡量吸多D熱空氣落單田, 個人會變熱氣球啦, 耐力充沛.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-11 13:45 發表

烈陽神功第一重心法:
    盡量吸多D熱空氣落單田, 個人會變熱氣球啦, 耐力充沛.https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsmilies1/1_%20(16).gif

內功唔夠深厚會唔會走火入魔呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-8-11 13:45 發表

烈陽神功第一重心法:
    盡量吸多D熱空氣落單田, 個人會變熱氣球啦, 耐力充沛.https://www.longrun.hk/forum/images/smilies/onionsmilies1/1_%20(16).gif

你個架蒸氣車頭先有用...越熱越有力...
    我呢D土炮車...會燒車頭...拿蔗嫁...

升級   0%

該用戶從未簽到

今日操麥3-6段
    之前平兄匯報佢已經準備好啦...
    P兄得知後...就將目標時間set快少少
    咁即是3PS今日終於正式起錨啦...
    今日大概14:00 到達CP2...
    嘩..攪乜咁多人...估計有幾隊是由1-2段走過來..
    又有D同我地一樣在CP2開始...
    匆忙拉下筋去去廁所就起步...
    照舊烈日當空..萬里無雲....
    都習慣左開始無感覺啦...
    值得一提只係過程中遇上好幾隊..
    其實走過咁多次極少遇上其他隊...
    走呀走呀...都是咁上下..不詳述啦...
    水浪窩小休補給過後...
    接住就劈落去獅子亭大休補給...
    呢段最值得一提當然是平兄...
    佢靜雞雞上晒電...
    一過獅子亭...就快放在前...
    我罐可樂就係個胃浪浪下...激鬼屎..
    最後殺埋去城門
    全程麥徑 3-6  7:26'

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

搭小巴入西貢途中..在西貢食緊火腳蛋飯時..天色陰暗..之後仲下起了微徹細雨..點知P爸一到巴士站..即時陽光普照..&%#$%^..一路曬住上牛耳石山..P爸就一路走一路講有舊黑雲過緊來..最鉖都有來到...不過已經上到牛頭頂啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-15 01:27 發表
    搭小巴入西貢途中..在西貢食緊火腳蛋飯時..天色陰暗..之後仲下起了微徹細雨..點知P爸一到巴士站..即時陽光普照..&%#$%^..一路曬住上牛耳石山..P爸就一路走一路講有舊黑雲過緊來..最鉖都有來到...不過已經上到牛頭頂啦 ...

你唔覺得望到舊雲...又遮唔到個太陽...個感覺係好正咩...

升級   100%

奮鬥

原帖由 Parco爸 於 2010-8-15 09:08 發表

你唔覺得望到舊雲...又遮唔到個太陽...個感覺係好正咩...  

5分鐘之後又話5分鐘

升級   100%

奮鬥

菲菲 ctse

升級   100%

奮鬥

法法 ching

升級   100%

奮鬥