香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kan0902
打印 上一主題 下一主題

阿根正傳2012

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kan0902 於 2010-8-15 20:37 發表

我有興趣架
    下個星期你放假??
    不過黎緊呢個星期操邊我未知ar
    因為我要配合返我隊隊友
    要跑邊先知道 跑邊段
    以呢個為例
    我地係約左操麥徑3至5段
    不過在這之前
    我自己加操走左頭段先

你諗住操邊幾段??
    自己一個獨走頭50 , 咁夜走好危險啵

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

星期6走完頭50k~~走完都夜晚12點~~星期日10點又5678~~~傻左
    睇住隻腳丫

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-8-15 20:50 發表
    2010年8月15日 星期日 早上10點

麥理浩徑5段(獅子亭)至7段 落城門水塘

時間:4小時01分53秒
    距離:23.15km

今日麥徑5段至6段都好地地ge
    去到麥徑第7段 針山 已經 爆左啦>.<
    走埋草山 鉛礦坳 超慢 唔多掂
    ...

超人正傅 ...睇住對腳好wor!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 2010-8-15 21:08 發表
    自己一個獨走頭50 , 咁夜走好危險啵

根叔應該係自己日走1-2段 小休後 匯合埋隊友夜走3-5...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-8-15 22:30 發表
    星期6走完頭50k~~走完都夜晚12點~~星期日10點又5678~~~傻左
    睇住隻腳丫

x2...

根叔叔... 你應該記得年頭點整傷隻腳全休2個月呱...你係咪又想黎?

升級   0%

該用戶從未簽到

根根加油+小心腳仔,你對partner fit 都唔好去太盡呀,好好錫住佢地~~

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年8月16日星期一 晚上 10點

公司--->慈雲山(第5回)

時間:2641
    距離:4.52km

阿鵬 非比 9哥 花子

你地講得好岩
    真係要睇住隻腳
    今晚放工由公司跑返屋企
    隻腳有反應太過攰
    完全跑唔得快
    跟本出唔倒力跑
    一跑就爆爆地
    全程慢到離晒大譜
    我諗要休息一下先得啦

不過主要目的都係慳左$4.4

總共慳慳埋埋 $4.4x5回=$22蚊雞

升級   0%

該用戶從未簽到

$22蚊雞 ---- > 可以買個老麥食下, hehe

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-17 12:58 發表
    $22蚊雞 ---- > 可以買個老麥食下, hehe

可以買5點至9點果d套餐

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年8月18日星期三 晚上 8點

將軍澳運動場

時間:7'16"(2k)
           1'23"(400m) 1'21"(400m) 1'22"(400m) 1'22"(400m)
           1'23"(400m) 1'22"(400m) 1'19"(400m) 1'22"(400m) 400米連跑連休2分30秒
           8'41"(2k)tempo
    距離:2km+400mx8+2km(tempo)

今次黎將軍澳運動場
    終於又有in仔玩了
    本來以為今晚冇咩力跑
    點知一跑就好上力
    有可能昨天大休了冇跑回左氣
    雖然時間上唔係做到最好
    但已經滿意了啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 19-8-2010 00:53 發表
    2010年8月18日星期三 晚上 8點

將軍澳運動場

時間:7'16"(2k)
           1'23"(400m) 1'21"(400m) 1'22"(400m) 1'22"(400m)
           1'23"(400m) 1'22"(400m) 1'19"(400m) 1'22"(400m) 400米連跑連休2分30秒

...

對我黎講已經係超勁 !!!
    我都想練下in 仔.... 我應該跑2'0 , 跑連休3分

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-20 19:43 發表

對我黎講已經係超勁 !!!" />" />
    我都想練下in 仔.... 我應該跑2'0 , 跑連休3分

馬神兄
    太過謙
    interval呢個係玩速度提升
    你ge水平 應該可以1分35秒至1分40秒左右(400米和)
    唔洗去到2分鐘

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年8月20日星期5 早上 6點48分

牛頭角巴士站總站<--->科大(來回)

時間:1小時5017
    距離:19.49km

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 21-8-2010 00:11 發表

馬神兄
    太過謙
    interval呢個係玩速度提升
    你ge水平 應該可以1分35秒至1分40秒左右(400米和)
    唔洗去到2分鐘

唔係架... WED 跑一次你睇... 我真係好慢
    見到你地咁屎快, 搞到好傷心添

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年8月21日 星期6 早上 8點25分

將軍澳運動場

時間:1小時1033
    距離:8km

中午 3點20分

麥徑5段至9段大欖隧道轉車站

時間:7小時4332
    距離:41.42km

登錄/註冊後可看大圖

升級   59.05%

該用戶從未簽到

2010年8月22日 星期日 下午 6點13分

慈雲山--->蒲崗村道--->竹園道--->龍翔道--->呈祥道--->青山公路(葵涌段)--->麗瑤--->荔景--->葵芳--->荃灣西--->青公--->屯門三聖

時間:3小時0158
    距離:31.46km

本來今天星期日唔得閒
    因為去左d佛堂拜爺爺麻麻
    諗住休息一天啦
    點知返到屋企都係5點幾
    好無聊之下
    就決定由屋企慈雲山跑入屯門鄧記

可能接近農曆7月14日
    沿途都見有不小金銀衣紙 冥強

點知我去到屯門三聖
    再由三聖入鄧記 係呢個安定村
    又上又落天橋 又再上又再落 又去到d公園 兜黎兜去 左串又插(乜接近d輕鐵站原來要上上落落左兜又兜咁麻煩架)
    搞左 我成半粒鐘先入倒去
    下次都係唔好 鄉事會路入啦

去到運動場
    見倒oscar在第一線跑緊
    同佢一齊跑左2個圈 一路吹水
    跟住去買思樂冰飲(哇 去左第4間7仔先有)

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

痴線佬丫

升級   56.95%

該用戶從未簽到

偶像根根下次見到你要問你拎簽名先^^!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 2010-8-23 15:05 發表
    偶像根根下次見到你要問你拎簽名先^^!

真係有少少過度活躍呀.........好驚呀............

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-8-23 01:12 發表
    2010年8月22日 星期日 下午 6點13分

慈雲山--->蒲崗村道--->竹園道--->龍翔道--->呈祥道--->青山公路(葵涌段)--->麗瑤--->荔景--->葵芳--->荃灣西--->青公--->屯門三聖

時間:3小時01分58秒
    距離:31.46km

本 ...

跑入tm先有思樂冰飲 >v<我就唔飲啦